• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

çatlakların kiloyla ilgilsi olmadığını anlamış bulunmaktayız kızlar.Leegörkemde çatlak varsa çatlak oluşacak diye kilo almamazlık yapmayın:40:
Şaka bir yana doktoruna falan bi danış belki çözüm önerisinde bulunur canım.

canım doktorum demişti zaten deri yapısıyla alakalı diye. adam görünce gözlerine inanamadı çok kuru olduğunu oda söyledi. sebamed önerdi onu kullandım lierac önerdi onu kullandım bebeyağı sür dedi onu da sürüyorum. bide yağ karışımlarım var. hepsini sıraya dizdim:1:sabah birini öğleden sonra birini akşam birini. banyodan sonra birini:))yine de sürdükten 2-3 saat sonra kuppkuru oluyor

işyerimle evim arası çok uzak servisle gidip geliorm ama ayaklarım servisten indiğimde davul gibi oluo.
bide buaralar işlerim acaip azaldı canım öle çok sıkılıokii:95:öğle yemeğinden sonra gözlerimi açamıorm resmen uyumakta olmuo, sabah 5.30da kalkıorm çünkü. evde olsam güzel yürüyüşümü yaparım beslenmeme dikkat ederim..........nebilim çalışmak istemiorm artıkk bunaldımm

doğumdan sonrada çalışmayacaksan ne gerek var zorlayacaksın kendini gerçektende... yıprandığına değmez..

kızlarrr lütfen bilenlerr bana bi cevap versin:92:
ben 28+1 deyim 32. haftam dolunca izne ayrılmak istiorm baya zorlanmaya başladım çünkü. ssk anlaşmalı özel bi hastaneye gidiorm acaba doktoruma sölesem 32. haftaya kdar bana rapor verebilirmi? yoksa devlet hastanesi gibi biyerdenmi almam lazım raporu??

canım ssk hastaneleride verir,ssk anlaşmalı özel hastanelerde verir.Noldu canım neden zorlanıyorsun,kaç kilo aldın toplamda?

aynen bende senın gıbıyım canım herkesın lafı batıyo kımseyı gormek ıstemıyorum dun aksam kayın valıdemlerle beraberdık onada gıcık oldum yatana kadar ağladım.bu donem bana cok sey öğretti bana değer kıymet vermeyen kımseye bende önem göstermeyecegım hamılelıgım boyunca annem ve eşim dışında kımse bana destek yardımcı olmadı dogumdan sonrada aynı ılgısızlıgı ben kayınvalıdeme gosterecegım oyle zıt bıt gelsın bakalım torununa ne oluyo cok cok uzuluyorum bazı hareketlerıne ama asla affetmiyorum va karsılıgını alacak benden de.

cnm afedersin ama en iyisi bile aynı b--k dün eşim diyoki anna yusufa bornoz nevresim vs aldık işte çocuklaştı eşim mutlu oldu...kaynanam baktı yüzüne hmmdedi geçiştirdi insan bi der ne güzel yok içinden gelmiyosa bile zorla anam bi sor ya..bu ne saçmalık aynı şey benim içinde geçerli... doğsun bitanem bak neler oluyo... aynı soğuklukta ve derece görücek..öyle zırt pırt götürmem eşimde bişey demiyo.. bakalım bizi neler bekliyo..

canım doktorum demişti zaten deri yapısıyla alakalı diye. adam görünce gözlerine inanamadı çok kuru olduğunu oda söyledi. sebamed önerdi onu kullandım lierac önerdi onu kullandım bebeyağı sür dedi onu da sürüyorum. bide yağ karışımlarım var. hepsini sıraya dizdim:1:sabah birini öğleden sonra birini akşam birini. banyodan sonra birini:))yine de sürdükten 2-3 saat sonra kuppkuru oluyor

ben çatlaklar için pregnecare diye bir krem kullanıyorum çok memnunum.kakao yağı,bebe yağı falan kullandım. bu hepsinden dahaetkili

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN---200
mesa:
nisa_86:2 YASİN---100
gizamarben:YASİN
tiancu:YASİN
sarıssa:YASİN---100
hnk: YASİN
landsarc:YASİN
sueylul:YASİN
funmak:YASİN
dscoper:YASİN---200
rosaperle:100
iklimya34:YASİN---100
bambik
murun84:
aysu87:YASİN---100
polyanna:
gulru37:YASİN---100
rana62:YASİN---200
balkupu:200
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
fase2009:
cicibebe_cicianne:YASİN---100
prentane:YASİN---100
dreamer35:YASİN
happydays:
esteem:YASİN---200
bayans:YASİN
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
karamel86:YASİN

31 YASİN...
2300 TEFRİCİYE....

Son düzenleme:
ayyy kızlar çok saolun walla yedikçe yiyesi gelio insanın hakikaten ne illlet bişeymiş yarabbim :9: neyseki az önce görümcem geldi de eve elimden alıverdi paketi :9:

ham,llelkten önce benmde acayp düşknlğm wardı hamlykende sınemada bi iki kez yedim hep werseler hep yerim valla ama yararı yok diye tutyrz kendmzii ah ahhhhhhhhhhhhhhh :9::9::9:

Canım Allah yardımcın olsun yaa hakikaten zor,neyseki süre az kaldı.:26:

mesa:
rosaperle:100
iklimya34:YASİN---100
bambik
murun84:
aysu87:YASİN---100
polyanna:
gulru37:YASİN---100
rana62:YASİN---200
balkupu:200
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
fase2009:
cicibebe_cicianne:
prentane:YASİN---100
dreamer35:YASİN
happydays:
esteem:YASİN---200
bayans:YASİN
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
karamel86:YASİN

30 YASİN...
2200 TEFRİCİYE....

cnm ben bunu kaçırmışım yaaa bittimi bu şimdi ?:26:

canım ssk hastaneleride verir,ssk anlaşmalı özel hastanelerde verir.Noldu canım neden zorlanıyorsun,kaç kilo aldın toplamda?

teşekkürler kızlar cevaplar için...
11 kilo aldım ama beni rahatsız etmio henüz. bugünden sonra daha dikkat etmeye başlıcam ama işte yürüyüş yapmam lazım. günde 20 dk anca yürüyebiliorm ama doktor en az 1 saat dedi. akşam eve gittiğimde ayaklar şişmiş olduğu için yürümem yalan oluo. ücretli iznim bittiğinde 6 ay da ücretsiz düşünüodum zaten, şimdiden ayrıliim canım evde olmak istediğimde uyumak istioo:59:

mesa: