• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

dur kız benimde kafamı karıştırma..bak 0-36 kilo yani 12 yaş en fazla o yaşa kadar kullanılan böyle bi ana kucağı yok.. yani bebiş malum yatması gerekiyo.. oto koltuğu ve ana kcağı olarak kullanılanlar var.. buda bebek oturana kadar tak başına yani oda 9 ay oluyo.. ondan sonra ikinci kademe var oda 9 ay ve 12 yaşa kadar olanlar... evde sallananları hiç karıştırma onlar salıncak yani.. eve istersen al..kullanılır her şekilde..ama önceliğin şu olsun..sen bebek doğduğunda arabayla bi yere giderken neye koyucaksın..ve doğduğunda bi mutfakta bi restoranda bi bi yerde bebişi neye koyup rahat ediceksin.. yani ilk başta ana kucağı ve oto koltuğu olrak kullanılan 0*9 aya kadar olanlardan almak lazım... sonrada 9 ay 12 yaş aralığında olanlardan almak lazım..eve salıncak alırsın almazsın işte o sana kalmış :)

bayılıyorum böyle ne istediğini bilen hemen karar verebilen insanlara eşim bana hiç yardımcı olmuyo bu konuda her söylediğime kafasını sallayarak cevap veriyo yaklaşık 3-4 defa sonruyorumbeni dinliyosun değilmi diye dinliyorum diyo ama ben tatmin olmadığım için ne söylediğimi ona terarlatıyorum ve sonra sen bilirsin canım hangisini istersen onu alalım diyo bu derece yardımcı yani:52::52:

Ümit Oto Koltuğu Megamax 0-36 Kg - KamitÇarsı Evinizin Tek İhtiyacı ...

canım bu oto koltuğu 0-36 kg diye geçiyor bi linke bakarsan

slm canımmmm

İnternette bu türlerin fiyatları daha pahalı..60-70 ise çok iyi..İnternetten iyice bir bakayım..

Benim burda baktıklarım tam olarak şöyle

0-5 yaş kullanım süreli:yeni doğumdan itibaren 5 yaşına kadar rahatla ve güvenle kullanabilirsiniz.

Geniş yumuşak oturma yeri,hijyenik ve yıkanabilir kumaştan yapılmıştır.

Üç kademe ayarlı sırt dayanağı:yatma,yaslanma,oturma.

Geniş ve kullanışlı ayak koyma bölümü.

Emniyet kemerli,düşmeyi önleyici ayarlı ön bar.

Özellikle yazın bahçede veya balkonda kullanırken işinize yarayacak üst tente güneşlik.(isteğe göre çıkabilir)

0 commentsback to post
Add your comment
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Nickname:

E-mail:

Website:

Comment:

Eklentiler

• $100_IMAGE_BIG[1].webp
    $100_IMAGE_BIG[1].webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 35
hoşbuldukkk herkesi iyi gördm maşallahh:nazar: Bi sorun yoktr inşallah

benim burda baktıklarım tam olarak şöyle

0-5 yaş kullanım süreli:yeni doğumdan itibaren 5 yaşına kadar rahatla ve güvenle kullanabilirsiniz.

üç kademe ayarlı sırt dayanağı:yatma,yaslanma,oturma.

özellikle yazın bahçede veya balkonda kullanırken işinize yarayacak üst tente güneşlik.(isteğe göre çıkabilir)

0 commentsback to post
add your comment
cevabı iptal etmek için tıklayın.
Nickname:

E-mail:

Website:

Comment:

cnm ya bu oto koltuğu güzelde benim anlamadığım kısmı şu 0 yaş dio ya...yeni doğanbebeği nasıl koycaz...boynunu tutamaz..bırak oturmayı..yatar düzeydede oluyomu acaba

canim 2 yasina gelmis bir cocugu o besikte tutabilecegini pek sanmiyorum yürümeye basladiktan sonra pek sabit durmuyolarda:emir_bebek: bizimki 2 yasini gectikten sonra mama sandalyesine bile oturmak istemiyo bizim gibi sandalyade oturcakmis anne babadan gördügünü yapmak istiyo.

Özellikle yazın bahçede veya balkonda kullanırken işinize yarayacak üst tente güneşlik.(isteğe göre çıkabilir)

0 commentsback to post
Add your comment
Nickname:

E-mail:

Website:

Comment:

cnm ya bu oto koltuğu güzelde benim anlamadığım kısmı şu 0 yaş dio ya...yeni doğanbebeği nasıl koycaz...boynunu tutamaz..bırak oturmayı..yatar düzeydede oluyomu acaba
ayrıntılı araştırmak lazım canım,
salıncağa batınmı ilk gösterdiğim mi ikincisi mi güzel ve kullanışlı sence

canim 2 yasina gelmis bir cocugu o besikte tutabilecegini pek sanmiyorum yürümeye basladiktan sonra pek sabit durmuyolarda:emir_bebek: bizimki 2 yasini gectikten sonra mama sandalyesine bile oturmak istemiyo bizim gibi sandalyade oturcakmis anne babadan gördügünü yapmak istiyo.

tecrübe başka tabi yine başa döndük aslında haklısın 5 yaş flan diyo ya ben şöyle düşünmüştüm 2 yaşından sonra oyuncak amaçlı kullanmak ister salıncağı sallanmak için yani ama tabi ilk olunca bilemiyoruz tabi

0 commentsback to post
Add your comment
Nickname:

E-mail:

Website:

Comment:

Ben bunu beğendim, kullanışlı geldi bana..Ucuza bir tanede anakuacağı-oto koltuğu alırım..Resmini koyduğun için sağol canım..

Canım chicconun modelinde görmüştüm bu modele benzer bişi,bebekler için ayrıca içine yerleştirilen bi kılıfı daha var.Büyüyünce o kılıfı çıkartıyosun böyle kullanmaya devam ediyorsun.

canim bence ucuza alirim dedigin oto koltugu en önemlisi nedeniyse Allah göstermesin herhalgi bir kaza aninda ucuz maddeden imal edilmis koltugun hic bir koruyucu özelligi olmuyo.kaliteli markali alinan koltuklar cesitli testlerden gecirilmis güvenilirligi kanitlanmis.biraz pahali ama deger.yinede herkesin kendi fikri ama..
Ben bunu beğendim, kullanışlı geldi bana..Ucuza bir tanede anakuacağı-oto koltuğu alırım..Resmini koyduğun için sağol canım..

yeri olanlar için salıncak çok güzel.Benim evim küçük olduğu için şimdilik sadece sallanan anakucaklarından almayı düşünüyorum.Çok şık anakucakları var.

,

Önemli değil canım bende onu beğendim dedim ya arkadaşımın kızları var biri 4 biri iki yaşında hem oyuncak amaçlı sallanmak için hem de bazen uyuma için kullanıyorlaarmış

Canım chicconun modelinde görmüştüm bu modele benzer bişi,bebekler için ayrıca içine yerleştirilen bi kılıfı daha var.Büyüyünce o kılıfı çıkartıyosun böyle kullanmaya devam ediyorsun.
:42::42::42::42::42::42: evet canım ben çok bakamadım netten ama dediğin gibi yaş ilerlediçe kılıfı çıkan modeller

tecrübe başka tabi yine başa döndük aslında haklısın 5 yaş flan diyo ya ben şöyle düşünmüştüm 2 yaşından sonra oyuncak amaçlı kullanmak ister salıncağı sallanmak için yani ama tabi ilk olunca bilemiyoruz tabi
cnm ben tenteli beşikleri seviyorum... Bizim yzlık olduğu için güneşten ne kadar korur bilmiyorum ama tercihim o bide yüksek ya daha iyi gibi geliyo bana..oturduğum yerdende sallrım mesela...
canım chicconun modelinde görmüştüm bu modele benzer bişi,bebekler için ayrıca içine yerleştirilen bi kılıfı daha var.büyüyünce o kılıfı çıkartıyosun böyle kullanmaya devam ediyorsun.

görmedim cnm o kılıfı bi bakarım dediğim gibi yükseltici görmüştüm..sağol cnm..bi araştırim..

kızlar o salıncaklar riskli gelio bana çnkü genelede bebekler durmayabiliyor bende sallanan ana kucaklarından düşnüyorum uygun olanlarından en azından bindiği kdr biner bnmezsede içm acımaz bide bu yönden bakmak lazım

otot.jpg

BU İYİ HOŞTA BEN ŞUNU ANLAMIYORUM BEN ARABAYLA GEZEN BİRİYİM ŞİMDİ 2 AYLIK BEBEK..YATIŞ POZİSYONUMU DAHA İYİ YOKSA BÖYLE OTURTMAKMI...YANİ BURDA NASIL OTURUYO Kİ..YADA OTURA BİLİYOMU BEBEKLER 0 AYLIKLAR:26:

Back
X