• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evt valla aynen cnm ya maşallah artık kıpır kıpırlar.İyiz bizde bebişin alışverişini tamamlayalım dedik kaç gündür geziyoruz bayağı bi hallettik sayılır çok şükür yalnız akşam bazı kişiler yine sinirimi bozdu bebişimize taç ın baby serisinden %100 organik pamuktan üretilen nevresim aldık ya gelmişler aman ne gerek var taç falan normallerinden alsanızda olurdu dediler ayy nasıl sinir oldum anlatamam hem kimsenin bi faydası yok hepsini kendimiz alıyoruz hemde laf söylemeleri yok mu ben de dedim ben kendime bile genelde taç kullanıyorum oğluşumdanmı esirgiycem ohh olsun işte koydum lafı oturdurlar sonrasında...

allah allah ya...çok komik.. cnm taç öyle ahım şahım değil..hani ben genelde pamuk saten kullanıyorum...taç.. istikbalden alıyorum hatta... 20 tl fazla verdin diemi dert olmuş onlara...bi hoşler...bırak cnm..dediğin gibi..faydanız yok..zararınız dokunmasın bari..

allah allah ya...çok komik.. cnm taç öyle ahım şahım değil..hani ben genelde pamuk saten kullanıyorum...taç.. istikbalden alıyorum hatta... 20 tl fazla verdin diemi dert olmuş onlara...bi hoşler...bırak cnm..dediğin gibi..faydanız yok..zararınız dokunmasın bari..

yanii öyle tabiikide cnm ya aman artık sallıyorum ya ALLAHIMA bin şükürler olsun ki eşimle herşeyimizi beraber beğenerek alıyoruz böyle olunca bazıları çekememezliktenmi desem ne desem bilemiyorum bu arada park yatağımızında siparişini verdik netten hayırlısıyla bakalım artık ne zaman gelir her alınana her yapılana söylenecek bi sözleri var zaten.Görümcem kendi çocuğunun sepet şeklinde olan beşiği var onu al kullan ne alcan başka diyor zaten en fazla 4-5 ay yatar beşikte dedi(o da eltisinden almıştı onu eltisinin 2 çocuğu + kendi çocuğu kullanmış o beşiği) eşimde diyorki yok bu ilk bebeğimiz biz zaten siparişi verdik gelecek bakalım bu hafta hayırlısıyla aman dedi sizde bi hoşsunuz aldığınız beşiği sanki kaç ay kullanacak çocuk ordan eşi atladı bebek aldığınız yatağı beğenmesinde o yatakta hiç yatmasında bi görün siz nasıl elinizde patlıyor aldığınız o park yatakmıdır herneyse artık hadi bakalım gelde sinir olma oof çok canımı sıktılar ya akşam akşam inan aldıklarımdan da zevk alamaz oldum ben burda tek başımayım bana destek olup yardım edecekleri yerde söyledikleride laf mı sence?

evt valla aynen cnm ya maşallah artık kıpır kıpırlar.İyiz bizde bebişin alışverişini tamamlayalım dedik kaç gündür geziyoruz bayağı bi hallettik sayılır çok şükür yalnız akşam bazı kişiler yine sinirimi bozdu bebişimize taç ın baby serisinden %100 organik pamuktan üretilen nevresim aldık ya gelmişler aman ne gerek var taç falan normallerinden alsanızda olurdu dediler ayy nasıl sinir oldum anlatamam hem kimsenin bi faydası yok hepsini kendimiz alıyoruz hemde laf söylemeleri yok mu ben de dedim ben kendime bile genelde taç kullanıyorum oğluşumdanmı esirgiycem ohh olsun işte koydum lafı oturdurlar sonrasında...

ay böyle herşey millete dert olmuyor mu ayar oluyorum resmen...bizim kaynanamlarda aynı tip,hem bişey almazlar hemde her aldıgını gördüklerinde ayy daha alırdık,yok örmeyin karşıda (eminönünü kastediyor) ne güzelleri var..yaa varrsa al getirde görelim..dünde park yatak aldık ya biz,bugün görümcem diyor,dün eşime annesi demiş almayın doğunca alırız..lafa bak yaa..doğunca alcakmış..yok cnm ne gerek var büyüyünce alırız en iyisi :52:

bu arda bebek sekeri yapan arkadaslar varsa paylasa bılırlermi[/
Benim bi arkadasım doğum yaptı . onun kızı için bu şekerleri yaptım hediye. benim oğlum olacak daha ona karar veremedim .kız annelerine belki fikir olur resimlerini koyuyorum
http://img19.imageshack.us/img19/5291/dsc02814p.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/9086/dsc02815l.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/9198/dsc02816y.jpg

cnm ben bunları çok beğendim..nerden kaça aldın kaça mal oldu acep?

benımde baya iiyi :))))))))))

evet cnm okudum bayagı kilo aldıgını yazmışsın..ama bebek normalmiş senin ya haftan büyük..Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Son düzenleme:
yanii öyle tabiikide cnm ya aman artık sallıyorum ya ALLAHIMA bin şükürler olsun ki eşimle herşeyimizi beraber beğenerek alıyoruz böyle olunca bazıları çekememezliktenmi desem ne desem bilemiyorum bu arada park yatağımızında siparişini verdik netten hayırlısıyla bakalım artık ne zaman gelir her alınana her yapılana söylenecek bi sözleri var zaten.Görümcem kendi çocuğunun sepet şeklinde olan beşiği var onu al kullan ne alcan başka diyor zaten en fazla 4-5 ay yatar beşikte dedi(o da eltisinden almıştı onu eltisinin 2 çocuğu + kendi çocuğu kullanmış o beşiği) eşimde diyorki yok bu ilk bebeğimiz biz zaten siparişi verdik gelecek bakalım bu hafta hayırlısıyla aman dedi sizde bi hoşsunuz aldığınız beşiği sanki kaç ay kullanacak çocuk ordan eşi atladı bebek aldığınız yatağı beğenmesinde o yatakta hiç yatmasında bi görün siz nasıl elinizde patlıyor aldığınız o park yatakmıdır herneyse artık hadi bakalım gelde sinir olma oof çok canımı sıktılar ya akşam akşam inan aldıklarımdan da zevk alamaz oldum ben burda tek başımayım bana destek olup yardım edecekleri yerde söyledikleride laf mı sence?

cnmhiç takma...boşver...hem ne bilim bizim hoşumuza gidiyo aldıklarımız paylaşıyoruz yada dşünelerimizi..ama birileri illaki zıttı sinir bozucu bişey söyleye biliyo...artık ben paylaşmıyorum...olabileceğince sadece konuşuyorum..eskiden kaynanam sormasa bile bahsedetdim bebekten şimdi artk yok..doktora gittim sormadı anlatmadımda..aldıklarım içinde bu geçerli...
ne derlerde desinler..birirlerinin her konuda hep bi fikirleri vardır zati:47:

ayy böyleleri insanda heves bırakmıyor zaten yaa boşver takamamaya çalış..ay kusura bakma ama çüşş dicem yani bi insan çekememezliğini bu kdar mı açıkca dile getiririr? yok yatmasaınmış yok elinizde patlasınmış..deseydin patlarsa artık kınaları gönderirim size üzülmeyin..
çekemediklerini ve iyi niyetli olmadıklarını açıkça belli etmişler zaten cnm..benim çevredede var anı tipler..ilkindede aynıdılar şimdi bu 2.bebeğim bundada aynılar..o na ne gerek var buna ne gerek var?
hatta öyleki bak 2.bebeğim benim bu ya ,ilkide erkek 2 yaşında oğlum var..diyorlarki bişey almaya ne hacet oğlununkileri giydir..yani yeni hast. çıkışı fln almama gerek yokmuş..bende diyorum niye 2.diye eskilerle yetinsinki sonuçta o yeni bi bebek ve yeni bir kişilik günah değil mi? abisinin giysilerini zaten hoş atmadım yıkaık ütüleyip giydircem ama önce yeni şeylerin igiysin..hem bende heves ediyorum ömrümde 10 keremi doğurcam? 10 keremi yenidoğan kıyafeti alcam,ammannn boşverrrrr cnm sen keyfine bak..

Bence de tatlım. Sen hiç canını sıkma! Herkes o kadar çok şey diyor ki.. Ama sadece konusmayı bilir onlar, icraat olmaz hiçbirinde. BOŞVEEERR! Walla bebiş alışverişi çok keyifliymiş, beni bıraksalar tüm magazaları alıcam. Hoşuma gidiyor ben ce bu da gayet normal hepimiz için! Kim ne derse desin! Bu arada cicilere ekledim bende biraz :)

ay böyle herşey millete dert olmuyor mu ayar oluyorum resmen...bizim kaynanamlarda aynı tip,hem bişey almazlar hemde her aldıgını gördüklerinde ayy daha alırdık,yok örmeyin karşıda (eminönünü kastediyor) ne güzelleri var..yaa varrsa al getirde görelim..dünde park yatak aldık ya biz,bugün görümcem diyor,dün eşime annesi demiş almayın doğunca alırız..lafa bak yaa..doğunca alcakmış..yok cnm ne gerek var büyüyünce alırız en iyisi :52:
evt evt kesınlıkle katılıyorum cnm sana aynen ay içimi rahatlattınız ya bende sanıyorumki benle bi sorunları var meğerse hepsi aynı modelmiş valla bugun eşime dedim aldıklarımızla ilgili bi laf daha etsinler,tabi cnm siz almıyorsunuz zaten bizde almayalımda çocuğum çıplak kalsın diyecem dedim bizimkide aynı erkenden aldınız onca şeyi az daha dursaydı bakalım dedi bende dursa nolcakki ne değişecekti bbunların hepsi alınaması gerekli olan şeyler dedim...
cnm ben bunları çok beğendim..nerden kaça aldın kaça mal oldu acep?

evet cnm okudum bayagı kilo aldıgını yazmışsın..ama bebek normalmiş senin ya haftan büyük..Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

cnmhiç takma...boşver...hem ne bilim bizim hoşumuza gidiyo aldıklarımız paylaşıyoruz yada dşünelerimizi..ama birileri illaki zıttı sinir bozucu bişey söyleye biliyo...artık ben paylaşmıyorum...olabileceğince sadece konuşuyorum..eskiden kaynanam sormasa bile bahsedetdim bebekten şimdi artk yok..doktora gittim sormadı anlatmadımda..aldıklarım içinde bu geçerli...
ne derlerde desinler..birirlerinin her konuda hep bi fikirleri vardır zati:47:

ayy esracığım valla sende bayans ta resmen su serptiniz içime demekki bunları yaşayan sadece ben değilmişim ya benim büyüme yetişme tarzım kesinlikle uymuyor bunlara ben onu anladım bizde hiçbir zaman sorun olmazdı böyle şeyler bnm arkadaşlarım doğum yaptı ben olmadığım halde annem hergün arayıp bi ihtiyacınız varmı diye soruyormuş şimdide diyor ayy kızlar için çok güzel ciciler var bizim bebişe alırken gördüm hani akraba çevresınde yenı doğacak kız yok bende senın arkadaşının kızına aldım bikaç bişey götürdüm çok sevindi slm söyledi falan diyor aradaki farka bakın ya öfff sabırr ALLAH ım sabırrr....

evt evt kesınlıkle katılıyorum cnm sana aynen ay içimi rahatlattınız ya bende sanıyorumki benle bi sorunları var meğerse hepsi aynı modelmiş valla bugun eşime dedim aldıklarımızla ilgili bi laf daha etsinler,tabi cnm siz almıyorsunuz zaten bizde almayalımda çocuğum çıplak kalsın diyecem dedim bizimkide aynı erkenden aldınız onca şeyi az daha dursaydı bakalım dedi bende dursa nolcakki ne değişecekti bbunların hepsi alınaması gerekli olan şeyler dedim...[\QUOTE]

evet cnm insan ailesinde böyle şey görmeyince tuhaf geliyor valla..al bendende o kadar.benim ilk bebğimde annem daha 2aylıkken ne gördüyse almaya başlamıştı,görsen 1 koca poşet ..ne yelek kalmış almadıgı ne çorap ne pijama...ama başka kimsede tık yok..almış 2 badi 2 don bi ince battaniye,1de mevlüt takımı o kadar..birde tek erkek benim eşim,,yani 1 oğlunun ilk çocuguydu..şimdide pek fark yok..insanın içinde olacak bu bence..tabiat farkı resmen..

ay kızlar çok saolun ya inana çok iyi moral oldu bana şimdi içim biraz daha rahatladı anlatacak paylaşacak okadar çok şey varki ama anlattıkça sinir olmaya değmeyecek şeyler yinede hepinize çok teşekkür ederim.Eşim hala uyumadı kadınlar kulubüne daldın erkekler kulubünü unuttun hadi artık diyip mızırdanıyor ben müsadenizle gidiyim artık yine görüşür konuşuruz inşallah hadi kalınsağlıcakla ALLAH rahatlık ersin öpt...

ay kızlar çok saolun ya inana çok iyi moral oldu bana şimdi içim biraz daha rahatladı anlatacak paylaşacak okadar çok şey varki ama anlattıkça sinir olmaya değmeyecek şeyler yinede hepinize çok teşekkür ederim.Eşim hala uyumadı kadınlar kulubüne daldın erkekler kulubünü unuttun hadi artık diyip mızırdanıyor ben müsadenizle gidiyim artık yine görüşür konuşuruz inşallah hadi kalınsağlıcakla ALLAH rahatlık ersin öpt...

tatlı rüyalar canım!!

Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım:43::43::43:

günaydın cnm geçmiş olsun öncelikle,ıhlamur+limon iç eminim iyi gelecektir yalnız ıhlamuru limonla kaynatma ıhlamuru kaynat sonrasında limonu üzerine bolca sık ve ılık iç ALLAH acil şifalar versin...

günaydın cnm geçmiş olsun öncelikle,ıhlamur+limon iç eminim iyi gelecektir yalnız ıhlamuru limonla kaynatma ıhlamuru kaynat sonrasında limonu üzerine bolca sık ve ılık iç ALLAH acil şifalar versin...

Sağol canım umarım yatmadan atlatırım:43:şimdi süt kaynattım,bal kattım içine şimdi onu içicem,daha sonra ıhlamurda kaynattırırım.İşyerinde hasta olmak daha zor:59:

:49: Günaydınnn :49:

Esteemcim çok geçmiş olsun,
1 su bardağına; 1 limon 1 çorba kaşığı bal ve üzerine ılık su ekleyip iç çok rahatlatıyor günde 2 kere yapabilirsin :70:

Sağol canım umarım yatmadan atlatırım:43:şimdi süt kaynattım,bal kattım içine şimdi onu içicem,daha sonra ıhlamurda kaynattırırım.İşyerinde hasta olmak daha zor:59:

inşallah en kısa sürede geçer cnm yalnız sütle bal içmenin pek bi faydası yok diyorlar hatta sütle bal boğazda gıcık yapıp öksürüğe sebep oluyor diyorlar bnm annem eczacı bende bi ara çok hastalandımda bana hiç balla süt içirmedi ,sen yinede iç belki sana iyi gelir ama ıhlamur kesinlikle birebir geliyor bide dinlenemiyorsan gece yatmadan istersen bi parasetamol iç(minoset içebiliyoruz) terletir sabaha bişeyciğin kalmaz tecrübe konuşuyor valla hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor acil şifalar cnm...

kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı aranızda ben cuma parkyatak şiparişini bebefix ten verdimde bi şikayet sitesinde şikayetleri okuyunca içime kurt düştü nasıl bi site acaba:25:

Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım:43::43::43:

merhaba cnm çok geçmiş olsun.ben bir haftadır yatıyordum antibyotik kullanacak kadar kötüydüm. ilaçların yanında pekmezin içine bol karabiber koyup onu içtim öksürüğün varsa çok iii geliyor. birde elma kabuğu ıhlamur limon 2tane karanfil kabuk tarçını kaynatıp içinede 1 çay kaşığı bal koyup içtim. toparlamamı sağladı çok şükür iyiyim bugün işe gelebildim sonunda.

günaydınkızlar nasılsınız ben perşembe-cuma raporluydum ve bun işe başladım ankaraya gıttık haft asonu kızımızın oda takımını ve bebek arabasını aldık ankaradan çok uygun oldu ve gayette guzel oldu içime sindi yani kuzucuğumun odası.

kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı aranızda ben cuma parkyatak şiparişini bebefix ten verdimde bi şikayet sitesinde şikayetleri okuyunca içime kurt düştü nasıl bi site acaba:25:

merhaba cnm ben park yatağımızı bebefix den aldım. kısa zaman içinde geldi ve hiçbir sorun yaşamadım...ürün aynı gördüğüm gibiydi. Hangi park yatağı almıştın tatlım?

Back
X