cnm inş.döner..ya benimde dün arkadaşı msezaryan oldu mecburen,normali çok istiyordu hatta az önce yazdım..benimde ilk doğumum yani oğlum normal doğdu ve bundada hani ilki normal oldu diye normale odaklandım ama dr.kaan kocatepeyi dinledim herkeste %20 gibi bi sezaryan şansı var,kendinizi direk normale odaklamayın,çünkü normale odaklayıp sezaryan olmak zorunda kalanlar psikolojik olrak daha kötü oluyormuş..ama bende sezaryanden çok korkuyorum ve hiç istemiyorum,yanii hayati tehlike olursa mecbur olurum ama yinede düşündüğüm zamanlarda hemen aklımdan siliyorum..
70 gördüm deyince cnm aklıma geldi..bende oğluma 56 ile hamiş kalıp 70 ile doğurmuştum ve ömrümde ilk defa kendimi 70 kilo görmüştüm gerçekten garip geliyor insana..ama Allah bilir bunda kaç olucam? 70i görsem şaşmıcamda çünkü 61le hamiş kaldım ve sanırım 75e dogru ancak bitiririm

:85:
[
yaaaaaaaaa kıslarrr bende 4 kilo aldım yazık değil mi bize

napalım ama ben ilkindede böyleyd,m,son aylarda coştum

14kğ ile tamamladım..bakalım bunda kaçla bitircem..cnm bebek küçük değil şükür birkaç gün önce 922 grdı ,dr normal dedi..ben oğlumuda 3kg doğurdum..
cnm çok çeşit var ama tabi birazda maddi duruma bağlı..ben e-bebekte görmüştüm..fiyatları biraz uçuk ama model açısından bak istersen..
Funnababy Perde - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
QUOTE=zeynep__05;17142287]cnm geçmiş olsun bende de kasık ağrısı vardı dr gittim muayene etti rahim yumuşaması var erken doğum riski var bir hafta wc harici bi yere gitmeden yataccaksın dedi ssağolsun annem geldi yattım bi de nidilat diye bi ilaç verdi. yattım şimdide az bi yürüsem ağrı yapıyo tam geçmiş değil dr dikkat edeceksin diyor. Allahtan çalışmıyorum yatıyorum ne yapalım aman tek sorunumuz bu olsun da yatarız artık bebişlerimiz için :) nasl olsa sonra uyutmayacaklar bizi :)