- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.481
günaydın güzel nisan anneleri
oğluşumla kahvaltımızı ettik yürüyüşümüzü yaptık geldik.
nasılsınız bugün?
cnm açlık çok fena vuruyo haklısın ama bana su bile fazla içme demişlerdi
inşallah sonuçların güzel çıkar cnm.
cnm ben görümcelerimin doğumlarını gördüm ama hiç birinde hastabezi kullanılmadı.doğumdan çıkınca kalın ve biraz büyük bi ped veriyolar zaten.görümcemin 1 tanesi ondan 2 tane koyuyodu biraz daha uzun olsun diye.ve onlar bayada uzun gidiyo.ilk gün onu kullanıyolardı sonrasında gece pedi yeterli oluyodu.değiştiriyodu çok uzun kalmadan.zaten çok uzun kalması rahatsız edicidir eminim.ben hasta bezi almayı düşünmüyorum o yüzden.ama genede doktora felan sormak gerek
inşallah şeker yüklemen güzel çıkar cnm.
oğluşumla kahvaltımızı ettik yürüyüşümüzü yaptık geldik.
nasılsınız bugün?
9 dan sonra bişey yemicekmişim![]()
Nasıl dayanırım ben y..geçte kalktım... Bi su içe bilirsin dedi..doktor..şeker yüklemesi için aç gidilmesi lazımmış ya..
cnm açlık çok fena vuruyo haklısın ama bana su bile fazla içme demişlerdi
inşallah sonuçların güzel çıkar cnm.
ay yanlış yazmışım aceleden evet hasta bezi diyorum arkadaşlar bizim için olandan![]()
cnm ben görümcelerimin doğumlarını gördüm ama hiç birinde hastabezi kullanılmadı.doğumdan çıkınca kalın ve biraz büyük bi ped veriyolar zaten.görümcemin 1 tanesi ondan 2 tane koyuyodu biraz daha uzun olsun diye.ve onlar bayada uzun gidiyo.ilk gün onu kullanıyolardı sonrasında gece pedi yeterli oluyodu.değiştiriyodu çok uzun kalmadan.zaten çok uzun kalması rahatsız edicidir eminim.ben hasta bezi almayı düşünmüyorum o yüzden.ama genede doktora felan sormak gerek
kimsecikler yok kızlr nerdesinizdr kontrolümüz haftaya kalmstı ama drmz gelmiş yarın oğlumu görcemm 7 hafta oldu kızlar drma söylycem arayı bu kadar acmayalım özlüyorum oğluşumu:))ayy cok mutlu oldumm yarın hasret bitiyor..yarın birde şeker taramamız var tabi dua edin benim için..
inşallah şeker yüklemen güzel çıkar cnm.