• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Maşşallah canım Allahım nazarlardan korusun seni. Bende hergün alarmı 6.30a kuruyorum ama nedense kalkmam 7.15i buluyor. Tabi kahvaltı falanda yapamadan doğru işe. İş yerinde atıştırıyorum bişeyler ama içim hiç rahat olmuyor. Keşke bende kalkıp bütün herşeyi sabahtan yapabilsem onu geçtim kahvaltımı düzenli yapsam. 32. haftayı iple çekiyorum evimde oğluşumla vakit geçirmek için. Bütün işleri o zamana bırakıyorum inş hakkından gelebilirm...

Sağol canım,inşallah düzene oturturursun sende.Hamile kalmadan önce kahvaltıyı işyerinde yapıyordum,artık ne bulursam börek poğaçayla geçiştiriyordum ama hamile kalınca vitaminli ve dengeli kahvaltı için evde yapmaya başladım.iyide oldu böyle hem günün bereketini yakalama çalışıyorum hemde işlerimi yapabiliyorum.İnşallah evde oluncada böyle devam eder.Çalışırken iyide evde olsam öğlene kadar yatarım gibime geliyor:9:

canım gercekten zor bu durumda diyete uymak canımızn ne isteyecegi belli olmuyorki planlı olması zorlar:26:bebişin kocaman oldu canım eğer sezeyan istiyorsan yada durum onu gerektiriyorsa miniğine kavusmana cok az kaldı 2ay sonra doğurursun öyle olursa:9:

cnm durum en son gittiğimde sezeryan gösteriyodu.tersti bebek cumartesi tekrar gidicem kontrole inşallah.o zamnda bi daha konuşuruz ama dönmesi için daha 1 ay zaman var demişti 1 haftası gitti.
bazen zamanları bile şaşırıyorum bugün tickerıma baktımda 28 hafta olmuş yani 29a giriyorum yarın.ultrasondada büyüktü zaten oğlum.sanırım 10 haftam felan kaldı.

iyi dinlenmeler canım :80: :80: :80:

ahh cnmmm nerde dinlenmek yaaa.ben ne zaman yatsam üst üste herhes beni arıyo.nasılısn bugün diye.deli oluyorum bende.telefonuda kapatamıyorum acil bişi olur diyee.o kadar kişiye aramayın ben uyucam şimdi diye haberde veremiyom.öyle yarım yamalak uyuyorum işte.

Uyuyun bakalım uyuyan güzeller,sabah 6.30 dan beri ayaktayım,gözüm yok hani ama benim yerimede uyuyun mis gibi.

uyuduklarımı senin yerine uyudum sayalım cnm valla ben bişi anlamadım çünkü :)

günaydın kızlarrrr:92:valla canlarım ben hem kilolu hamile kaldım hem de şimdiye kadar 9.5 kilo aldım.10 demeye dilim varmıyo:1::1:demicem işte.70 le hamile kaldım.79.5 oldumbide son 3 ayda 10 kilo alınır diyolar.valla öle olursa biterim.sizce ben 85 le kapatabilir miyim ki sezonu??:66:

cnm eğer dikkat edersen kilo alımın durur ve uzun süre kilo almazsın.bende senin gibiyim kilolu hamile kaldım.ve 9 kilo aldım.64 ile hamile kaldım şuan 73üm.
biliyosun ben diyete başladım şekerim yüzünden.çok çok ta yiyorum diyetimde ssadece tatlı yok ve saatli tek kötü tarafı bu.ama sayesinde kilo almıyorum hatta 1 haftada 200 gramcık vermişim bile.ama ona bile sevindim.çünkü benim hedefim 75 ile doğum yapmaktı.

cnm durum en son gittiğimde sezeryan gösteriyodu.tersti bebek cumartesi tekrar gidicem kontrole inşallah.o zamnda bi daha konuşuruz ama dönmesi için daha 1 ay zaman var demişti 1 haftası gitti.
bazen zamanları bile şaşırıyorum bugün tickerıma baktımda 28 hafta olmuş yani 29a giriyorum yarın.ultrasondada büyüktü zaten oğlum.sanırım 10 haftam felan kaldı.

ahh cnmmm nerde dinlenmek yaaa.ben ne zaman yatsam üst üste herhes beni arıyo.nasılısn bugün diye.deli oluyorum bende.telefonuda kapatamıyorum acil bişi olur diyee.o kadar kişiye aramayın ben uyucam şimdi diye haberde veremiyom.öyle yarım yamalak uyuyorum işte.

uyuduklarımı senin yerine uyudum sayalım cnm valla ben bişi anlamadım çünkü :)

cnm eğer dikkat edersen kilo alımın durur ve uzun süre kilo almazsın.bende senin gibiyim kilolu hamile kaldım.ve 9 kilo aldım.64 ile hamile kaldım şuan 73üm.
biliyosun ben diyete başladım şekerim yüzünden.çok çok ta yiyorum diyetimde ssadece tatlı yok ve saatli tek kötü tarafı bu.ama sayesinde kilo almıyorum hatta 1 haftada 200 gramcık vermişim bile.ama ona bile sevindim.çünkü benim hedefim 75 ile doğum yapmaktı.

aysu cum maaşallah sana inş istedgn gbi bitirrsn çoka azmli gdyrsn zaten :nazar: :nazar:

kızlar bişi sorcam;
ben 27+3 üm bugün ve tam olarak 10.5 kilo aldım. 69la başladım 79.5 im maalesef. boyum 170cm o biraz kurtarıo işte.
haftaya doktor kontrolüm var. acaba doktora desem "ben en fazla 85le kapatmak istiyorum, çünkü normal doğum istiyorum. diyet verin bana" kabul edermi acaba??:44: yani kişinin isteğine baplı diyet veriolarmıdır??

ay kızlar selam vermeyi unutmuşum nasılsınız bizde iiyiz işler var bizi beklyr :52: :27:

kızlar bişi sorcam;
ben 27+3 üm bugün ve tam olarak 10.5 kilo aldım. 69la başladım 79.5 im maalesef. boyum 170cm o biraz kurtarıo işte.
haftaya doktor kontrolüm var. acaba doktora desem "ben en fazla 85le kapatmak istiyorum, çünkü normal doğum istiyorum. diyet verin bana" kabul edermi acaba??:44: yani kişinin isteğine baplı diyet veriolarmıdır??

canım tam blmyrm ama ekmek tatlı makarna hamurişini az ye deyip yollaya dabilir gbi gelyr bana genelde şekeri olanlara diyet veryrlar yada kilo alımı hızlı gdenlere diye blyrm sen ynede sor bakalım bi

aysu cum maaşallah sana inş istedgn gbi bitirrsn çoka azmli gdyrsn zaten :nazar: :nazar:
ahh cnm o diyeti ben sadece kilo için yapıyo olsaydım kesin alırdım ama şeker çıkınca mecburum azimli olmaya.bebeğimi düşünmek zorundayım bu sefer çünkü.
ama boşa dememişler herşeyde bi hayır vardır diye.belkide çok kilo alıcaktım.

kızlar bişi sorcam;

cnm senin doktorun sana kızmadımı 10 kg için?
zaten sana diyet vermesi yada bi diyetisyene görün demesi gerekti diye düşünüyorum.sen gittiğinde söyle doktoruna bencede.
benimki daha 3.ayımda 4 kilo aldım diye diyetisyene git demişti.

cnm senin doktorun sana kızmadımı 10 kg için?
zaten sana diyet vermesi yada bi diyetisyene görün demesi gerekti diye düşünüyorum.sen gittiğinde söyle doktoruna bencede.
benimki daha 3.ayımda 4 kilo aldım diye diyetisyene git demişti.

:43:okadar kötümü yaa
ekmeği, pilavı , makarnayı az ye dio bol bol yürü dio bide. yani çok net bişi sölemedi ki uyayım. iştahım zaten hep açıktı. evet haklısın bu gidişimde sölicem yoksa 90 çok uzak gözükmüo:18:

:43:okadar kötümü yaa
ekmeği, pilavı , makarnayı az ye dio bol bol yürü dio bide. yani çok net bişi sölemedi ki uyayım. iştahım zaten hep açıktı. evet haklısın bu gidişimde sölicem yoksa 90 çok uzak gözükmüo:18:

cnm kötü değil ama ben senin için söyledim bide bunun sonrası var loğusalıktada alınıyomuş sanırım.süt olsun diye yiyince :1:
sen gittiğinde sor ama dediklerinide yap bu arada.beyaz ekmek yeme ben buğday ekmeği yiyorum.makarna pilav ağzıma sürmüyorum.1 öğün sebze bir öğüun et-balık-tavuk birinden yemeye çalışıyorum.ara öğünlerini atlama sakın o zaman yemeklerde daha az yiyorusun.ara öğünlerdede 1 meyve ve 1 bardak süt iç kilo alman durucaktır eminim cnm.bide yürüş felan yap eğer imkanın varsa cnm.

kızlar biz öğle yemeğimizi yedik oğluşumla şimdide yürüyüşe çıkıyoruz.
gelince görüşürüz :9::9:

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Şeker testini atlattık çok şükür çıkmadı şeker ama kaşıntı olayı başladı bende göbeğim, kollarım çok kaşınıyo. Dr. bunun için de testtler yaptı onda da bişey çıkmadı ama kaşıntı hala devam ediyo, geçmedi.
Bu arada tefriciye duası okunmuş, Allah niyetinizi ve dualarınızı kabul etsin, eğer varsa eksik bende okumak isterim?

kızlar benım minik gene bugun felaket hareket edıyo delı gıbı donuyo vuruyo bana.ama onun hareketlerını ızlemek cok hosuma gıdıyo

canım ne güzel ya benim kıızmda bgun az hareket etti öğlen bir iki hareket etti birde sabahnoldu ya cnm sıkıldı biraz aklım hep onda :59:

Slm kısslar nevar ne yok benim evde netim gitti okulda da yoğunum bu aralar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

sağol cnm ya bugun nedense sakin kuzucum bazende pek kuduruyor alıştırdı kendini kudurukluğa sain durunca endişeleniyorum napıyım yaa

sağol cnm ya bugun nedense sakin kuzucum bazende pek kuduruyor alıştırdı kendini kudurukluğa sain durunca endişeleniyorum napıyım yaa

merhaba fundacım günlerimiz hemen hemen aynı benimkide 2-3 gündür çok hareketliydi bugün çok durgun öğlen çikolata yedim bira hareket etti arada çok derinden hareket ediyo sanki sonra duruyo insan merak ediyo demekki bu dönemde böle olabiliyo benimde aklım hep onda allaha emanet inşallah allahım herkesin evladına bağoşlasın bizimkinide bize inşşş

kızlar merhaba... ben geldim ve keyfim gıcır:66: bugün 10 günlük diyet sonucu şeker ölçümüm vardı yine. açlık 95 , tokluk 92 çıktı. :64: doktorum süpersin dedi:64: böyle devam et dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. insüline gerek yok diyete ve spora devam et dedi. 20--25 dk yürüyüş yapsan yeter fazla kasma dedi:9: ay çok mutlu oldum kızlar yaaa:66::66::66:

Back
X