• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız
bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: yan etki filan yapar mı acep:30:

canım bunu doktoruna sor bence... bişey olacağını sanmam yarın içme ilacı ama doktoruna danış hemen ...

hala mutfak akşamdan kalma duruyor.. hiç halim yok toplamaya.. ama az sonra giderimtoplamaya.. bu arada size bişey sorcam... biz ankara sitelerden almaya karar verdik mobilyayı.. inşallah.. sizce yolculuk etmem de bi sakınca olur mu.. siz olsanız napardınız..4 saatlik yol. yolda çift şerit rahat.. kendi aracımızla gidicez..dr gidebilirsin dedi ama yine de içim pek rahat değil..

canım mola vere vere gidebilirsiniz bence.. 2-3 kere 10 -15 dakika mola verirsiniz.. :97:

ama bir dakika şimdi kafama dank etti, gidiş 4 saat dönüş 4 saat, günübirlik gitmeyi düşünüyorsunuz di mi..1 günde 8 saat yol :26: o yorucu olabilir canım yaaa:48:

ama bir dakika şimdi kafama dank etti, gidiş 4 saat dönüş 4 saat, günübirlik gitmeyi düşünüyorsunuz di mi..1 günde 8 saat yol :26: o yorucu olabilir canım yaaa:48:

8 saat yolculuk + orada gezme beğenme işide var... mobilyacıları dolaşmakta başlı başına bir iş çünkü... epey yorucu olabilir gibi geliyor bana..

angel_
eda
,ALS17
,esteem
,angel74, Slm kısslar biz geldikkkkkk:68::68:
ayca22,
mesa,
ysmnakikol,
ftmst,l
eegorkemm,

angel canım doktorun sana erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerlerini geliştirmek için iğne filan vericem dedi mi sırf bana mı dedi bunu ya 28. hafta çağırdı 1 günlük iğne vericem dedi
kızlar size böyle bir şey önerdi mi?

canım eşin seni her fırsatta dinlendirsin, hiç üzmesin, her dediğini yapsın & ne model mobilya beğendiysen onu alsın o şartla olabilir :70: :34: o kadar saat yola değsin bari :69:

evet çok haklısın.. üzmesin ben ne dersem onu alsın.. heehehhee:32::32::32:

gerçi Allah var bi dediğimi iki etmez aşkımaşkım :9:

mobilya ve bebek arabasını kafamda netleştirdim gibi yani en azından ne alacağımı ve nerden alacağımı biliyorum.kozmetik ve banyo gereçlerinide artık internetten ve alışverişe gittikçe yavaş yavaş tamamlıcam.Kendim için ve bebiş için kıyafet ve gecelik almak için falan gidicem inşallah.Ondan sonrada bebek şekeriydi sepetiydi falan o fasıllar başlar.Ondan sponrada inşallah süsleme dönemleri,ayy şimdiden çok heyecanlanıyor insan:49::46:

ya kızlar ben artık kanepede falan oturamıyorum çok fazla.Akşamları özellikle misafirlikte falansak karın ağrısı çekiyorum resmen,göğsümün altı sıkışıyor ve belli bir süre sonra acı vermeye alışıyor sanırım yavaş yavaş yayılmaya başlıcaz.Bu arada ben bayağı şiştim artık kıyafet sıkıntısı yaşıyorum.:26:

Esteemcim bebk arabasında ne alacaksın ben hala karar veremedim?

angel canım doktorun sana erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerlerini geliştirmek için iğne filan vericem dedi mi sırf bana mı dedi bunu ya 28. hafta çağırdı 1 günlük iğne vericem dedi
kızlar size böyle bir şey önerdi mi?

yok canım vermedi öle bi iğne.. vardır bi bildiği sıkma canını..

Back
X