merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı şeker sonuçlarımı görmek istemişti.ben ultrasonda bakmaz diye düşünüyodum çünkü daha 11 gün önce gitmiştik.sonuçları gösterdim doktorum demezmi hadi gel bi bakalım şu yaramaz oğlana dönmüşmü diye.ayy ben uçtum sevinçten

oğluşum büyümüş tabi 10 günde.kilosu 1473gram boyumuzda 39-40 cm olmuş.bebişim dönmüşte.şuan başaşağı duruyomuş.kordonu halen 1 kez dolanıkmış boynuna ama sorun değil dedi.
son adet tarihimize göre 8 gün büyük çıktık ultrasonda.28+2 olması gerekirken 29+5 çıktı oğluşum.suyu çok ii dedi şeker çıkan gebelerde suyu fazlalaşıyomuş bebeğin dengelenmiş herşey dedi çok sağlıklı dedi.şekerden şişmemeiş böle diyetine devam et dedi.şükürler olsun içim rahatladı.
bu arada 28.haftada erken doğuma karşın bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılan iğneyi sordum.herkeze yapılmıyo sadece erken doğum riski taşıyan annelere yaptırıyoruz dedi.erkenden
yapılmasına gerek yok son andada yapılsa ciğerler gelişiyo dedi.ayrıca şeker hastası olan gebelere asla vurulmuyo dedi.