• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

İnşalllah kısslar hepimizin doğumları kolay ve sıkıntısız geçer

Peki kısslar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz onunla ilgili de çok şey konuşuluyo işte felç kalma ihtimali sancı olmadığı için yeterli ıkınamama sonucunda beyin damarlarının zarar görmesi, yada yine anne sancısızlıktan yeterli zamanda ıkınamadığı için bebekte murluklar oluşması falan ben epidural doğum yapan bir arkadaşımla konuştum gerçekten çok iyi olduğunu hiçbir sorun yaşamadığını anlattı hem bebeğin o ilk anlarına daha güzel şahitlik ettiğini bebeğini hemen kucağına aldığını falan söyledi,

yaa evt epidural de arada düşünüyorum nasıl olur acaba die. işte deneyim sahibi olanlara sormak lazım.bi çoğu çok rahat olduğunu söylüo.bi kişide de epiduralden sonra bi tarafın uyuşup bi tarafının uyuşmadığını söylemişti. ağrıyı sadece ek tarafında çekmiş.ama sonuç olarak normal bi şekilde doğumu yapmış.. yaaa kızlar korkmayalım zaten şimdiden doğum şeklini düşünmek için erken belki fetusün duruşundan dolayı sezeryan yapmak zorunda kalcas vs vs. hele bi 8inci aya girelim de.annemin bi sözü var "kokrma kızım şimdiye kadar kimsenin çocuğu içinde kalmamış" die :9: deli kadın yaa ne gülmüştüm ona. ama işte bi şekilde doğacaklar hayırlısıyla inş

yaa evt epidural de arada düşünüyorum nasıl olur acaba die. işte deneyim sahibi olanlara sormak lazım.bi çoğu çok rahat olduğunu söylüo.bi kişide de epiduralden sonra bi tarafın uyuşup bi tarafının uyuşmadığını söylemişti. ağrıyı sadece ek tarafında çekmiş.ama sonuç olarak normal bi şekilde doğumu yapmış.. yaaa kızlar korkmayalım zaten şimdiden doğum şeklini düşünmek için erken belki fetusün duruşundan dolayı sezeryan yapmak zorunda kalcas vs vs. hele bi 8inci aya girelim de.annemin bi sözü var "kokrma kızım şimdiye kadar kimsenin çocuğu içinde kalmamış" die :9: deli kadın yaa ne gülmüştüm ona. ama işte bi şekilde doğacaklar hayırlısıyla inş

:60::60::60::60::60::60: annen çok doğru söylemiş valla çok güldüm ama işin tuhafı olurda sezeryan olursam yine de epidural istiyorum her şekilde bebeğimin ilk anlarına tanıklık etmek istiyorum

Kızlar mrb uzun zamandır yazamıorum ama takipteyim size çok kısa bişey sorucam yorumlarınızı bekliorum işyerinden girdiğim için çok vaktim olmuo eslem ismi nasıl anlamı kendini dine ve allaha adamış ve cennete açan son nur anlamında..

Anlamı çok güzel ve anlamlıymış ama iyi araştırmak lazım kaynaklarının doğruluğuna emin olmak lazım çünkü böyle kuranı kerimde geçtiği sanılan yada, dini olarak çok güzel anlamı olduğuna inanılan aslında gerçeğe dayanmayan pek çok isim var mesela ben duyduğmda çok şaşırmıştım kezban ismi kuranda yalancı anlamındaymış emin olmak lazım

kızlar mrb uzun zamandır yazamıorum ama takipteyim size çok kısa bişey sorucam yorumlarınızı bekliorum işyerinden girdiğim için çok vaktim olmuo eslem ismi nasıl anlamı kendini dine ve allaha adamış ve cennete açan son nur anlamında..

mana olarak güzel ama bana göre zor bir isim... Ben tercih etmem açıkçası.. Bu benim fikrim tabi... Senin gönlünden ne geçtiği önemli...

yaa evt epidural de arada düşünüyorum nasıl olur acaba die. Işte deneyim sahibi olanlara sormak lazım.bi çoğu çok rahat olduğunu söylüo.bi kişide de epiduralden sonra bi tarafın uyuşup bi tarafının uyuşmadığını söylemişti. Ağrıyı sadece ek tarafında çekmiş.ama sonuç olarak normal bi şekilde doğumu yapmış.. Yaaa kızlar korkmayalım zaten şimdiden doğum şeklini düşünmek için erken belki fetusün duruşundan dolayı sezeryan yapmak zorunda kalcas vs vs. Hele bi 8inci aya girelim de.annemin bi sözü var "kokrma kızım şimdiye kadar kimsenin çocuğu içinde kalmamış" die :9: Deli kadın yaa ne gülmüştüm ona. Ama işte bi şekilde doğacaklar hayırlısıyla inş

:60: :60: :60: :60: Ilahi annene.. Bende çok güldm şimdi... Ama doğru söylüyo..kimsenin çocuğu içinde kalmıyo.. Geliyolar bir şekilde .)))

Merhaba kızlarrrr,
Biz geldik oğluşumlaaaaa:emir_bebek:Herkes iyidir umarım,varmı öenmli gelişmeler?
cicibeb_cicianne annen gerçekten güzel söylemiş:9:Hayırlısı neyse inşallah o şekilde doğum yaparız.
Biraz zaman geçsin normal -sezeryan belli olasun Allah izin verirse düşünürüz epidurallimi epiduralsiz mi diye.

Merhaba kızlarrrr,
Biz geldik oğluşumlaaaaa:emir_bebek:Herkes iyidir umarım,varmı öenmli gelişmeler?
cicibeb_cicianne annen gerçekten güzel söylemiş:9:Hayırlısı neyse inşallah o şekilde doğum yaparız.
Biraz zaman geçsin normal -sezeryan belli olasun Allah izin verirse düşünürüz epidurallimi epiduralsiz mi diye.

hoşgeldn canımmmm :70:

Ben dayanamdım şimdiden sordum doktoruma epudralin yan etkileri varmıs dedim o da onlar çok eski anestizilerdi şimdikilker çok güvenilir biz hastalarımızn yüzde 99 una epudral uyguluyoruz ben 2 tane oldum cok da memnun kaldım dedi

evet tatlım ya banada şimdiden merdiven filan çıkmak bile işkence olmaya başladı nefes nefese kalıyorum sonunda 8 9 ayda ne oluruz allah bilir
esteem nerde ya göremedim bugün hiç

geldim tatlım geldim burdayım:21:

merdiven çıkmayı sorma,çok katlı merdivenleri çıkarken arkadan kociş destek oluyor:1::9:

ben iki kere sezaryan oldum. eğer sezaryan olacaksanız epidural olmayın bence.acı hissedebiliyosunuz benim eltim
epiduralla sezaryana başladıktan sonra çok yanma hissetmiş bayıltmışlar onu sonra anesteziyle.

hoşgeldn canımmmm :70:

Hoşbulduk tatlım:21:

Ben dayanamdım şimdiden sordum doktoruma epudralin yan etkileri varmıs dedim o da onlar çok eski anestizilerdi şimdikilker çok güvenilir biz hastalarımızn yüzde 99 una epudral uyguluyoruz ben 2 tane oldum cok da memnun kaldım dedi

İyi yapmışsın canım bizde merakımızdan kurtulmuş olduk,bende epidural istiyorum ama yakın zamanda doğum yapan bi arkadaş var 2 ay geçmesine rağmen bel ağrısından kurtulamamış.Bel ağrısınıda dikkate almak lazım.:26:

KIZLAR BİR ARKADAŞIMIN ARKADAŞI DOĞUM YAPACAKMIS AMA COK KORKUYORMUŞ ANNESİNE NE OLUR İÇİMDEN ÇIKMASIN DİYORMUŞ BÜTÜN CEVRELERİ HEP BİRLİKTE İNŞİRAH SURESİNİ OKUMUSLAR
VE DOĞUMU ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ HATTA DİKİŞSİZ DOĞUM YAPMIS

BAKIN BİRDE BUNU BULDUM NETTEN :98:

Anneme kolay doğum için 7 kere Meryem Suresi okunması tavsiye edilmiş.Aynı gün gelinimiz dok. kontrolünden geldi ve dok. her an doğum olabileceğini söylemiş.Annemde hemen bir bardak suya 7 kere Meryem Suresi ni okudu.2-3 sa sonra gelinimizin sancıları başladı…
Apar topar koştururken gelinimiz annemin şişeye koyduğu suyu takside içti………Çok kolay bir doğumu(normal doğum) oldu…anlatamam yani…Abim has.geldi 2.sigaramızı içiyoduk ki…Meleğimizin haberi geldi…..
Minyon tipli olduğu için sağdan soldan doğumun zor olur demişler. İlk bebek olduğu için çok korkuyordu.Kendisi bile ne olduğunu anlamadım.Dok.dediklerini yaptım..Kolay oldu dedi…Ve anneme o günden bu yana hep teşekkür eder….
Daha önce denenmiş bir şeyi biz de yaptık…Herkeslede paylaşıyorum…
Allahim bana da bu duyguları yasamayı nasip ettiğinde ben de yapacağım... Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin…..
Sizlere bütün anne adaylarına -ve annelere- RABBİM den kolaylık dilerim.:))
ALLAH yardımcınız olsun .

Slm kızlar nasılsınız??
Ooo doğum konusu konuşulmuş şimdiden.Ben de fikrimi söylemek istiyorum.Ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse bi ara aklımda epidural normal doğum vardı ama vazgeçtim.Anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyormuş yani işinin ehli olması.Burda bi arkadaşım anlattı akrabası epidural olmuş bebek doğmuş ama kadın 2 ay sonra beyninde su toplamadan dolayı vefat etmiş.İnsan böyle şeyler duyunca korkuyor.Aslında herşeyin normali de göze alamıyoruz herhalde.Yan etkileri göz ardı etmemek gerekiyor:28:

kızlar merhabalar ohh valla ne güzel epeyce bi kaynatmışsınız doğum muhabetleri falan geçmiş valla günler geçtikçe ben iyicene stres olmaya başlıyorum ALLAH hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız bu arada dr bana nefes egzersizleri yapmamı önerdi yapıyorum ama çok başımı döndürüyor vucut alışmış rutin nefes alıp vermeye şimdi doğru olanı yapınca fazla oksijenden başım dönüyor:)

Hastayız canım yaaa feci grip oldum.Her türlü şeyi deniyorum bakalım.Okulda da çok zor oluyor.
Senin de gözün aydın maş. artık 1 kiloyu geçiyoo minikler:49:

denizcim öncelikle tekrardan geçmiş olsun ben sana daha öncede yazmıştım ama okuma şansın oldumu bilmiyorum eşime söyliyimde akşam gelirken zencefil getirsin demiştin bende cvp olarak sakın ha zencefil kullanma demiştim.Zencefilin erken doğum,kanama gibi riskleri var o yüzden en iyisi ıhlamur+limon+bal içmen cnm acil şifalar...

Back
X