• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:9: oda iyiymişbende söylüyorum gazlı olma annenin sütünü cup cup ye..uyu vs die ama bakalım şimdiden laf dinlemiyolar ozaman ne olur halimiz bakalım:9:
çok şükür iyiyiz cnm dün randevum vardı bebişimi gördüm:16:

haklısın bitanem ama söyleye söyleye yer ediyordur muhakkak

bu arada diğer topiklerdede gördüm ben nar depolucam gaz sorunu için erkek bebeklerde daha fazla oluyormuş gaz :26:

kızlar bebek arabası düşünmüşsünüz sanırım.. bizim niyetimiz Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bu markayı almak...dada doğrusueşime önce bu modeli gösterdim cnlı canlı öyle olunca ne yazıkki diğer modellere bile bakmadı..benim hatamdı.. ama tabi %60 karar verdi... beni istemesemde... saraçhanede AYHAN BEBE den alıcaz nakitte indirim yparlar herhalde bide sanırım destek alıcak bu araba için dededen:9: hayırlısı olsun.. neden bu dediğimde 3-4 çocuk olunca 4. yede kalsın diemiş vs vs..çok açıklayıcı ve geçerli bi sebeb:9:

meraba canım bizde concord neo'nun yeşil renkli olanını aldık ve çok içimize sindi. gerçekten uzun ömürlü olacak bi arabaya benzio, biz 2. yide düşündüğümüz için birde katlama kolaylığından dolayı bunu tercih ettik. yılbaşından önce e-bebekten aldık, indirim vardı 1200 e geldi peşinde. size bi rakam verdilermi saraçhanede??

saraçhanede daha uygunmuş fiyatlar

güzelmiş canım... 4.yede kullanırsın :60::60:

canım çok haklı düşünmüşsünüz bu tarz şeylerde kaliteli olması önemli arkadaşlar 400e aldılar ana kucağı ile 3 aydır biniyor bebek araba yamuldu kızın parmağıda öyle döndürürken ayağını acıtmış keşke paraya takılmasaydık diyr birde kesinlikle herşeyden kısın bu tarz şeylerden kısmayın dedi ne kadar doğru bilemem ama onlar böyle bir tecrübe kazandı:31:

kızlar vallahi yakından bakın denk gelirseniz feci bişey ya..özellikle anakucağını ayrı koyunca hem çok şık hemde kalite anlaşılıyo kumaşı bile bambaşka... eşim bu konularda çok hassas..kıyamıyorum ona ama bakalım bi düşündüğü var..acaba ben destek çıksammı diyorum.. sonra aman evin babası o alsın diyorum:9:

sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden:52:

ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben:52:[/QUOTE]

Anladım canım o zaman dikkat et semn bakma söylediklerime bebişlerin sağlığı çok çok önemli eğer zamanında böyle sıkıntılar yaşamışsan tedbirin normal eşin de haklı bu konuda dikkat et kendine

sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden:52:[/QUOTE]

Şimdi siz söyleyince aklıma geldi kısslar bende dün gece rüyamda gördüm erken doğum oluyormuş ve ben çok kötüyümbayılıyormuşum falan tam hatırlamıyorum ayrıntıları ama bu sabah çok mutsuz uyandım rüyanın etkisiyle olabilir birde hafta hafta gebelikleri okuyorum bundan sonrası için erken doğumdan falan bahsediyo bilinçaltımda korkmuşum herhalde hayırlısıyla şu ayları bi atlatalım

ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyim:59:gecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım:67:eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..

valla haklı eşin bende kızdım burdan:57::57::47: insanın aklına gelmiyor bazen unutuyor ama dikkat et kendine canım melekler bize emanet:31:[/QUOTE]

haklısın canım bende kızdım kendime zaten..normaldede pek öyle kendimi sakınan biri de değilim simdi zor oluyor alışması biraz agırlassam unutmam galiba:9:

aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))

ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyim:59:gecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım:67:eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..[/QUOTE]

haklı valla. dikkat et canım insan bazen unutabiliyor hamile olduğunu

aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))

ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyim:59:gecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım:67:eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..[/QUOTE]

:20:bebeğin gelişmesi ve sağlığı yerindeyse göbeğine kilona kafa takma canım,tabii dikkat etmeyeceksin anlamına gelmiyor.Mazallah uzanmaktan,aşırı ve ani hareketten sürekli kaçının diyor doktorlarımız.Bi daha duymayayım:19:

haklısın bitanem ama söyleye söyleye yer ediyordur muhakkak

bu arada diğer topiklerdede gördüm ben nar depolucam gaz sorunu için erkek bebeklerde daha fazla oluyormuş gaz :26:
cnm:9: depoluk değil ya bi çay kaşığı yetiyo ay hoşsun sende :9: bende duymuştum hatta konu açmışlardı bu konuda..
meraba canım bizde concord neo'nun yeşil renkli olanını aldık ve çok içimize sindi. gerçekten uzun ömürlü olacak bi arabaya benzio, biz 2. yide düşündüğümüz için birde katlama kolaylığından dolayı bunu tercih ettik. yılbaşından önce e-bebekten aldık, indirim vardı 1200 e geldi peşinde. size bi rakam verdilermi saraçhanede??

cnm e-bebekte işte 1400 lerde 150 tl hediye kuponu veriyolar vs..ama saraç haneye bakıcaz bizde nakitte baya düşerler.. gerçektençok iyi bişey ya..

ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyim:59:gecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım:67:eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..

:20:bebeğin gelişmesi ve sağlığı yerindeyse göbeğine kilona kafa takma canım,tabii dikkat etmeyeceksin anlamına gelmiyor.Mazallah uzanmaktan,aşırı ve ani hareketten sürekli kaçının diyor doktorlarımız.Bi daha duymayayım:19:[/QUOTE]

aslında göbeğimin cok büyümemesi benim için cok iyi kasık fıtığım var karnımın cok büyümesi benim için tehlike..bebişim gayet iyi canım kontrollerimizde hep gününde yada 3-4 gün önde gidiyor şükür..

biz bebişimle yemeğe çıkıyoruz teyzeleri hepinizi öpüyoruz dikkat edin gelicez kaynatmaya:52::54::54:

haklısın canım bende kızdım kendime zaten..normaldede pek öyle kendimi sakınan biri de değilim simdi zor oluyor alışması biraz agırlassam unutmam galiba:9:

haklsıın o zaman unutmazsın aslında iyide birden büyümemesi karnının bebek geliştikten sonra boşver

ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben:52:

sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden:52:[/QUOTE]

Şimdi siz söyleyince aklıma geldi kısslar bende dün gece rüyamda gördüm erken doğum oluyormuş ve ben çok kötüyümbayılıyormuşum falan tam hatırlamıyorum ayrıntıları ama bu sabah çok mutsuz uyandım rüyanın etkisiyle olabilir birde hafta hafta gebelikleri okuyorum bundan sonrası için erken doğumdan falan bahsediyo bilinçaltımda korkmuşum herhalde hayırlısıyla şu ayları bi atlatalım[/QUOTE]

aynen ben de geçen gün gördüm erken doğum yaptığımı herhalde doktorun vereceği iğne filan bilinçaltında kaldı ama hamileler son aylarda bilinçaltından dolayı böyle rüyalar görürmüş

Tatlım yaa işte yoruluyorum moral bozukluğu falan oldu ama dün bebişi görünce coştum özüme döndümmm esteem gelsin şu 32. hafta yaaa doğumdan daha fazla bunun için gün sayıyorum desem yalan olmaz:27:

haklısın canım ya artık işe gelmekte zor geliyor.Hayırlısı bakalım ama daha şafak çok:26:

bunlarda güzel cnm.... ama ben nie anakucağı ayrı takılan bebek arabasından almak istediğimi anladım...bizim bu semtlerde yoğunlukla concord neo..maxi cosi bigib modeller çok yaygın işte alışveriş merkesinde vs görüyorum öyle olunca içime işlemiş..:9: bakalım ne olcak hayırlısı.. niyetim bebiş 2 aylıkken havalar ısıncak yürüyüşe haftada 3-4 kere çıkmak .. inş dediğimi yaparımda arabanında hayrını görmüş oluruz..

Back
X