- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.521
:79: :79:
:79: :79:
Selam hatunlar...Biz geldik oğluşumla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sadece sutle nasıl duryrsn acıkmadn mı hala olmaz hemen bişeyler yebütün kadınlar aynıyız yani sayesinde aksam mutfağımı kırkladımohh masallah kızınla sana keyiftesiniz..biz kalktık oğluşumla sadece süt içtik canım birsey istemiyor napcam
![]()
:79: :79::79: :79:
:79: :79::79: :79:
canım sadece sutle nasıl duryrsn acıkmadn mı hala olmaz hemen bişeyler ye![]()
hoşgeldnz canım benm![]()
Hoş geldin canım.
Nasılsın?
kızlar sağ bacağımda varis çıktı yarın kontrolüm vardı doktora göstersem varis çorabı filan verir mi çok kötü olmuş ya önceden yeşil damar vardı şimdi resmen morarmış bir de yanın da kırmızı kılcal damarlar çıkmış aslında çok kilo almadım çokta ayakta durmuyorum ama annemde vardı kalıtsal herhalde
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
kızlar bu topiği okudunuz mu, çok komik.
Okuyup okuyup gülüyorum![]()
işyerindeyim okuyup okuyup gülüyorum... Yakalanıcam walla :)))))
sabırsızlıkla bekliyorum çok hareketli olcağı zamanı sağlıcakla inşallahcanım normal cunku yerleri geniş şu anda e kendleride çok buyuk deiller hareket ednce surekli bi yerlere çarpmyrlar ama braz daha buyudklernde hareket alanı kısıtlanacagı için daha okkalı ve surekli hssederz herhalde![]()
ıhlamur limon çok içtim bal katmadan.sabahlara kadar öksürmekten uyuyamıyrm.bu yüzden mecbur ilça başlandı.inşallah iyileşirim.canım çok geçmiş olsun bende daha yeni atlattım öksürük nöbetleri çok kötü benide mahvetti ama sana bi tavsiyem ıhlamur limon 1 kaşık bal kaynatıp sık sık iç bende de farenjit başlangıcı vardı antibiotik kullanmadım ben ama parasetamol ve ıhlamurla atlattım çok şükür bide eğer burnun tıkalıysa bi bardak suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup şırıngayla 3-4 damla damlatabilirsin ben öyle yaptım o da çok iyi geldi ama tabii yinede bi dr runa danış istersen bende hemşireyim ama yanlış yönlerdirmek istemem bide ufak bi uyarı yapmak istiyorum herkez bi şey söyleyecek şu çayı iç bunu yap şunu yap diyede sakın ha dinleme özellikle zencefil sakın içme erken doğum kanama ve düşük riski var aman dikkat...tekrardan geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın
çok komik gerçekten bizlerin ilerdeki hallerihttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
Kızlar bu topiği okudunuz mu, çok komik.
Okuyup okuyup gülüyorum![]()
kızlar size birşey soracağım bacaklarımın yanlarında kırmızı lekeler oluşmaya başladı. ne olduğunu anlayamadım. bi arkadaşım çatlamadan önce öle kızarıklar oluşuyor demişti. Birde göğüslerim öle çok karadı ki. ama göğüs ucu değil ucun etrafı ben bile bakmaya korkuom. çillenme falanda oldu çok kaşıntı olmuştu ondanmı oldu neden oldu anlayamadım sizdede böle olan var mı?
Benide aranıza alırmısınız arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak girebildim siteye bugün mart annelerine kaydoldum benim tahmini doğumum 4 nisan görünüyor diye ama baktımki oradaki kızlar benden bayağı bir önce yatak falan almışlar :)Biberon kaynatıyorlar sanırım Nisan annleri benim için daha uygun olacak cetvelde yaptım çok eğlenceliydi.Oğlumun ismi Yalın olacak kısmetse sevgiler allah herkese hayırlı doğum nasip etsin :)![]()
kılcal damar gibi durmuyor kabarcıklı biraz sedef lekesine benzer leke anlamış değilim her yerimde bişeyler çıkıyor sanki...O kırmızı lekelr Kılcal damar çatlaması olabilir çatlak belirtisi olduğunu sanmıyorum belki doktoruna sorsan o ardımcı olur
işyerindeyim okuyup okuyup gülüyorum... Yakalanıcam walla :)))))
Ben de bir taraftan gülüp bir taraftan korkuyorum :18:ayyy koptum valla bizde mi öyle olucaz acaba bizde yazar yazar güleriz halimize
Onlardan benim göbeğimde oluştu işte.kızlar size birşey soracağım bacaklarımın yanlarında kırmızı lekeler oluşmaya başladı. ne olduğunu anlayamadım. bi arkadaşım çatlamadan önce öle kızarıklar oluşuyor demişti. Birde göğüslerim öle çok karadı ki. ama göğüs ucu değil ucun etrafı ben bile bakmaya korkuom. çillenme falanda oldu çok kaşıntı olmuştu ondanmı oldu neden oldu anlayamadım sizdede böle olan var mı?
Benide aranıza alırmısınız arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak girebildim siteye bugün mart annelerine kaydoldum benim tahmini doğumum 4 nisan görünüyor diye ama baktımki oradaki kızlar benden bayağı bir önce yatak falan almışlar :)Biberon kaynatıyorlar sanırım Nisan annleri benim için daha uygun olacak cetvelde yaptım çok eğlenceliydi.Oğlumun ismi Yalın olacak kısmetse sevgiler allah herkese hayırlı doğum nasip etsin :)![]()