- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.121
bu cok komik oldu yaagörkemm
![]()
evet evet ben de çok güldüm ya olabilir tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cok komik oldu yaagörkemm
![]()
ayy sağol canım ya moralim biraz daha düzeldi. doktor 10 gün tehlikeli değil ama bu açık bir dahaki ay 15 günü geçerse toparlayamayız dedi. böyle bir geriliğimiz yoktu son 2 haftada olduğu için adam da korktu bi dahaki ayda artarak devam ederse diye. bide ben çok yolculuk yaptım iş icabı o ortamdan uzak kalmamı istedi sanırım. böyle işte canım. dua edin bol bol inşallah açığı kapatırız.ama yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım. doktor birşey demedi ama internette yok anne karnındA ölüm yok zeka geriliği bi sürü şey yazıyor sinirim bozuldu
ayy sağol canım ya moralim biraz daha düzeldi. doktor 10 gün tehlikeli değil ama bu açık bir dahaki ay 15 günü geçerse toparlayamayız dedi. böyle bir geriliğimiz yoktu son 2 haftada olduğu için adam da korktu bi dahaki ayda artarak devam ederse diye. bide ben çok yolculuk yaptım iş icabı o ortamdan uzak kalmamı istedi sanırım. böyle işte canım. dua edin bol bol inşallah açığı kapatırız.ama yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım. doktor birşey demedi ama internette yok anne karnındA ölüm yok zeka geriliği bi sürü şey yazıyor sinirim bozuldu
Gerçekten çok yaa ama doğana kadar yolu var.
Buluruz nasılsa.
Evet, görkem i eşim biraz da unisex olduğu için istemiyor.
Bence de isimler karakterleri belirliyor.
Adı enes olup da akıllı uslu olan bir çocuk görmedim mesela.
Ben de hep tek isimden yanayım.
Canım onlar en kötü ihtimalleri yazmışlar.
Bir hafta önden gitmesi nasıl çok etkilemiyorsa o kadarlık geri olması da çok etkilemez sanırım.
İnşallah daha artmaz.
Hem her şeyde bir hayır vardır diye düşün.
Uzun seyahatlerden kurtulmanı sağladı.
eski düzenimize dönüyoruz canım galiba salı günü kontrolüm..bebiş artık dışardan görünüyor kıpırdandığında eşime gösterdim dün aksam şok oldu adamcağızbirde gece beni göbeğim eşime değince bizim ufaklık bir tekmeyle babasına da yetişti
![]()
ay kuzum sen bana bakma bu ara sardım o öğrencilere
geçen sene de Dağhan diye bir öğrenci vardı arkadaşım doğum yapcaktı Dağhan koycam dedi allem ettim kullem ettim vazgeçirdim kızı
mesleğimin cilveleri işte
![]()
selam tum anne adaylari ben bu sitede bayadir uyeyim yanliz okumaktan baska bi ise yaramadim simdi bende araniza katilmak istiyorum beni araniza alirmisiniz :78:
26 yasindayim belcikada yasiyorum 4sene cocugum olmadi ve sonunda tedavi ile hamile kalanlardanim
su an 24 haftalik hamileyim allah izin verirse bi kizim olacak ..
cnm benim..maşllah bebişin iyi..sıkıntılı günler hiç bitmez cnm... En az hasarla atlatmak en önemlisi...selam kızlar...
Baya uzun zamandır giremiyordum biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz bu aralar...
Sağlığımız gayet iyi durumda ama... Detaylı usgmiz çok güzeldi şeker yüklememizde sorun çıkmadı filan herşey yolunda yane...
Sizler nasılsınız geçmişi ookuyamadım bi kaç yüz sayfa birikmiş tabi....umarım herkes iyidir...
cnm özel olrak doktorumu aramıştım... Sonuçta 1 demet yemiyosun dimi maydonoz... Pişmişse hiç bi sıkıntısı yok..için rahat olsunselam kızlar bıara maydanozla lahananın yenmesinin iyi olmadığı yazılmış bende bıkacgundur azda olsa maydanoz yiyorum unuttum vallahi böle kötü etkisi oldugunu.bi sorun olurmu acaba dıye endişelenmeye başladım...
evet tatlım ben de öyle düşünüyorum ama bir kez daha anladım ki doktor kontrolleri gerçekten çok önemli. ve sık olması gerekli çünkü 2 hafta önce gayet iiydi. 2 hafta sonra bu çıktı. eğer 2 ay sonra gitseydik belki iş işten geçecekti.
oyy maşallah. seninki anneci olacak ne de olsa erkek. benimki tamm babacı. benim de karnım dışardan dalgalanıyor ay insanlardan utanmaya başladım dansöz gibi habire dalga dalga gören bilen bilerek yapıyorum sanacaksalıya az kaldı hadi bakalaım
yok tatlım olabilir tabi hep şımarıklarla karşılaştıysan genelleme yapman normal. olabilir tatlım hiç sorun değil![]()
![]()
Ukala mısın söyle bakalım
kimm ben miii ben miii ukalayım??ben hayattaki eşi benzeri bulunmayan iyi niyetli alçak gönüllü ennn ii süper 4 4 lük bi insanım(şakaydı tabiki)
Hoş geldin canım.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Doğru söylyorsun da karar vermek gerçekten zor.
ayrıca görkemcim sıkma canını bebiş için herşey düzelir eminim.arkadaşın bebişi hep 2 hafta geriden geliyordu ama maaşallah çooookkk sağlıklı bir bebiş şimdi neredeyse yaşına girecek. besinlerine dikkat et birazda bence o da tetikliyor kalsiyum almak özellikle![]()
eşimde bana çok kızıyo şu internete bakıp durma diye gerçekten insanı çok korkutuyo yaa.aslında herşey kısmet ama bi türlü kalbimize söz geçiremiyoruz seni çooook iyi anlıyorum.annelik heralde bubişey oluverecek diye ödümüz kopuyo.sana şunu söyleyim o iki arkadaşımdan birinde açık 4 haftaydı onun bebişi de maşallah
evet erken doğum yaptı 36 hafta galiba.ama sağlıklı ve çok iyi.ki doktorun da demiş 10 gün açık önemli değil.bi ara hep bu konuda konuştuk onlarla da ordan biliyorum.1 hafta 10 gün normal diyorlar.eminim evdeyken açığı da kapatmışsındır.hiç canını sıkma stres de etkiler.kendini yorma.ye iç yat
cnm fazla araştırma yapmak da iyi değil..inş.birşey olmayacak,hem bak güzel bakmışsın prensesine
merak etme annesi herşey yolundadır,o da çok iyi olacak,doktorun kendine dikkat etmen için uyarmış seni,sende dinleniyorsun beslenmene de dikkat ediyorsun,meraklanma çok güzel olacak herşey..![]()
ne dansözü canım hamile oldğun belli değilmi hala alemsin valla
yazık eşimde tekmeden sonra kabus görmüş rüyamda bebek doğuyor sapsarı bir cocuk rus gibi diyor biliosun ben esmerim eşimde sarışın sayılmaz
bu bebek benim degil diycekken eşim bir de bebeğin gözleri şaşıymıs nie böyle diye bana bakmış benimde gözlerim şaşıymıs bebek bana benziyormus yani
cok güldüm sabah ben buna hiç doğru dürüst rüya görmüyo adam ya bir bıyıklı gözlüklü görüyor bir şaşı
![]()