- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.941
kısslar ben çıkıyorum tekrar gelmeye çalışırım görüşürüz teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
BU İYİ HOŞTA BEN ŞUNU ANLAMIYORUM BEN ARABAYLA GEZEN BİRİYİM ŞİMDİ 2 AYLIK BEBEK..YATIŞ POZİSYONUMU DAHA İYİ YOKSA BÖYLE OTURTMAKMI...YANİ BURDA NASIL OTURUYO Kİ..YADA OTURA BİLİYOMU BEBEKLER 0 AYLIKLAR:26:
canim bu 0 yasindan itibaren mi kullaniliyo0 ila 12 kilo arasi olanlar baska model bu daha ilerisi icin.2 aylik bebek oturamaz..
yeri olanlar için salıncak çok güzel.Benim evim küçük olduğu için şimdilik sadece sallanan anakucaklarından almayı düşünüyorum.Çok şık anakucakları var.
dogduklarinda arabaya bunlardan lazim digeri ileride kullanilicak [ımg]http://img130.imageshack.us/img130/4651/imagescamd9s09.jpg[/ımg]
evet cnm biliyorum... Da diğerini arkadaşım dedi o yüzden merak ettim..
canım ben de senin gibi sallanan ana kucağı alacağım sanırım.
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye diye bir ürün var, bir de bunun benzer tipleri yine fisherprice marka... Bunlar sonra da sallanan sandalye olarak kullanılıyor, cocuk 2 yaşındayken filan. katlanıp yanında götürmesi de pratik, uzun süre misafir oturmalarında bunu yanıma alırım diyorum..
![]()
bende senin gibi yapıcam canım,9 ayına kadar olanı bi kulanalım,zaten Allah izin verirse 2-3 düşünüyoruz sonrasına saklarım ziyan olmaz oto koltuğucnm bende biliyorum ama bu 0-36 aymış..işte soruyorum bana çok mantıklı gelmiyoda..o yüzden... Benim düşüncem travel bebek arabası alıp 9 aya kadar onu kullanmak otoda ev heryerde...sonrada 9 ay 12 yaş için oto koltukları var.. Onu alıp 2. Kademe kullanmak... Bu 0 yaş grubu ya benim kafam basmadı onun için soruyoum![]()
evet canım bende bakmıştım onlara.bakarız artık beğendiğimizi alırız.bide şimdi kırkı için sepet yapıyorlarmış bide onlara bakıcam sallanan birşeymiş.süslü tüllü falanmış merak ettim:)
bende senin gibi yapıcam canım,9 ayına kadar olanı bi kulanalım,zaten allah izin verirse 2-3 düşünüyoruz sonrasına saklarım ziyan olmaz oto koltuğu![]()
slm kızlar nasılsınız bizgeldik öğleden bu yana birikmiş sayfalar bi bakalım neler var![]()
selam hosgelmissin..bugün selam verdim bir Allahin kulu almadi( Bizden iyilik canim insallah sende iyisindir
![]()
canım benim ben çok drmadım görmemişimdir defalarcaa slm tatlımIyiyim canım eve geldim eşim geç gelicek bebişle kendime ne yemek yapsam dye düşünüyorum:26:
merhaba güzel nisan anneleri
oğluşumla biz geldik
nasılsınız bugün?henüz geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır
bugün şeker için kontrole gittim ama gene tam bi sonuç alamadım.geçen hafta ölçtüklerimde 2 değerim yüksek çıkmıştı sınır 140 iken 155 ve 180 çıkmıştı.bunun için 1 hafta daha ölçücem açlık ve 1. Saat tokluklarımı.eğer gene 2 tane bile yüksek olursa küçük dozda insüline başlatıcam dedi.
Yemeklerden sonra yürürsem hiç yüksek çıkmıyo dahada dikkat edicem artık.sinir stres kafaya takmak yok hiç bişi dedi.ondanda olabilir dedi.inşallah bu hafta değerlerim iyi giderde gerek kalmaz insüline.
oğluşumla biz geldik
bugün şeker için kontrole gittim ama gene tam bi sonuç alamadım.geçen hafta ölçtüklerimde 2 değerim yüksek çıkmıştı sınır 140 iken 155 ve 180 çıkmıştı.bunun için 1 hafta daha ölçücem açlık ve 1. saat tokluklarımı.eğer gene 2 tane bile yüksek olursa küçük dozda insüline başlatıcam dedi.
yemeklerden sonra yürürsem hiç yüksek çıkmıyo dahada dikkat edicem artık.sinir stres kafaya takmak yok hiç bişi dedi.ondanda olabilir dedi.inşallah bu hafta değerlerim iyi giderde gerek kalmaz insüline.
canım benim ben çok drmadım görmemişimdir defalarcaa slm tatlımiyiyim canım eve geldim eşim geç gelicek bebişle kendime ne yemek yapsam dye düşünüyorum:26:
oğluşumla biz geldik
bugün şeker için kontrole gittim ama gene tam bi sonuç alamadım.geçen hafta ölçtüklerimde 2 değerim yüksek çıkmıştı sınır 140 iken 155 ve 180 çıkmıştı.bunun için 1 hafta daha ölçücem açlık ve 1. saat tokluklarımı.eğer gene 2 tane bile yüksek olursa küçük dozda insüline başlatıcam dedi.
yemeklerden sonra yürürsem hiç yüksek çıkmıyo dahada dikkat edicem artık.sinir stres kafaya takmak yok hiç bişi dedi.ondanda olabilir dedi.inşallah bu hafta değerlerim iyi giderde gerek kalmaz insüline.