- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.541
İnşalllah kısslar hepimizin doğumları kolay ve sıkıntısız geçer
Peki kısslar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz onunla ilgili de çok şey konuşuluyo işte felç kalma ihtimali sancı olmadığı için yeterli ıkınamama sonucunda beyin damarlarının zarar görmesi, yada yine anne sancısızlıktan yeterli zamanda ıkınamadığı için bebekte murluklar oluşması falan ben epidural doğum yapan bir arkadaşımla konuştum gerçekten çok iyi olduğunu hiçbir sorun yaşamadığını anlattı hem bebeğin o ilk anlarına daha güzel şahitlik ettiğini bebeğini hemen kucağına aldığını falan söyledi,
yaa evt epidural de arada düşünüyorum nasıl olur acaba die. işte deneyim sahibi olanlara sormak lazım.bi çoğu çok rahat olduğunu söylüo.bi kişide de epiduralden sonra bi tarafın uyuşup bi tarafının uyuşmadığını söylemişti. ağrıyı sadece ek tarafında çekmiş.ama sonuç olarak normal bi şekilde doğumu yapmış.. yaaa kızlar korkmayalım zaten şimdiden doğum şeklini düşünmek için erken belki fetusün duruşundan dolayı sezeryan yapmak zorunda kalcas vs vs. hele bi 8inci aya girelim de.annemin bi sözü var "kokrma kızım şimdiye kadar kimsenin çocuğu içinde kalmamış" die