- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.741
Herkese günaydın güzel anneler ve bebişleriii :)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöle az bii geçmişi okudumda doğum konusu açılmış tekrar, kızlar istanbul mu pahalı ankara mı ucuz ben anlayamadım. ben normal doğum+oda+refakatçi fiyat 450 sezeryan 750 ye anlaştık hastaneyle. sizler milyarlardan bahsediyorsunuz.
Hadi kısslar ya nerdesiniz bakın alışveriş yapmak üzereyim napsam ki
canım ben internetten alışveriş yapmıyorum ama o siteden alan arkadaşlar vardı. yanlış hatırlamıyorsam.
Günaydın kısslar sizlere çok acil bi soru sormak istiyorum internette civilim'in siesinde alışveriş yapmak üzereyim ödemeyi kredi kartıyla yapıcam daha önce internetten alışveriş yapmadım üstelik kredi kartıyla biliyosunuz kredi kartı bilgilerinin bir çoğunu istiyorlar sizce ne yapmalıyım
Ya siteden alan var da acaba kredi kartıyla alan var mı çok değil 50 tl lik alışveriş yapıcam risk almak istemedim
gunaaaaaydn kızlaaaaar bugun nasılsınızn bz braz acktk sutumuzu içip hemen gelyrz![]()
Ya siteden alan var da acaba kredi kartıyla alan var mı çok değil 50 tl lik alışveriş yapıcam risk almak istemedim
günaydın.... ohhh afiyet olsun... yarasınnnn bebişinede sanada :)))
allah kolaylık versin tatlım yaaa çok zor valla işin
ben bebişi bırakamayacağımı bildiğimden işi bırakıyorum :26: :26: :26: :26: