• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:500----okundu
mesa:100----okundu
tiancu:100----okundu
sarıssa:100----okundu
hnk:100----okundu
landsarc:100----okundu
sueylul:100----okundu
dscoper:100----okundu
rosaperle:100----okundu
iklimya:100 :3:
bambik:100----okundu
murun84:100----okundu
aysu87:100----okundu
polyanna:100----okundu
gulru37:100----okundu
rana62:200----okundu
balkupu:100 :3:
empatik:100 :3:
leegorkeem:100 ----okundu
life_city:150 ----okundu
skorpion:50----okundu
guleysa:100----okundu
serde82:100----okundu
mormaske:144----okundu
erva:300----okundu
esteem:200----okundu
fase2009:100----okundu
cicibebe_cicianne:200----okundu
prentane:200----okundu
dreamer35:100----okundu
happydays:100----okundu
esteem:100----okundu
bayans:200----okundu

selam canım ohh mis gbi oldu ewn ne guzel :66:

ohh walla ne mutlu sanaa. ben doğuma yakın dip köşe pencere perde vs temizliği yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım o zamana kadar belki eşimin tayini çıkabilir antalyaya taşınabiliriz. keşke gitsek aslında bi temizlik fln vız gelir zaten annemler fln hep orada bana pek iş bırakmazlar.

evet kızlar çok şükür mis gibi oldu...bide doğum yakın alırım dicem ama :26: öncesinde yine ala bilirim mlum temizlik yapamam herhalde.. ablayada pis ev vererek yormak istemem:66:

esracığım öncelikle gözünaydın temizliğin bitmiş,bu arada tefriciyelerde de en tembeli biz çıktık herhalde ama az kaldı bitirmek üzereyim bugun yurtdışından ablam ve kardeşim süpriz yapıp geldiler şok oldum o nedenle bitiremedim ama 1-2 saate bitircem sen buralardamısın cnm?

esracığım öncelikle gözünaydın temizliğin bitmiş,bu arada tefriciyelerde de en tembeli biz çıktık herhalde ama az kaldı bitirmek üzereyim bugun yurtdışından ablam ve kardeşim süpriz yapıp geldiler şok oldum o nedenle bitiremedim ama 1-2 saate bitircem sen buralardamısın cnm?

ooooo süpermiş...ne iyi etmişler ya...
buralardayım cnm...inş...

esracım seni kaçırmadan sorayım bizim tarihler çok yakın ben yarın şeker ölçümüne gideceğim ama erken değil mi sana doktorun ne zaman dedi?

esracığım sanırım çıkmışsın ama ben yinede yazayım tefriciyemi bitirdim ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hepimizin doğumu kolay geçer bu arada hepinize iyi geceler kızlar umarım keyifler yerindedir...

esrayagmur;16986205]ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
balkupu:100----okundu

dua eden tüm arkadaslarimin agzina,yüregine saglik..Allahim hepimize hayirli,saglikli ,kolay dogumlar nasip eylesin insallah.
esrayagmur;16986205]ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
balkupu:100----okundu

slm canikoo nasıl evin mis gibi koktumu :))
:16: koktu cnm..kefini çıkarıyoruz şimdide...
dua eden tüm arkadaslarimin agzina,yüregine saglik..Allahim hepimize hayirli,saglikli ,kolay dogumlar nasip eylesin insallah.

amin cnm..rabbim niyetimizi biliyo... ne için yola çıktığımızıda...semada birleşsin dularımız..RABBE ULAŞSIN..VE NİSAN AYINDA DOĞUM YAPICAK TÜM ANNELERİMİZİN BEBEKLERİ SAĞLIKLA DÜNYAYA GELSİN...

:16: koktu cnm..kefini çıkarıyoruz şimdide...

amin cnm..rabbim niyetimizi biliyo... ne için yola çıktığımızıda...semada birleşsin dularımız..RABBE ULAŞSIN..VE NİSAN AYINDA DOĞUM YAPICAK TÜM ANNELERİMİZİN BEBEKLERİ SAĞLIKLA DÜNYAYA GELSİN...

esracığım nispet mi cnm bu yaaa şaka şaka güle güle oturun cnm güle güle kirletin...

esracığım nispet mi cnm bu yaaa şaka şaka güle güle oturun cnm güle güle kirletin...

:9: Kenara çekil sen hakkını doldurdun sıra bizde... Acaba kaynanama mı gitsem iraz ondamı kalsam diyorum...doğal gaz parası az gelir.. Yemek orda yeriz..:60: Kışı beleşe çıkartırız ahaha..evde dağılmaz hem:9: şaka maka eşime dedim gidelim die kadın kahvaltısını bile hazırlıyamıyo ya bak içime dert oluyo... :50:

4.5 SAAT UYKUYLA BURDAYIM..NE GÜÇ Varmış bende be...4.5 gibi yattım sabah 9 da kalktım....adam yanımda uyukluyo... ben burdayım... yarın onla kalksam..gitsem falan.. arada çarşıyada çıkarım hem o bahaneyle işlerimi hallederim eksikler falan..

kayınvalide skolyoz yani omirilik ters s şeklinde... çocukken düşmüş sanırım bi yerden haberi yok..dışardan belli oluyo hafif ama..tabi çok hamarat maşallah şu ana kadar zaman zaman çekmiş sıkıntısını ama 14 gündür bi çare... doktor doktor geziyo bakalım heyet toplandı en sonu ameliyat ama zannetmiyorum o noktada değil çünkü..ilaç yok fizik tedavi ile geçiştircekler bence...

günaydın kızlar nasılsınız bı zcok sukur ıyıyız dun aksam mısafırlerım vardı demıstım sızlere de.öok yorgunum kalkıp mecbur işe geldım ama çok şükürki kaygısı geçti gitti.bıde yarın bundan daha kalabalık mısafırım var 20 kişi civarında bakalım bıde onu halledebılrısem ne mutlu taaaakı artık (inşallah)gözaydın diye dogumdan sonra gelirler bundan sonra.bu akşamda pastasını böreğini yapacağım yarınki misafirin.inşallah hafta sonuda dinlenırım dıye umut edıyorum.bebişler nasıl dıslarrrrr?:emir_bebek:

:58:
günaydın kızlar nasılsınız bı zcok sukur ıyıyız dun aksam mısafırlerım vardı demıstım sızlere de.öok yorgunum kalkıp mecbur işe geldım ama çok şükürki kaygısı geçti gitti.bıde yarın bundan daha kalabalık mısafırım var 20 kişi civarında bakalım bıde onu halledebılrısem ne mutlu taaaakı artık (inşallah)gözaydın diye dogumdan sonra gelirler bundan sonra.bu akşamda pastasını böreğini yapacağım yarınki misafirin.inşallah hafta sonuda dinlenırım dıye umut edıyorum.bebişler nasıl dıslarrrrr?:emir_bebek:

oo tatlım sen anlatırken ben yoruldum üstüste gelmiş biraz dün aksam biz kuzenimde toplandık geç geldik eve hafta başından beri geç yatıyorum bugün iptalim biraz hemen aksam olsun :1::2::3::4:

Back
X