- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.581
ilk defa yükleniyorsa 50grlık veriyorlar.50 grda fazla çıkarsa 100 gr yükleme yapıyorlar.Senin ilk defa yükleme yapılacaksa 50 grlıktır.
evet canım,ilk defa yükleme yapılacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa yükleniyorsa 50grlık veriyorlar.50 grda fazla çıkarsa 100 gr yükleme yapıyorlar.Senin ilk defa yükleme yapılacaksa 50 grlıktır.
Canım abzı günler benim de hareketsiz olabiliyor.Hatta birkaç gün önce ben de çok panikledim ve açtım göbeğimi akşam kıpırdayana kadar kapatmadım.Eşim de gülüyoo o halimee.Ne yapayım de mi ama anneler son dönemlere doğru artık hareketlerinden anlarmış bebeğinin iyi olup olmadığını.İnsan panikniyor ama Didemcim bu dönemlerde oluyor galiba.Ben de ara ara yaşıyorum canım![]()
o zaman 50 lik tir 1 saat vaktini alır
evet cnm benimde oyle gecen gün kıpır kıpırdı dün bügün çok az
ay saolun canlarım yaaa içimi rahatlattınız bi nebze böle olunca ben çok korkuyorum panikliyorum azıcık sarsıymda uyansın bari uykucu güzelim benimcanım akşam görümcemle konuşuyorduk,dediki kız çocuğunda tekme hissetmiyordum su dalgası gibi oynuyordu ama öle çok fazla harekette hissetmiyordum,oğlumdan yediğim tekmeler uykumu uyandıracak şekilde oluyor diyordu.Kız evladı annesine kıyamıyor,ceninde neyse 25indede o olsa gerek.Biz kıyamıyoruz ya şimdi onlara![]()
Hastayız canım yaaa feci grip oldum.Her türlü şeyi deniyorum bakalım.Okulda da çok zor oluyor.
Senin de gözün aydın maş. artık 1 kiloyu geçiyoo minikler![]()
oyyy maşallah.minik değil annesi kocaman kız olmuş
![]()
maşallah cadına .))))) minikler tırtıl olmaktan çıkıyolar artık...büyüyorlar ...
oooo maşallah cnm kılosu çok iyi aman nazar değmesin...![]()
maşallah minik cadıya.misafirin gitttimi cnm bu arada ?
ooo maşallah sanırım benbimki de geçti ama kontolüme daha çok var ne kadar oldu çok merak ediyorum
cnm kocaman olmuştur senin kuzunda
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım![]()
Hastayız canım yaaa feci grip oldum.Her türlü şeyi deniyorum bakalım.Okulda da çok zor oluyor.
Senin de gözün aydın maş. artık 1 kiloyu geçiyoo minikler![]()
selam kızlar, bişey sorucam bu şeker yüklemesini yaptırmak ne kadar zamanımızı alıyor.yani hastanede çok vaktimizi alıyormu?
meraklanma annesi kıyamıyodur prensesin sana.ay saolun canlarım yaaa içimi rahatlattınız bi nebze böle olunca ben çok korkuyorum panikliyorum azıcık sarsıymda uyansın bari uykucu güzelim benim
iyiki varsınız
öyledir inşallah dürtüyorum şimdi banamısın demiyocnm gözünaydın maşallah kocaman olmuş senin prenses
cnm çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al.
cnm şeker yüklemesi ilk 50 gramlık yapılıyo oda 1 saatini alır.
100 gramlık 2.de yapılıyo o baya uzun 3-4 saat sürüyo.
inşallah şekerin çıkmaz cnm.
meraklanma annesi kıyamıyodur prensesin sana.
kızlar merhabaaa
benim de dün kontrolüm vardı benim oğluş da 1213 gr olmuş.tek sıkıntı plesantanın rahim ağzını kapatmış olması, bu durumda normal doğum olamıyormuş. Bilmeyenler için yazıorm plesanta bebeğin beslendiği doku, kordon plesantaya bağlı. inşalah doğuma kadar plesanta yukarı çıkar, dua etmekten başka yapcak bişi yokmuş. olmadı sezeryan napalımm.
asıl bomba doktor 20 gün rapor verdi istediğim için, yoldan dolayı zorlandığımı yazmıştım. 20 gün sonrada 32. haftam doluo, doğum iznim başlıo. yani artık çalışmıormm çok mutluyum. bugün yrn işlerimin teslimi için gelicem işe ama pazartesndn itibaren evdeyimmm![]()
kızlar merhabaaa
benim de dün kontrolüm vardı benim oğluş da 1213 gr olmuş.tek sıkıntı plesantanın rahim ağzını kapatmış olması, bu durumda normal doğum olamıyormuş. Bilmeyenler için yazıorm plesanta bebeğin beslendiği doku, kordon plesantaya bağlı. inşalah doğuma kadar plesanta yukarı çıkar, dua etmekten başka yapcak bişi yokmuş. olmadı sezeryan napalımm.
asıl bomba doktor 20 gün rapor verdi istediğim için, yoldan dolayı zorlandığımı yazmıştım. 20 gün sonrada 32. haftam doluo, doğum iznim başlıo. yani artık çalışmıormm çok mutluyum. bugün yrn işlerimin teslimi için gelicem işe ama pazartesndn itibaren evdeyimmm![]()
kızlar merhabaaa
kızlar merhabaaa
maşallah kuzunaaa tatlım büyüyo kaç haftalık şimdi senin ki
bu arada raporun hayırlı olsun böylece topiğin ilk izne çıkanı sen oluyosun hadi gözün aydın darısı bizeeee
Canım öncelikle oğluşuna maşallahDoğum içinde hayırlısı olsun,Normal sezeryan sağlıklı olan neyse öyle doğum yaparsın inşallah.Bomba haberin içinde çok sevindim canım kutlamaya değer bi haber oldu bu
![]()
oyyy maşallah bebişlerimizeeseninki de büyümüş annesi. canım üzülme doğuma kadar düzelir düzelmezse de herşeyde bi hayır vardır. yine de allah gönlüne göre versin
çalışmamana da çok sevindim dinlen boll boll. bizim yerimizede. ben 37. haftada ayrılacağım daha 10 haftam varrr![]()
gunaydn canım benm ay hayurlsı olsn satış işini yapmşnz çok yormamaya çalş canm kendni artık esksi gbi deiliz nefes nefese kalyrz![]()
hoşgeldin canımmm
neyseki tatlı yorgunluklar bunlar canım ne güzel kendi evinize geçeceksiniz ama fazlada paralama kendini bebişine ve sana yazık annesi
Hayırlı olsun canım gerçekten tatlı yorgunluklar biz de bugün eş durumu tayinini istedik Allah nasip ederde tayinimiz çıkarsa biz de taşınıcaz ama ben ne kadar yorulursam yorulayım şikayetçi olmuycam![]()
ayy cnm benimde eşim iş yerine yemek götürmeye başladı bende aynı dertteyim hergün ne yapsam diye düşünüyorum.çokta yemek seçiyo valla.dünde dedimnki aşçı gibi oldum mutfaktan çıkamıyorum valla.kendime ayrı ona ayrı bütün bi öğleden sonra hatta gece mutfaktayım.
günaydın cnmm
hoşgeldin tatlım.
eviniz tekrardan hayırlı olsun artık sizin üstünüze.ama sen yorma kandini fazla yazık cnm.
günayddııınnn cnnm
kızlar merhabaaa
kızlar herkese selammm :79: :79:
Nasılsınız bakalım?
Bizim evde dün komedi yaşandı.. Aldığımız park yatağı eşim kurmaya çalıştı..ama eşim bu konularda çooookkk yeteneksiz.. :95:
benim elimden gelir ama bana da bırakmadı ki, illa kendi yapacak.. Zaten mağazadan alırken onun nasıl kurulum yapacağına dair endişelerim olduğu için eşim denesin demiştim satış elemanına.. orada denerken de yapamamıştı... Bizim park yatak kurulamadı, ya gerçekten eşimin yeteneksizliğinden,ya ürün bozuk![]()
pazar günü götüreceğiz aldığımız yere, baksınlar, bozuksa garanti kapsamında değiştirsinler diye..
eşim park yatakla terler içinde boğuşurken ben de prensesimle konuştum,"merak etme kızım garantisi var, değiştiririz, baban bu , bu tip olaylara hazırlıklı ol dedim"![]()
![]()
bakalım arabayı alınca açıp kapamayı becerebilecek miyiz...:89:![]()
Nasılsınız bakalım?
Bizim evde dün komedi yaşandı.. Aldığımız park yatağı eşim kurmaya çalıştı..ama eşim bu konularda çooookkk yeteneksiz.. :95:
benim elimden gelir ama bana da bırakmadı ki, illa kendi yapacak.. Zaten mağazadan alırken onun nasıl kurulum yapacağına dair endişelerim olduğu için eşim denesin demiştim satış elemanına.. orada denerken de yapamamıştı... Bizim park yatak kurulamadı, ya gerçekten eşimin yeteneksizliğinden,ya ürün bozuk![]()
pazar günü götüreceğiz aldığımız yere, baksınlar, bozuksa garanti kapsamında değiştirsinler diye..
eşim park yatakla terler içinde boğuşurken ben de prensesimle konuştum,"merak etme kızım garantisi var, değiştiririz, baban bu , bu tip olaylara hazırlıklı ol dedim"![]()
![]()
maşşallah tatlım kuzunaaa normal sezeryan dert etme herşeyde vardır bi hayır ikiniz sağ salim atlatında yetersaolasın canım 28+4 benim oğlan. 4 nisanda kısmetse doğumm.
saol canımm. tabi herşeyin hayırlısı olun çok üzülmemek lazım böle şelere zaten...
herkesin izin günü tez zamanda gelir inşalahh...
sen de saol canımm. senin de varmış baya valla umarım çalışabilrisin ozmna kadar. benim sorunum yol ve ayaklarımdaki şişliklerdi. herşey yolundaysa çalışmakta fayda var tabii
kızlar merhabaaa
Nasılsınız bakalım?
![]()
hoşgeldin tatlımmmmm
ay ya çok güldüm benim kocada seninkinden geri kalmaz biz ne maceraler atlatıcaz bakalım
cnm aynı olayı biz görümcemin kızına aldığı park yatakta yaşadık.4 kişi terler içinde kaldı açamadık.ama çok kolaymış.ortasını oturtmadan önce kenarları yapılıcakmış en son orda alt kısmı oturtulucakmış.siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama bi deneyin isterseniz.