• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bundan sonra öyle eskisi gibi uykular olmayacakmış ınt den araştırıyorum işe geliğimden beri valla işimiz çok zor çalışarak hamileliği geçirmek.allh yardımcımız olsun gece zaten uyku yokta sabaha karsı 5 gıbı uyumusum ama sabah iş için kalkmak ölüm yaa evde olsam hiç olmazsa 9 a kadar yatardım.

kızlar gunaydın benimde birkaç gundur bel problemim başladı sol tarafımda kulunç çıkmıs ayakta kalmaktan. çok da ağryor. eşimin kardeşide bizde kalıyor maşallah gideside hiç yok burda işe başladı bakalım ne zaman ev tutarsa gidecek 2 adamla ilgilenmek takdir edersiniz hiç kolay değil sabah kek yemişler kek açık ve her yer masa yani kek kırıntıları valla epey söylendim eşim çok ayıp oldu diyo asıl bana ayıp dedim 7 aylık hamile kadının başında 2 adam annen neden düşünmiyor oğlum hadi hemen snaa ev tutalım demiyor.kaynanam telefon açıp ancak oğlunun morali nasıl diye soruyor benim moralimin nasıl oldugunu soran yok. ay valla cok sinirleniyorum ya. kocamla kaç ayrdır yalnız kalamadım yatılı misafirden
valla 15 gün süre verdim o gitmezse ben gidiyorum hiç şakam yok dedem var tek kalıyor ona gider oda kalırım napıyım valla yemek düşün ütü düşün herşeyi ben düşünüyorum
guya bana söz vermişlerdi 15 gunde bir kadın gelcekti ama umurları bile değil bizimde bu ara sıkısık madd durumumuz borcumuz var ayda bir alabiliyorum ama kardeşide maaşı var sonuçta oda verebilir kadonın parasını
bölye işte cok canım sıkkın gece boyu ağrıda uyuyamadım eşim birde ahkam kesiyor kardeşini savunuyor yani ben analmıyorum evlenene kadar aileleri umurlarında olmaz evlenince aileleri bir tane olur :2:

Canım Allah kolaylık versin... Sonuç olarak, evet haklısın. Zaten kendine zor yetiyor insan bu dönemde birde misafir olunca ayrı bir dert oluyor. Yameğini düşün, temizliğini düşün, onu düşün bunu düşün. Sonuçta etrafındakiler anlayışlı olmalı...
Allah yardımcın olsun... İnşallah misafirin giderde sen de rahat edersin...

kızlar bundan sonra öyle eskisi gibi uykular olmayacakmış ınt den araştırıyorum işe geliğimden beri valla işimiz çok zor çalışarak hamileliği geçirmek.allh yardımcımız olsun gece zaten uyku yokta sabaha karsı 5 gıbı uyumusum ama sabah iş için kalkmak ölüm yaa evde olsam hiç olmazsa 9 a kadar yatardım.

günaydın cnm bugün ben de uykusuzm gece hiç uyuyamadım dön dön uykuya dalmakta bile zorlandım kafama birşey de takmadım ama neden uyuyamıyorum bilmiyorum sinir oldum bide uyuyamadıkça

Yavaş yavaş doğum sonrasına hazırlanıyoruz desene... 2 Saatte bir uyanıp bebeklerimizi besleyeceğiz... o ara devamlı uyku bölünecek... uykusuz kalacağız...

Canım Allah kolaylık versin... Sonuç olarak, evet haklısın. Zaten kendine zor yetiyor insan bu dönemde birde misafir olunca ayrı bir dert oluyor. Yameğini düşün, temizliğini düşün, onu düşün bunu düşün. Sonuçta etrafındakiler anlayışlı olmalı...
Allah yardımcın olsun... İnşallah misafirin giderde sen de rahat edersin...

inşallah gider canım ama iyi yere tezgah açtılar hiçgidesi yok kimsenin valla öyle sinirlemiyorumki
dün beyfendiye ev bakmaya çıktık biz ev bakıyoruz o sevgilisyle telefonda
valla oldum olası kalabalıktan hoşlanmamhep tek yalnız olayım aman kimse olmasın bir tek eşim ve ben olayım isterim

günaydın kızlar:54::54::54: nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. bu sefer bende bir korku Allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. dua ede ede bir hal oldum. bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....:49:

günaydın kızlar:54::54::54: nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. bu sefer bende bir korku Allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. dua ede ede bir hal oldum. bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....:49:

Günaydın canım,bu kadar evhamlı olmamak lazım canım,Allahım korusun öyle birşey olursada yapacak maalesefki hiçbirşeyimiz yok.Neyseki minik prenses ben iyiyim demiş annesine.

kızlar gunaydın benimde birkaç gundur bel problemim başladı sol tarafımda kulunç çıkmıs ayakta kalmaktan. çok da ağryor. eşimin kardeşide bizde kalıyor maşallah gideside hiç yok burda işe başladı bakalım ne zaman ev tutarsa gidecek 2 adamla ilgilenmek takdir edersiniz hiç kolay değil sabah kek yemişler kek açık ve her yer masa yani kek kırıntıları valla epey söylendim eşim çok ayıp oldu diyo asıl bana ayıp dedim 7 aylık hamile kadının başında 2 adam annen neden düşünmiyor oğlum hadi hemen snaa ev tutalım demiyor.kaynanam telefon açıp ancak oğlunun morali nasıl diye soruyor benim moralimin nasıl oldugunu soran yok. ay valla cok sinirleniyorum ya. kocamla kaç ayrdır yalnız kalamadım yatılı misafirden
valla 15 gün süre verdim o gitmezse ben gidiyorum hiç şakam yok dedem var tek kalıyor ona gider oda kalırım napıyım valla yemek düşün ütü düşün herşeyi ben düşünüyorum
guya bana söz vermişlerdi 15 gunde bir kadın gelcekti ama umurları bile değil bizimde bu ara sıkısık madd durumumuz borcumuz var ayda bir alabiliyorum ama kardeşide maaşı var sonuçta oda verebilir kadonın parasını
bölye işte cok canım sıkkın gece boyu ağrıda uyuyamadım eşim birde ahkam kesiyor kardeşini savunuyor yani ben analmıyorum evlenene kadar aileleri umurlarında olmaz evlenince aileleri bir tane olur :2:

ay kıyamam sana... sinir tavan yapmış walla... sakin ol... sakin sakin çözmeye çalış... eşinle aranın açılmasına fırsat verme sakın ...usulu ile kaynana ile konuş ben yetişemiyorum diye... ne bilim... allah kolaylık versin...

günaydın tatlım..ben de bu insanları hiç anlamıyorum yaa.. hayır tmm belki zor durumda kalırsın ev arıcaksın vs gibi işte bi durum olabilir hepimizin başına gelebilir sonuçta bi kaç gün misafir etmen gerekbilir ama ben olsam acayip diken üstünde olurum yaa yük oluyomuş gibi hissederim ne biliiim rahat olamam yani nedir bu insanlardaki rahatlık bende anlamıyorum. aslında bu konuda eşlere iş düşüo biraz da. ama işte onlar da erkek sonuçta masaya düşen kek kırıntılarını düşünecek kadar ince fikirli olamıyolar maaleseff..amaaan nolursa olsun önemli olan şey bebeğin.. onu düşün çok kasma kendini derim ben :34:

hareketlerini sık sık hissetmemiz güzel bişey... bunları paranoyaya sarma canım... kuzenin başına gelen illaki her gebenin başına gelmez.. sakin ve rahat ol.. Allaha emanetler kuzucuklarımız...yaramazlık yapası gelmiş sadece biraz :)))

vay cimcime vay.. korkutmuş anneyi yaramaz. o belki bi kaç güçlü tekmeden sonra yorulmuştur o yüsden durmuş olabilir. ne de olsa kasları kemikleri daha yeni yeni gelişmeye güçlenmeye başladı. allah korusun aklına kötü şeyler getirme cnm

günaydın güzel nisan annelerii

merhaba kızlar.. bugün doktora gittik herşey yolunda bizim oğlan kocaman olmuş 1150 gr 38 cm olmus maasallah.. 7 kilo aldım basından beri 45 tim 52 oldum son ay 3 kilo aldım ama doktorum gayet normal iyi giidiyorsun dedi eşim sikayet edicem rejim yapıyor diince de yo rejim yapmamış oğlanın maasallahı var bilinçli besleniyodur böyle devam dedi. şeker testi yaptırcam haftaya bakalım o nasıl. ha bide bu arada bana zaman zaman ter basıp bayılcak gibi oluyordum ordada yatarken birden oldu ve kadında gördü fena mı oldun sen dedi eve dedim tansiyonun düşüyor bu aylarda olur korkma dedi kendini cok yorma istirahat et dedi.. öyle işte. herşey iyi yanii:)

cnm maşallah oğluşuna kocaman olmuş.:nazar::nazar::nazar:

Bugün nihayet prensesi gördük..hala kizmis bu arada:))seker testi yapti 4 saat önceden birsey yemeden gel demisti sadece parmagimdan kan aldi ve bir aletle ölctü 47 cikti sonucu,cok iyi dedi.sonra ultrasonda minigimizi gördük basassagi :emir_bebek:duruyo gelisimi gayet güzel dedi.kilosu 950gr.:nazar:olmus bizim narin prenses az degilmi diye sordum simdiye kadar 100gr.aliyodu bu haftadan sonra hafta basina 200gr. alicak dedi..Egenin dogum boyunu sordu 48cm.dedim buda o kadar olacak doguma kadar diye söyledi.minik elini yumruk yapmis yagzina götürmüs öyle bir resim ciktisini verdi.idrar,normal kan sayimi,tansiyomun hepsi güzel cikti.3 hafta sonraya radevumuzu aldik tekrardan:12:Mutluyuz:49:

maşallah prensesine cnm:nazar::nazar::nazar:kocaman olmuş.
şekerinde çıkmamış ne güzel ama anlamadığım yükleme yapmadılarmı sana?

senin cimcime baya korkutmuş cnm seni ama şükürler olsun iyimiş üzülme sende annesi.
bizim sıpanında kordonu dolanık boynuna 2 hafta önce gittiğimde öğrendim allahın izniyle bişi olmaz inşallah.bundan sonra 2 haftada bir muaynedesin dedi hem şekerden dolayı hemde kordondan dolayı.

Günaydınnn herkese:21:

günaydın cnmmm

günaydın kızlar bebişler nasıl?biz gece uyuyamadık fazla bugunde tetanoz aşısının 2. dozu yapılacak yaptırmayan varmı aranızda?
Günaydın canım ben hiç yaptırmadım tetenoz aşısı.

Akşam gider gitmez yat dinlen canım.Maşallah beni şimdilik uykumda problem yok:nazar:

inşallah gider canım ama iyi yere tezgah açtılar hiçgidesi yok kimsenin valla öyle sinirlemiyorumki
valla oldum olası kalabalıktan hoşlanmamhep tek yalnız olayım aman kimse olmasın bir tek eşim ve ben olayım isterim

Günaydın canım hakikaten evin içinde yabancı birinin olması çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.Rahat rahat yatamıyorsun,plan yapamıyorsun,giyinemiyorsun.Allah yarcımcın olsun inşallah kısa sürede ev tutarda gider.

Günaydın canım,bu kadar evhamlı olmamak lazım canım,Allahım korusun öyle birşey olursada yapacak maalesefki hiçbirşeyimiz yok.Neyseki minik prenses ben iyiyim demiş annesine.

hareketlerini sık sık hissetmemiz güzel bişey... bunları paranoyaya sarma canım... kuzenin başına gelen illaki her gebenin başına gelmez.. sakin ve rahat ol.. Allaha emanetler kuzucuklarımız...yaramazlık yapası gelmiş sadece biraz :)))

sağolun kızlar ya... hamilelik sonlarında annelerde kabuslar olabilir diye okumuştum ama benimkiler erken başladı. Valla benim kız çok oyuncu çıksın mıncıklıycam ısırcam her yanını :54::9:

canım ya tez zamanda kurtarsın Allahım seni bu durumdan ne diyim. hamilelikte sözde kadınlar el üstünde tutulur derler ama nerdeee...bizim beyler iyice hissizleşti aksine. Aslında hata bizde biliyor musun. duramıyoruz huyumuz kurusun. yapma ütüsünü yemeğini yat dinlen değil mi ama nerdeee içimizdeki geyşa ruhu asla durmuyorki yerinde. illa herşeyi dört dörtlük devam ettircez e böyle olunca biz nazlanmayıncada onlarda herşey yolunda diye devam ediyor aynı isteklerini devam ettirmeye. biraz daha sık dişini bakalım yada arada ufaktan sen taşla kaynını yok şurda kiralık ev var pazara giderken gördüm yok şu muhitte kiralar daha uydunmuş falan gibi ufaktan sinyaller yolla. nasılsa adımız çıkmış dokuza inmez 8 e geliniz kötüyüz:9: eşinin insafına kalırsan işin zor valla

Günaydın kızlar
haftasonu oğlum eşim ben ve bebişim sinemaya gittik eyvah eyvah 2 ye
bu sefer karnımdaki küçük oğluşum fazla tepki vermedi
büyük oğlum daha çok tepki verdi bağıra bağıra güldü
bende ona bakıp güldüm....
Bazen benim bebişimde hareket etmiyor dışarıdan tıp tıp yapıyrom
aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışııyorum çok hareketli deil benim oğlan abisine çekmemiş.....

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Kızlar aranızda karyola almak isteyen annişler varsa,bu büyüyen karyolayı saraçhanede sordum 750-800 dediler.İstoçta bu hafta sonu baktım 270 dediler.Aynı marka aynı model.Karyola almak isteyenlere annişler daha fazla para vermesinler.
Bebeklerinize alışveriş yapmadan bi istoça uğrayın derim bebek arabaları mama sandalyeleri falan çok uygundu.

bizim oğluşumla çok uykumuz geldi sabah 7.30 da kalktık gecede zaten delik deşik bi uyku uyuduk.
birazcık uyuyalım sonrada pazara gidicez.:54::54:

Kızlar ayın 5'inde Sefer ayına girdik.Bu ay yeryüzüne 320.000 bela inermiş.Bu sitede namazları ve koruma duaları var.Bu ay bir sadaka bin belayı defeder sözüne istinaden elimizden geldiğince sadaka verelim,çok çok dua edelim ve kalabalık yerlere girmekten özellikle alışveriş merkezi gibi yerlerden uzak duralım.Allahım bizi ve sevdiklerimizi korusun.
Safer ay ve belalar ! (www.dirilenkalpler.com)

Back
X