• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş :53::53::53::53:

yani şimdi sen diyorsun ki..beynimizi kullanamadığımız için bu kadar saçmalıyoruz yani..
ilginç..:26:..olabilir diyecem ama ben bu kadar işi nasıl hallederim ozaman..
anlaşılan bu aralar herkeste bir gerginlik duygusallık var..
doğum stresi olabiler mi ki..:18:

kızlar bebeklerimiz cicilerini neyle yıkayacağız ben dalin in sıvı deterjanını almayı düşündüm ama birde gerekirse yumuşatıcısını

birde başka sorm doğum çantasını ne zaman hazırlmaya başlayacağız ?
biz 28 in içindeyiz 30 gibi başlasam erken mi olur annem bir an önce yıka ütüle bebeğin ve kendinini hastanede giyeceklerini dedi

yani şimdi sen diyorsun ki..beynimizi kullanamadığımız için bu kadar saçmalıyoruz yani..
ilginç..:26:..olabilir diyecem ama ben bu kadar işi nasıl hallederim ozaman..
anlaşılan bu aralar herkeste bir gerginlik duygusallık var..
doğum stresi olabiler mi ki..:18:

ay doğum stresi için erken kuzum düşünme sen hiç o mewzuyu :29:

kızlar bebeklerimiz cicilerini neyle yıkayacağız ben dalin in sıvı deterjanını almayı düşündüm ama birde gerekirse yumuşatıcısını

biz 28 in içindeyiz 30 gibi başlasam erken mi olur annem bir an önce yıka ütüle bebeğin ve kendinini hastanede giyeceklerini dedi

bence 30 gbi başla canm benm iice agrlaşmadan halletmiş olrsn hem kafandan da kalkmş olrsn düşünme<zsn onu da

:nazar:herkese merhaba:) benim SAT 07 Temmuz BDT 13 Nisan oğlum olacak inşallah bir kızım var.Allah hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin.Ben de 28. haftadayım ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyorum ama 32.haftada izne ayrılınca yap diyorlar...

bence 30 gbi başla canm benm iice agrlaşmadan halletmiş olrsn hem kafandan da kalkmş olrsn düşünme<zsn onu da

sağol cimcimecim bende öyle düşündüm en azından fırsat varken yıkarım ütülerim birde ağz bezi işimiz var 8 tane daha yapayım diyorum çarşıya çıkıp mermer şahi alacağım 2 m daha
2 ma almısım onu havlusunun içine koyacağım daha iyi kurulasın diye yaparız diyen oldu ama ses çıkmadı henuz akraalardan o yuzden bende yapayımda çiş yapar vs garanti olsun yedekte benimkiler
zaten direk overlok cektireceğim acıkcası tığla oyalamaya giremeyeceğim fırsatım yok gelen giden kalan göçen :64:

Canımmm bence çok erken olur 30.hafta.Her gelen bakmak isteyecek ellenecek yada tozlanacak.Lazım olacakları tabii alıp koymaya başlayabilirsin valizinin içine.Ben doğuma bikaç hafta kala yıkar ütüler yerleştiririm.Yıkanıp ütülendikten sonrada kimseye göstermem:36:

sağol cimcimecim bende öyle düşündüm en azından fırsat varken yıkarım ütülerim birde ağz bezi işimiz var 8 tane daha yapayım diyorum çarşıya çıkıp mermer şahi alacağım 2 m daha
2 ma almısım onu havlusunun içine koyacağım daha iyi kurulasın diye yaparız diyen oldu ama ses çıkmadı henuz akraalardan o yuzden bende yapayımda çiş yapar vs garanti olsun yedekte benimkiler
zaten direk overlok cektireceğim acıkcası tığla oyalamaya giremeyeceğim fırsatım yok gelen giden kalan göçen :64:

Benimde ablam sağolsun 12 tane yapmış,renk renk oyalamış vakit buldukça.Havlusunun içine dikecek misin direk canım?

:nazar:herkese merhaba:) benim SAT 07 Temmuz BDT 13 Nisan oğlum olacak inşallah bir kızım var.Allah hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin.Ben de 28. haftadayım ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyorum ama 32.haftada izne ayrılınca yap diyorlar...

Hoşgeldin :nazar: :nazar: :64:
ben de 32. haftada izne ayrılınca evde rahat rahat hazırlık yaparım diyorum.. Annemi de alacağım destek kuvvet olarak :69:
bu haftasonu bebek karyolası & şifoniyer sipariş etmeyi düşünüyorum , onlar da 32. haftaya doğru teslim edilir herhalde..

isim buldunuz mu oğluşunuza?? benim de kızım olacak inşallah, kızının ismi ne :70:

ben de 32. haftada izne ayrılınca evde rahat rahat hazırlık yaparım diyorum.. Annemi de alacağım destek kuvvet olarak :69:
bu haftasonu bebek karyolası & şifoniyer sipariş etmeyi düşünüyorum , onlar da 32. haftaya doğru teslim edilir herhalde..

isim buldunuz mu oğluşunuza?? benim de kızım olacak inşallah, kızının ismi ne :70:

Canım karyola ve şifonyeri nerden alacaksın?

:38:

hoşbulduk canım...oğlumun adını yiğit ege düşünüyoruz sürekli değiştirdik son bulduğumuz bu bakalım...kızımın adı ayşim..senin tatlı kızının adı ne olacak ?

o ne demek kıs zaten beynimizin %5ini anca kullanıyoruz kıt kanaat onudamı kullanamıcaz:1::9:

yaniiii gerizekalı modundayız
ben bunu kabul ederim

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Kızlar ilahi walla... çok güldüm yaa....allah iyiliğinizi versin emi...

benimde ablam sağolsun 12 tane yapmış,renk renk oyalamış vakit buldukça.havlusunun içine dikecek misin direk canım?

bende yapıyorum 12 tane... Tığ işi yapmıyorum... Renkli renkli ipler ile aralara teğel gibi geçiyorum kenarlarınada antika dikiyorum.. Ilkokullarad cebimize konulan mendillere benziyor o zaman.. çok şık duruyolar...

kızlar bebk bezi aldınız mı biz geçen markette prima uyu oyna indirimdeydi normalde 19tl indirimle 15 tl aldık siz ne aldının bizimkisi primanın truncu paketi acaba yeşil paketler daha mı ii olurdu bide bebek bakım ürününü komili aldık %100 doğal yazıyodu z.yağı içerikli sizce nasıl siz neler aldınız

bizim bebek odasını eşim imal ediyor... Biraz abartmış galiba yaparken dioki muhteşem yüzyıl dizisine yollayacam yeni şehzade yatar içinde :)))) halt etmiş dedim o şehzade.. Benim prensesim varkene :)))) inşallah bitince yüklerim buraya resimlerini..

çok merak ettm angel btnce cek fotosunu bu arada eşin de maaşllh çok komkmş :9:

Back
X