• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bende bayağı araştırdım cnm ama karar veremedim son zamanlarda nuk uda bayağı tavsiye edenler oldu bende anneme sordum aslında chicco düşünüyordum ben annemde bende chicco,nuk falan hepsi var ama son zamanlarda en çok dr browns u öneriyor dr lar dedi ben bidaha bi araştırayım hangisi daha iyise 5-10 tane gönderirim diyor dedim napcam 5-10 taneyi emziklerde aylara göre ya 1 den bikaçtane 2-3 ten bikaçtane gönderirim işte anca olur diyor bende dr browns un ürünlerini unnadoda görmüştüm ama Türkiye de çok yaygın değil sanırım...bide emzik alırken kauçuk olmasına dikkat et bence çünkü bi zamanlar bütün drlar silikonu öneriyordu daha iyi diye ama artık çoğu kauçuk önerir oldu dikkat etsiysen chicco nun çıkan yeni ürünlerinin tamamı kauçuk yani tablası falanda büsbütün kauçuk.silikon emzikler katı olduğu için bebişin ağzı emziğe göre şekilleniyormuş ve deforme oluyormuş kauçuk ise daha yumuşak olduğu için bebişin ağzına göre şekilleniyormuş haberin ola:))[/QUOTE]

Kızlar kafamı karışdırdınız şimdi bende en iyisi avent diye biliyodum demekki biraz daha araştırıcaz

şöle az bii geçmişi okudumda doğum konusu açılmış tekrar, kızlar istanbul mu pahalı ankara mı ucuz ben anlayamadım. ben normal doğum+oda+refakatçi fiyat 450 sezeryan 750 ye anlaştık hastaneyle. sizler milyarlardan bahsediyorsunuz.

siz birde bursadaki fiyatları duysanız :59:
ben sizin yazdıklarınızı okudukca kızıyorum kendime neden ilk başda fiyatları araştırmadım diye
ben bursadayım normal doğum 950tl sezerayan 1350 tl epidural olursa 300 tl her ikisinede ilave tabi bu fiyatın içine neler dahil yada değil bilmiyorum ama önümüzdeki ay kontrole gidince hepsini öğrenicem

Günaydın kısslar sizlere çok acil bi soru sormak istiyorum internette civilim'in siesinde alışveriş yapmak üzereyim ödemeyi kredi kartıyla yapıcam daha önce internetten alışveriş yapmadım üstelik kredi kartıyla biliyosunuz kredi kartı bilgilerinin bir çoğunu istiyorlar sizce ne yapmalıyım

Günaydın kısslar sizlere çok acil bi soru sormak istiyorum internette civilim'in siesinde alışveriş yapmak üzereyim ödemeyi kredi kartıyla yapıcam daha önce internetten alışveriş yapmadım üstelik kredi kartıyla biliyosunuz kredi kartı bilgilerinin bir çoğunu istiyorlar sizce ne yapmalıyım

canım ben de int. k.kartı ile alış veriş yapmıyorum.. birsürü olaylar duyuyoruz.. görerek dokunarak herşeyini alırsın bence...

Bence de kredi kartı ile alışveriş yapma gör ve kumasına dokun nasıl olsa birbirinden güzel bebek kıyafetleri heryerde var

Ya siteden alan var da acaba kredi kartıyla alan var mı çok değil 50 tl lik alışveriş yapıcam risk almak istemedim

Canım biz aldık geçen aydı sanırım iki ayda olmuş olabilri:) kartla aldık 90 liraya tamamladık kargoyu onlar karşılıyor o zaman ürünlerde güzel çıktı.

allah kolaylık versin tatlım yaaa çok zor valla işin
ben bebişi bırakamayacağımı bildiğimden işi bırakıyorum :26: :26: :26: :26:

canım ben işimi bırakamam çünkü akademisyenim devlet memuruyum hemde bunca zaman çalıştım bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım tek maaşla geçinmemiz çok zor hemde borcumuz var allah bir şekilde yrd olacak diye düşünüyorum

saol canım bnmki 28+4 şuanda. umarım sen çalışabilrsin benim pek gönlüm yoktu okdar çalışmaya açıkçası, doktorda rapora tamam deyince havalara uçtum valla. rahat rahat uyuyup, dinlenip, düzenli yürüyüş yapmak istiyorumm[/QUOTE]

canım açıkçası henuz rapor işine giremedim bakalım doktor ne diyecek

gunaydın herkese kızlar ya ben bu gece çok bölük pörçük uyudum akşam 10.30 gibi yattık cok yorulmustuk çünkü sabah 5 te hortladım iyi mi dön sağ dön sola uyku yok kaç kez de wc ye kalktım
artık başladı uykusuzluklar demek

Back
X