- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.141
inşallah hemen atlatırsın tatlımCanım çok sağol.Dur ben deneyeyim şu zencefil-bal olayını.İnş iyileşirim
Canım saç boyatmak hadi kimyasal falan diye sağlık açısından önemli dikkat etmek gerekiyor belki ama saç kestirmek olayına ben de batıl inanç gözüyle bakıyorum.Rabbim sağlıklı ve hayırlı ömür versin evlatlarımıza.Ben kestirdim saçlarımı.Ama geçende günüm vardı orda bir arkadaş illaki tutturdu hiç iyi değil saç kestirmek olmaz kesinlikle denendi onaylandı falan demez miÇok sinirlerim bozuldu ama çok da üstüne gitmedim herkesin kendi görüşü
![]()
bende saç kesilmez olayına batıl inanç olarak bakıyorum allahım uzun ömürler versin
aynen hamile kıyafetlerini sevmiyorum normalleride kendime yakıştıramıyorum problem bende sanırım. her seferinde kendime bişiler bakıym diye çıkıyorum kendime almayıp bebişe alıp geliyorumya sorma canım bende almadım hala ustme bişeyler eski şeylermi giyiyrm göbüşüm pırtladı iice tabi onlarla bakamadım hala çarşıda bi kez çıktım begenmeden geldm ne alacagmı bilemedim ki :44: