• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kaburga agrilari bebegin oraya yaptigi bakidan kaynaklaniyormus yetersiz kalsuyum tuketiminden bol bol sut ve sut urunleri tuket canim insallah iyi gelir ve elinden geldigince dik otur egilerek oturuyor isen ondanda olabilir agrilarin

aynen canım bende biraz duruşumda bozukluk var aslında dik durabiliyorum da yamuk durmak rahatıma geliyordu herhalde
benim dik duruş korsem var kollardan giyiliyor sırtıma acaba onu taksam sensörünü açmasam iyi gelir mi ki

hoşgeldin tatlım panik atak diyince aklıma geldi bazen çok cesur oluyorum bazen de doğumu düşünüp kalp atışlarımın hızlandıgını hissediyorum biraz çabuk heyecanlanan bir yapım var geçen eşimle sinemaya gittik av mevsimi orada kızı ameliyat ederlerken kız korkudan şoka girdi eve geldik eşime ya ben de korkudan şoka girersem dedim sürekli iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama arada atkilendiğim şeyler olabiliyor inşallah şu doğumu hayırlısı ile atlatırız allah yardımcımız olsun
hosbuldum canim bende aynen oyleyim iste kafama olmayan seyleri takiyorum birgun bi icimde kimildamadigini hissedeyim hemen panik oluyorum niye kimildamyiyor yoksa kalbimi durdu ALLAh gostermesin biseymi oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum o degil esimide huzursuz ediyorum boyle evet abartiyorum belki ama yillar sonra bu duyguyu tadinca insan en kucuk seyde panik yapiyor istemiyerek gece ne uyku var ne yemek yiyebiliyorum bu yuzden ya kendime ceki duzen vermeliyim ama nasil :2:

CNM BEN BEBEĞİN SADECE DOĞUMU İLE İLGİLİ ENDİŞE DUYUYORUM ONUN HARİCİNDE SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ HİÇ KÖTÜ BİRŞEY AKLIMA GELMİYOR HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ GÜNLÜK TUTUYORUM HERGÜN BİR SAYFA TELKİN CÜMLESİ YAZIYORUM HEP OLUMLU CÜMLELER BELKİ DE BUNLARIN FAYDASI OLDU İSTERSEN SEN DE YAZ BİR DENE DERİM

eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....

canım sıkma canını,böyle şeyler herkesin başına gelebilir..tabi zor bir durum insan biranda
ümitsizliğe kapılıyor ama bak idareten de olsa başlamış hemen,inş.bebeğinizin kısmetiyle de devamlı daha iyi bir iş bulacaktır eşin..iyi düşün iyi olsun :34:

kaburga agrilari bebegin oraya yaptigi bakidan kaynaklaniyormus ve yetersiz kalsuyum tuketiminden bol bol sut ve sut urunleri tuket canim insallah iyi gelir ve elinden geldigince dik otur egilerek oturuyor isen ondanda olabilir agrilarin

aynen öylee,benimde oturunca çok oluyor eğik oturursam ve yatarsam sorun yok,bebeğin başı baskı yapıyor gögüs kafesine ondan oluyor bu ağrılar,bebişler dönünce rahatlarız inş.

mormaske,ALS17,sueylul+,iremsu_,..ERVA..,cimcimenaz,cicibebe_cicianne,yssknk,gsahan,WELCQME,landsarc,hnk,mesa,babybaby86,ozz83,tiancu,life_city,dreamer35,angel74+,gizemarben,300110,KEJA,Sarissa,esteem+,fguney,
bu bir rekor olabilirmi:49:

:nazar::nazar: gözün aydın cnm..maşallaah oğluşuna..ama tuz önemli,biran evvel çözmen lazım,
zira birkaç hafta sonra son 3 aya gireceksin,daha da zorlayacaktır bu tansiyon seni,Allah korusun..
gecelik pijama için İst.da isen eminönüne bakabilirsin ama orda hep aynı çeşitler var,ben beğenmemiştim,kom % 50 indirimdeyken uygun birşeyler aldım,sen de öyle bilindik iyi markalara bakabilrsin,illa lohusa tk.olması gerekmiyor,işlevi sağlasın yeter..
[/QUOTE]

eminönündeki havuzluhanı mı diyosun cnm? oraya uğramayı düşünüyorum bakalım bu haftasonu eşimim kandırabilirsem:9: komun %50 indirimi bana denk gelir umarım da bende bişiler bulurum yaa.nerden aldın sen onları komun kendi mağazasından fln mı ?

ben bu zamana kadar bu kadar kalabalığa şahit olmamıştım

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 3 ziyaretçi)
iremsu_ leegorkemm cicibebe_cicianne+ yssknk tiancu babybaby86 life_city dreamer35 sueylul landsarc ALS17 cimcimenaz hnk angel74 WELCQME gizemarben ozz83 300110 KEJA mesa gsahan Sarissa esteem fguney

maşallah sübhanallah:nazar:

canım sorma valla gecmişi okuym dedim ben okudukca sayfalar arttı masallah topiğimize:nazar:

hepiniz saolun arklar walla buraya girince moral buluyorum....

bu gece uyuyamama sorunu bende de var.....gece 3 gibi bi uyanıyorum wc ye zor yetişiom...hadi oondan sonra uyu uyuyabilirsen sabaha kadar dön dur yatakta...kızımda maşallah baya hareketli oluyor geceleri bazen o uyandırıyor...neyseki çoğu gitti azı kaldı...

:nazar::nazar: benim oğlan da öyleydi..maşallaah akrobasi yapıyorlar içerde ama bize de çektiriyorlar dimi,napalım katlanacaz canım onalr iyi sağlıklı olsunlar da,biz çekeriz o ağrıları :16:

evet tabii ki çekeriz artık bu kadar çektik onu da çekeceğiz hayırlısıyla doğsunlarda

aynen canım bende biraz duruşumda bozukluk var aslında dik durabiliyorum da yamuk durmak rahatıma geliyordu herhalde
benim dik duruş korsem var kollardan giyiliyor sırtıma acaba onu taksam sensörünü açmasam iyi gelir mi ki

karin bolgeni sigmiyor ise giy bide esine masaj yaptir rahatlatacaktir seni su an karnimiz buyudukce tum yuku sirtimiza veriyoruz tum agirlik orda oldugundanda agrilar basliyor masaj cok iyi geliyor hic olmassa bir an icin rahatlatiyor seni denemeni tavsiye ederim canim allah yardimcin olsun

kızlarr size bişey danışayımm
bizim burda cuma kuranları yapılıyor ve haftaya cuma ben aldım
yapacaklarımda tam emin diilim ama menümü yazayım
sizde fikir verin.

1.börek
2.sarma
3.patates salatası veya patates ezmesi üzeri yoğurtlu
4.kurabiye
5.kek

sizde fikir verin???

CNM BEN BEBEĞİN SADECE DOĞUMU İLE İLGİLİ ENDİŞE DUYUYORUM ONUN HARİCİNDE SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ HİÇ KÖTÜ BİRŞEY AKLIMA GELMİYOR HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ GÜNLÜK TUTUYORUM HERGÜN BİR SAYFA TELKİN CÜMLESİ YAZIYORUM HEP OLUMLU CÜMLELER BELKİ DE BUNLARIN FAYDASI OLDU İSTERSEN SEN DE YAZ BİR DENE DERİM

bunu deniyecegim gulum cok sagol aslinda aklima gelmisti bi ara gunluk tutmak sonradan vazgecmistim kim ugrascak diye okadar bos vaktim var bari oyle degerlendireyim cok sagol ..

sizde fikir verin.

1.börek
2.sarma
4.kurabiye
5.kek

sizde fikir verin???

canım bunun için arkadaşlar 2011 nisan anneleri yemek günlüğü diye bir topic açtılar burda konuşmuyoruz çünkü yurtdışında olan arkadaşlar bulamıyorlar falan kötü oluyor oraya bir bak istersen

sizde fikir verin.

1.börek
2.sarma
4.kurabiye
5.kek

sizde fikir verin???

bence gayet iyi canım menün patates ezmesi daha iyi fikir bence:9:

sizde fikir verin.

1.börek
2.sarma
4.kurabiye
5.kek

sizde fikir verin???

borek guzel sarmada ok patates salatasida ok ama kurabiye yapiyorsan kek yapma kek yapiyorsan kurabiye yapma bence onun yerine makarna salatasi yapabilirsin bu benim fikrim :)

eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....

ayy cnm allah yardım eder ,,, eşin bebeğinizin şansına daha iyi bir iş bulur inşallah üzüldüm şimdi

mrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................

ben de de var o sorun her sabah erkenden uyanıyorum donuyorum donuyorum saat calana kadar

:97: :97: :76: :97: :97:

şekerimmmm:1::2::3::4:

yok cnm ben bulunmayacak şeyler yazmadımki:)
burda ço kkişi var diye fikir alayım dedim ama diğer topiğede yazdım orayı görmemşştim.

Selam herkese.
Biraz geçmişi okuyayım dedim ama çok yazmışsınız hepsini okuyamadım :26:
Herkes iyidir umarım.

Life city bana biraz menü az geldi.
Gittiğin kişiler ne kadar yapıyorlar bilemiyorum ama sanki çeşidi artırmak lazım gibi.

Back
X