• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ben de 1 yasin 100 tefriciye istiyorum

canım bana 1 yasin yazın misafirim var malum okuurm desemde yalan olur o yuzden bir tane yazaın bana

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN---200
mesa:YASİN---100
nisa_86:2 YASİN---100
gizamarben:YASİN
tiancu:YASİN
sarıssa:YASİN---100
hnk: YASİN
landsarc:YASİN
sueylul:YASİN
funmak:YASİN
dscoper:YASİN---200
rosaperle:100
iklimya34:YASİN---100
bambik
murun84:
aysu87:YASİN---100
polyanna:
gulru37:YASİN---100
rana62:YASİN---200
balkupu:200
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
fase2009:
cicibebe_cicianne:YASİN---100
prentane:YASİN---100
dreamer35:YASİN
happydays:
esteem:YASİN---200
bayans:YASİN
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
karamel86:YASİN

32 YASİN...
2400 TEFRİCİYE....

kızlR meraba
şimdi sağlık ocağından geliyorum.
doktor magnezyum yazdı
dün çok kramp girdi bacağıma:S
inş. iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.

tiroitlere,şekerime ve kanıma bakmışlar.
cuma günü kan vermiştimde.
şimdide sonucunu aldım
kanım 12.7 diğerleride normal çıkmış.
şekerim 98 oda normal.
tsh lardan normal dedi.

kızlr meraba
Doktor magnezyum yazdı
dün çok kramp girdi bacağıma:s
inş. Iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.

Tiroitlere,şekerime ve kanıma bakmışlar.
Cuma günü kan vermiştimde.
şimdide sonucunu aldım
şekerim 98 oda normal.
Tsh lardan normal dedi.

hadi gözün aydın cnm..çok sevindim..maşallah...bu arada 29 hafta olmuşsun dolu dolu..:46: Seni gördükçe ben heycanlanıyorum ya...:52:

Canım park yatağın yatağını götürmek zor olabilir ama diğer kısmı portatif oluyor.Sepetlerdende alabilirsin ama hem şık durur hemde heryere götürülebilir boyutta.

Canım az ye ve paketi bırak elinden.Hepsini yesende aynı hazzı alacaksın birazını yesende aynı.

bencede park yatak tatlım paketler götürürsünüz evinize sıkıntıda olmaz

cnm kesinlikle park yatak derim...5 dak aç kapa ve hiç yer kaplamıyo taşıması çok kolay..sepetleri taşımak daha zor..park yatak derim.. kesinlikle... bildiğin bebek arabası gibi toplnıyo..
park yatağın da araba gibi kolay katlanabildiğini bilmiyordum park yatak kesin alıcaz ben extradan gerek varmı diye düşündüm ki sepet yataklarda en fazla 6 ay kullanılabiliyo çünkü bebişler in hareketleri arttığı için beşikten düşme tehlikesi çok fazla neyse görüşlerinize katılarak sepet beşik firinden vazgeçtim şimdi birde ana kucağı meselesi var benim düşüncem hem oto koltuğu olan hemde ana kucağı diye geçenlerden almak istiyorum ev tipi değil hem arabada kullanır hemde evde bikaç arkadaşım var o tiplerden almışar bebişler mışıl mışıl uyuyo içinde, bir de geçen gün bir arkadaşımda gördüm salıncaklı ana kucağı çocuğu yatırıyorsun için en az 3-4 yaşına kadar kullanabiliyo sallanıyo üstü açılıp kapanabiliyo balkona çıkar yazın güneşten faydalansın bebiş o da çok hoşuma gitti ve fiyatları da çok uygun bizim burda sordum marka falan değildi 60-70 tl falan fot. bulursam netten ekliyim bu konuda ne düşünüyosunuz size zahmet kafa karışıklığımı düzeltseniz ısslar

park yatağın da araba gibi kolay katlanabildiğini bilmiyordum park yatak kesin alıcaz ben extradan gerek varmı diye düşündüm ki sepet yataklarda en fazla 6 ay kullanılabiliyo çünkü bebişler in hareketleri arttığı için beşikten düşme tehlikesi çok fazla neyse görüşlerinize katılarak sepet beşik firinden vazgeçtim şimdi birde ana kucağı meselesi var benim düşüncem hem oto koltuğu olan hemde ana kucağı diye geçenlerden almak istiyorum ev tipi değil hem arabada kullanır hemde evde bikaç arkadaşım var o tiplerden almışar bebişler mışıl mışıl uyuyo içinde, bir de geçen gün bir arkadaşımda gördüm salıncaklı ana kucağı çocuğu yatırıyorsun için en az 3-4 yaşına kadar kullanabiliyo sallanıyo üstü açılıp kapanabiliyo balkona çıkar yazın güneşten faydalansın bebiş o da çok hoşuma gitti ve fiyatları da çok uygun bizim burda sordum marka falan değildi 60-70 tl falan fot. bulursam netten ekliyim bu konuda ne düşünüyosunuz size zahmet kafa karışıklığımı düzeltseniz ısslar

hem ana kucağı hemde arab koltuğu olarak kullana bilmen için o tipler tek stılıyo cnm yada bebek arabasıyla birlikte takım ala bilirsin ama 7-8 ayakadar kullanılıyo snırım oto koltuğu olarak yada en fazla 10-12 aylık.. onunla ilgili tam bilgim yok..arabanla takım almıcaksan dediğin gibi ayrı satılanlar var 1 yaşa kadar kullanılan ana kucakları ve oto koltuğu tipleri fiyatlara markalara göre değişiyo.. sonra zati sadce oto koltuğu almak gerekiyo... bununla birlikte ev tipi anakucağı alcaktım sırf deseninden dolayı düşündümde gerek yok snırım..dediğin gibi salıncaklar var..yazada geliyo bütün bebişler sever bence ondan ala bilirim..ama ayakları çok açılan ve çok yer kaplayan tipler var modele karar veremedim..

kızlR meraba
doktor magnezyum yazdı
inş. iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.

şimdide sonucunu aldım
şekerim 98 oda normal.
tsh lardan normal dedi.

Canım gözün aydın herşeyin normal gitmesine sevindim:64:

kızlar ya ne sorcam size 2-3 gundur birden baş dönmelerim oluyor sizde de oluyor mu tansiyonum mu düşüyor acaba
perşembe gunu dr a gidicez gittiğimde soracağım

kızlR meraba
doktor magnezyum yazdı

şimdide sonucunu aldım
şekerim 98 oda normal.
tsh lardan normal dedi.

Hayırlı olsun canım herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim hayırlısıyla şu dönemi bir atlatsak, herkes tadını çıkar bu günleri özlersin diyor ama ben daha hareketli ve sağlıklı günlerimi özlüyorum dün mide yanması bel ağrısı hayatımda hiç tanışmadığım hastalılardı artık korkumdan akşamları birşey yiyemiyorum biraz yorulunca belim ağrıyo falan bir an önce tatile girmek istiyorum dün eşime bu şikayetleri söylüyorum dalga geçiyo benimle farkında mısın 3,5 ay sonra doğum yapacak bir hamilesin diyor ama zor yaaa

başlangıc olarak 0-1 yaş yada 13 kiloya kadar die başlıyo cnm bu gurup malum anakucağı ve oto koltuğu şeklinde.. sonrasındada 9 ay ve ileriki yaşlarda a yaş aralığından kullanılanlar var... 9 ay-4 yaş
9 ay-6 yaş
9 ay-12 yaş gibi..

Son düzenleme:
canım valla benımde kafam karışık bu konuda.aslında salıncak bana daha mantıklı geliyor uzun süreli olacağı için ama oto koltuğu mecburi sanırım arabalara.bence enfazla 1 sene oturursa oturur oto koltuğuna diye düşünüyorum sonrasında zaten büyüklerinden almak gerekicek ama salıncağı 3.4 sene kullanırız...offfffffffffffff çok kararsıızım yaa eşim çok kızıyor bana buyuzden ama mantıklı düşünüp gereksiz şeyler almakda istemiyorum sonra nereye koycaz onca şeyi :53::44:

kızlar ya ne sorcam size 2-3 gundur birden baş dönmelerim oluyor sizde de oluyor mu tansiyonum mu düşüyor acaba
perşembe gunu dr a gidicez gittiğimde soracağım
Benimde oluyor tansiyonun düşüyor olabilir özellikle yürüdüğümde aniden ayağa kalktığımda falan

hem ana kucağı hemde arab koltuğu olarak kullana bilmen için o tipler tek stılıyo cnm yada bebek arabasıyla birlikte takım ala bilirsin ama 7-8 ayakadar kullanılıyo snırım oto koltuğu olarak yada en fazla 10-12 aylık.. onunla ilgili tam bilgim yok..arabanla takım almıcaksan dediğin gibi ayrı satılanlar var 1 yaşa kadar kullanılan ana kucakları ve oto koltuğu tipleri fiyatlara markalara göre değişiyo.. sonra zati sadce oto koltuğu almak gerekiyo... bununla birlikte ev tipi anakucağı alcaktım sırf deseninden dolayı düşündümde gerek yok snırım..dediğin gibi salıncaklar var..yazada geliyo bütün bebişler sever bence ondan ala bilirim..ama ayakları çok açılan ve çok yer kaplayan tipler var modele karar veremedim..

Bebek arabasını şimdi düşünmüyorum zaten alsamda burada bebeğimi arabasına koyup yürüyüş yapacağım bir yer yok onun için acele etmiyorum kafama taılandaana kucağı tipindeki oto koltukları çok uzun süre kullanlmıyoryani oto koltuğu da mecbur olunca 1 yaşından sonra yeni ve büyük oto koltukları almak gerekiyor mesela oto koltuğunu sadece oto koltuğu diye alsak doğduğu andan 36 kiloya kadar kullanabileceği oto koltukları var ilerleyen zamanlara göre bazı aparatları çıkan ama öyle oluncada ben şu ev tipi ana kucaklarını sevmiyorum ,
belkide 0-36 kilo oto koltuğu ana kucağı olarak da o bahsettiiim salıncaklı ana kucaklarından alırım ayy yine kafam çok karıştı :53::53::53:

Resmini koyabilir misin?Koltuğu ayarlanabiliyor mu acaba?

canım valla benımde kafam karışık bu konuda.aslında salıncak bana daha mantıklı geliyor uzun süreli olacağı için ama oto koltuğu mecburi sanırım arabalara.bence enfazla 1 sene oturursa oturur oto koltuğuna diye düşünüyorum sonrasında zaten büyüklerinden almak gerekicek ama salıncağı 3.4 sene kullanırız...offfffffffffffff çok kararsıızım yaa eşim çok kızıyor bana buyuzden ama mantıklı düşünüp gereksiz şeyler almakda istemiyorum sonra nereye koycaz onca şeyi :53::44:

Yazını okumadam yaptığım yorum hemen hemen ayrı yapım gereği sahip olduğum kararsızlık bu duruma da yansıdı korkarım bu kararsızlıkla bir şey almayayım

başlangıc olarak 0-1 yaş yada 13 kiloya kadar die başlıyo cnm bu gurup malum anakucağı ve oto koltuğu şeklinde.. sonrasındada 9 ay ve ileriki yaşlarda a yaş aralığından kullanılanlar var... 9 ay-4 yaş
9 ay-6 yaş
9 ay-12 yaş gibi..
evet çok düşünmek laazım bu kadar seçenekten

Benimde oluyor tansiyonun düşüyor olabilir özellikle yürüdüğümde aniden ayağa kalktığımda falan

Bebek arabasını şimdi düşünmüyorum zaten alsamda burada bebeğimi arabasına koyup yürüyüş yapacağım bir yer yok onun için acele etmiyorum kafama taılandaana kucağı tipindeki oto koltukları çok uzun süre kullanlmıyoryani oto koltuğu da mecbur olunca 1 yaşından sonra yeni ve büyük oto koltukları almak gerekiyor mesela oto koltuğunu sadece oto koltuğu diye alsak doğduğu andan 36 kiloya kadar kullanabileceği oto koltukları var ilerleyen zamanlara göre bazı aparatları çıkan ama öyle oluncada ben şu ev tipi ana kucaklarını sevmiyorum ,
belkide 0-36 kilo oto koltuğu ana kucağı olarak da o bahsettiiim salıncaklı ana kucaklarından alırım ayy yine kafam çok karıştı :53::53::53:

dur kız benimde kafamı karıştırma..bak 0-36 kilo yani 12 yaş en fazla o yaşa kadar kullanılan böyle bi ana kucağı yok.. yani bebiş malum yatması gerekiyo.. oto koltuğu ve ana kcağı olarak kullanılanlar var.. buda bebek oturana kadar tak başına yani oda 9 ay oluyo.. ondan sonra ikinci kademe var oda 9 ay ve 12 yaşa kadar olanlar... evde sallananları hiç karıştırma onlar salıncak yani.. eve istersen al..kullanılır her şekilde..ama önceliğin şu olsun..sen bebek doğduğunda arabayla bi yere giderken neye koyucaksın..ve doğduğunda bi mutfakta bi restoranda bi bi yerde bebişi neye koyup rahat ediceksin.. yani ilk başta ana kucağı ve oto koltuğu olrak kullanılan 0*9 aya kadar olanlardan almak lazım... sonrada 9 ay 12 yaş aralığında olanlardan almak lazım..eve salıncak alırsın almazsın işte o sana kalmış :)

9 ay--12 yaş arası olan oto koltuklarının oto koltuğu yükseltici die bi aparatı var.. o yüzden her şekilde güvenli ve kullanışlı...

ben ne yapmayı düşünüyorum...

öncelikle bebek arabası ve ana kucağı birlikte satılan travel setlerden alıcam... ana kucağı 9 aya kadar oto koltuğu olrakta kullanılıyo... 9 ay sonunda 12 yaşa kadar kullanılan oto koltukları var onu alıcam...
ev tipi ana kucağı almıcam çünkü arabanın ana kucağı evdede kullanışlı oluyo ve resmen kurtarıcı...

belki salıncaktan alırım..çünük bizim gelinlerin hepsi kullanıyo ve çok memnun..ee beişlerde seviyo

kocama kalsa 4 çocukmuş.:63:. bu kadar masraf yapıpta 2 çocukta bırakmam zati...4 tne yapar anca eskitirim..hakkınıda veririm :9::60:

$sssss[1].webp salıncağı mı soruyorsun canım tam aynısı olmasa da internette benzerleri şöyle ama benim burda batığımın üzerinde koruyucu şemsiyesi de var istenirse çıkarılabiliyo

Resmini koyabilir misin?Koltuğu ayarlanabiliyor mu acaba?

Back
X