• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlaar..
hayırlı cumalar ve iyi haftasonları başlangıcı diliyorum hepinizee...:16:
dün gece uyuyamadım bana son günlerde tuhaf şeyler oluyor anlayamadım..
sebepsiz yere geriliyorum,ağlıyorum..
kitap okurken uyuyakalmışım,sonra kitabı bıraktım bu sefer uyayamadım..
döndüm dolandım tekrar kitabı elime aldım ve bir süre sonra tekrar uyku bastı
uykuya dalamadan uyanıklık süreci yaşadım devamlı...kafamda milyon tane soru..düşünce...:44:
o arada Kayra da durmuyor maşallaah,sanırım gerginliğim geçiyor onda emin olmaya başladım artık..

Kızlar hayırlı cumalarsabahtan beri ruhsuz yine topiği geçmişi okumamam fazla uzun sürmedi.
Biz iyiyiz oğluşumla çalışıyoruz,sizlerden bi haber alayım dedim.Annişlerimizde uykusuzluk ve dağınık uykunun verdiği bi agresiflik var sanırım.Bu dönemi kendimizede eşlerimizede,bebişlerimizede ve etrafımızdakilere sorun çıkarmadan atlatırız inşallah.:21:

Selam kızlarrr :16: Hayırlı cumalar :16:

hoşgeldiniz kızlaaaaaarr

bammbik sonnda bizde 2 li rakamlara gececegz az kaldı :66::66:

toplu olarak hepiniz hoşgeldiniz kızlar... sizede hayırlı cumalar..

bu arada o gerginlik dün bende de vardı.. tam uyuyacağız eşimle takıştık.. tabiki trip attım ve ağlama tuttu beni.. o sinirle uyuyadalmışım... tabi feci bir horlama eşliğinde... ağlayınca burnum tıkanmış herhalde çok horlamışım.. eşim saat 3,30 da uyumuş... dedim sana mustehak... sabah gelmiş utanmadan beni öpüyor... ortada ne var derseniz aslında bişeyde yok... :)))))

bu arada o gerginlik dün bende de vardı.. tam uyuyacağız eşimle takıştık.. tabiki trip attım ve ağlama tuttu beni.. o sinirle uyuyadalmışım... tabi feci bir horlama eşliğinde... ağlayınca burnum tıkanmış herhalde çok horlamışım.. eşim saat 3,30 da uyumuş... dedim sana mustehak... sabah gelmiş utanmadan beni öpüyor... ortada ne var derseniz aslında bişeyde yok... :)))))

hoşbulduk canım,ayy o horlama bende de başlamış,sırt üstü yattığımda horluyormuşum eşim söyledi.Aldığımız kilolardan ve hamilelikten sanırım,inşallah öyledir:18: duygusal patlamalara alışkın olsun eşlerimiz bundan sonra acaba önüne geçemicez sanırım:27:

Hoşbulduk :16:

Dün nisan analarının trip günüydü demekki :9:

Akşam sırtım inanılmaz derecede kaşındı elim yetişmiyo bi türlü:5:
sevgili eşimden rica ettim :63:
onunda o sırada bilgisayarda işi vardı "bi dakika" dedi :53: bende küstüm :53:
bidaha senden bişi istemicem, 2,5 senede ilk defa sırtımı kaşırmısın dedim bi dakika diyosun diye tripten tribe girdim :27:

bidaha senden bişi istemicem, 2,5 senede ilk defa sırtımı kaşırmısın dedim bi dakika diyosun diye tripten tribe girdim :27:

eweeeeeeet hepnzi okuynca bendeki tripler de normalmiş dedim:1:

ahhh benim eşime ben böle bişey isteyip yapmadığında ama ben hamileyimmm diye duygu sömürüsü yapıyorum ama onunda cveabı hazır benimde karım hamile benim işim senden zor diyo gıcık

afiyet olsun canım ,ince mi giyindin banada tam tersi güzel bi hava gibi geldi,dışarı çıkmadım ama ofisimde camı yarım açtım.

saol kuşummm ay kızz ne incesi altımda tayt 2 kat çorap ve pantolon var üstümde de boğazlı kazak onun üzerine bi kazak daha
ama bi dişarı çık görürsün buz gibi dişarısı
ben camı pencereyi kapattım klima çalışıyo arkamda ufo ayağımın altında minik sobaa ay abartmışmıyım ne

ahhh benim eşime ben böle bişey isteyip yapmadığında ama ben hamileyimmm diye duygu sömürüsü yapıyorum ama onunda cveabı hazır benimde karım hamile benim işim senden zor diyo gıcık

ayy benimkide zorlamı hamile bıraktık dedi bi keresinde,o yüzden hamileyim diye trip atmıyorum artık,direk küsüyorum:27::37:

ehehehe... benimkiside benzer bişeydi :)))) ilaçlarımı içiyordum oda su içiyordu.. demir ilacı çok dokunuyo napsam acaba felan derken ne yapabilirm demez mi.. senmisin diyen... sana söyleyende suç.. zaten ben senin hiç umurunda değilim ki... vıdı vıdı vıdıı.. halbuki adam meyvamı soyup dilimleyip bir yedirmediği kalmıştı yarım saat öncesinde :))))))))))

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ama adam haklı galiba :)))) bizim triplerden adam bunalıyo bazen... zaten bacı kardeş yaşıyoruz evde üstüne birde trip... :)))))

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ama adam haklı galiba :)))) bizim triplerden adam bunalıyo bazen... zaten bacı kardeş yaşıyoruz evde üstüne birde trip... :)))))

ay bacı gardaş dedin dün benimki diyo bacım benim pijamalar nerde dedim gardaş kirliye attım temizini al saol bacı diyo
ay halimize bak

eweeeeeeet hepnzi okuynca bendeki tripler de normalmiş dedim:1:

:1::1:

Ay hazır cevaplılıkta da üstlerine yok hani :9:

saol kuşummm ay kızz ne incesi altımda tayt 2 kat çorap ve pantolon var üstümde de boğazlı kazak onun üzerine bi kazak daha
ama bi dişarı çık görürsün buz gibi dişarısı
ben camı pencereyi kapattım klima çalışıyo arkamda ufo ayağımın altında minik sobaa ay abartmışmıyım ne

:53: :53: maşşalaaahhh

ayy benimkide zorlamı hamile bıraktık dedi bi keresinde,o yüzden hamileyim diye trip atmıyorum artık,direk küsüyorum:27::37:

en iyisi :9:

ehehehe... benimkiside benzer bişeydi :)))) ilaçlarımı içiyordum oda su içiyordu.. demir ilacı çok dokunuyo napsam acaba felan derken ne yapabilirm demez mi.. senmisin diyen... sana söyleyende suç.. zaten ben senin hiç umurunda değilim ki... vıdı vıdı vıdıı.. halbuki adam meyvamı soyup dilimleyip bir yedirmediği kalmıştı yarım saat öncesinde :))))))))))

Bulaşmasınlar bize :63:

haha çokmu abartıyoruz acaaba:27: :9:

Back
X