- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #32.241
Günaydın şekerlerrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah en kısa sürede geçer cnm yalnız sütle bal içmenin pek bi faydası yok diyorlar hatta sütle bal boğazda gıcık yapıp öksürüğe sebep oluyor diyorlar bnm annem eczacı bende bi ara çok hastalandımda bana hiç balla süt içirmedi ,sen yinede iç belki sana iyi gelir ama ıhlamur kesinlikle birebir geliyor bide dinlenemiyorsan gece yatmadan istersen bi parasetamol iç(minoset içebiliyoruz) terletir sabaha bişeyciğin kalmaz tecrübe konuşuyor valla hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor acil şifalar cnm...
Geçmiş olsun canım sanada inşallah gelmez bi daha hastalık.İnşallah antibiyotiğe gerek kalmaz,normalde hasta olunca bende çok kötü oluyorum bünyem çok zayıf o yüzden korkuyorum.Ihlamura başlıcam sağol canım,Pekmezle karabiberi ilk defa duydum umarım bende işe yararmerhaba cnm çok geçmiş olsun.ben bir haftadır yatıyordum antibyotik kullanacak kadar kötüydüm. ilaçların yanında pekmezin içine bol karabiber koyup onu içtim öksürüğün varsa çok iii geliyor. birde elma kabuğu ıhlamur limon 2tane karanfil kabuk tarçını kaynatıp içinede 1 çay kaşığı bal koyup içtim. toparlamamı sağladı çok şükür iyiyim bugün işe gelebildim sonunda.
günaydınkızlar nasılsınız ben perşembe-cuma raporluydum ve bun işe başladım ankaraya gıttık haft asonu kızımızın oda takımını ve bebek arabasını aldık ankaradan çok uygun oldu ve gayette guzel oldu içime sindi yani kuzucuğumun odası.
Günaydın şekerlerrrr
Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım![]()
günaydın kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Kızım sanki dünden beri fazla hareket etmiyor gibi :18:
Sabahtan beri hala tık yok.
Burda dönem dönem herkes aynı şeyi yazdığı için kendimi rahatlatıyorum ama insan yine de korkuyor.
Valla ilaçsız zor geçiyor canım.
Benim hala geceleri burnum tıkanıyor.
Üç hafta oldu hhala geçmedi.
İnşallah sen çabuk atlatırsın.
merhaba cnm ben park yatağımızı bebefix den aldım. kısa zaman içinde geldi ve hiçbir sorun yaşamadım...ürün aynı gördüğüm gibiydi. Hangi park yatağı almıştın tatlım?
Anladım canım iyi o zaman ben de birkaç parça ufak bişeyler alayım bari..Çıtçıtlı badi falancanım merhaba.ben yaptım. memnun kaldım kalitelerinden de sadece 1 çıtçıtlı body biraz küçük geldi yeni doğan ama prematüre gibi.başka sorun yok. ptt ile kapıda ödeme yaparak aldım hiç sıkıntı yaşamadım. hızla geçti elime. güvenebilirsin kısacası. ne almayı düşünüyorsun?
Gözün aydın canım bebişin büyüyo maşMerhaba guzel anneler
Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz çok şükür dün kontrolumuz vardı. Bebisim 1.450 olmuş massallah. Sagligida yerinde bas aşağı duruyodu. Bende 3.8 kg almisim. Saka gibi kızlar yaaaa! Evlendiğimde 51 kiloydum. Gecen sene master derslerine çalışmaktan (ye iç çalış ) 62 oldum. Sonra bebisim geldi ve su anda 78,6 kgyum kendime inanamıyorum.![]()
Ahh ahhh daha atlatamadım ki.Doktorum antibiyotik kullanmama izin vermedi.Kullansan da kullanmasan da 1 haftada anca geçer dedi.Sürünüyorum hala...Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım![]()
Canım sana da geçmiş olsun.Ben de haftasonu dinleniyordum ama malum bugün okula geldim.Çok yormadan artık şu haftayı da bi atlatsammerhaba cnm çok geçmiş olsun.ben bir haftadır yatıyordum antibyotik kullanacak kadar kötüydüm. ilaçların yanında pekmezin içine bol karabiber koyup onu içtim öksürüğün varsa çok iii geliyor. birde elma kabuğu ıhlamur limon 2tane karanfil kabuk tarçını kaynatıp içinede 1 çay kaşığı bal koyup içtim. toparlamamı sağladı çok şükür iyiyim bugün işe gelebildim sonunda.
Günaydın canım merak etme iyidir prenses.
İnşallah ilaçsız atlatabilirim canım,sağol iyi dileklerin için![]()
inş cnm sende sorunsuz birşekilde kavuşursun oğlunun yatağına. bende jenny aldım park yatağını birde suyku seti ve viskoleks yatağınıda bebefix den aldım. gelince hemen kurduk o kadar güzel oluyor ki odanın önünden geçerken bile insanın içi bir hoş oluyor. inş sağsalim kucapımıza alırız. allahım bebişlerimize o yataklarda yatmayı nasip eder...aaa süper çok sevindimgüle güle kullan canım darısı bize inşallah ben stork garden ı aldım cnm biraz önce arayıp görüştüm siparişimi bulamadılar ilk başka nasıl korktum anlatamam sonrasında buldular dün banka hesabına havaleyle geçtim parayı bakalım muhasebecimiz onaylarsa bugün kargoya vercez sizide bilgilendiririz dediler inşallah bende senin gibi sorun yaşamadan kavuşurum oğluşumun parkyatağına bu arada sen hangisinden aldın cnm
Anladım canım iyi o zaman ben de birkaç parça ufak bişeyler alayım bari..Çıtçıtlı badi falan
Gözün aydın canım bebişin büyüyo maşBoşver kiloları takma nasıl olsa doğumdan sonra verirsin ben de arada sinir oluyorum ama bebişlerin sağlığı herşeyden önemli
Ahh ahhh daha atlatamadım ki.Doktorum antibiyotik kullanmama izin vermedi.Kullansan da kullanmasan da 1 haftada anca geçer dedi.Sürünüyorum hala...
Canım sana da geçmiş olsun.Ben de haftasonu dinleniyordum ama malum bugün okula geldim.Çok yormadan artık şu haftayı da bi atlatsam![]()
O kadar demir ilacı içiyoruz,vitamin alıyoruz ,süt içiyoruz nasıl hasta oluyoruz anlamıyorum.İnşallah sende bir an önce eski sağlığına kavuşursun canım geçmiş olsun sana da.
aaa süper çok sevindimgüle güle kullan canım darısı bize inşallah ben stork garden ı aldım cnm biraz önce arayıp görüştüm siparişimi bulamadılar ilk başka nasıl korktum anlatamam sonrasında buldular dün banka hesabına havaleyle geçtim parayı bakalım muhasebecimiz onaylarsa bugün kargoya vercez sizide bilgilendiririz dediler inşallah bende senin gibi sorun yaşamadan kavuşurum oğluşumun parkyatağına bu arada sen hangisinden aldın cnm
inş cnm sende sorunsuz birşekilde kavuşursun oğlunun yatağına. bende jenny aldım park yatağını birde suyku seti ve viskoleks yatağınıda bebefix den aldım. gelince hemen kurduk o kadar güzel oluyor ki odanın önünden geçerken bile insanın içi bir hoş oluyor. inş sağsalim kucapımıza alırız. allahım bebişlerimize o yataklarda yatmayı nasip eder...
[ı] balkupu mesa sarissa fguney esteem eska [/ı]
ünaydın tatlı annecikler nasılsınız ben çok üşüyorum okul buz gibi hizmetli yok kalöriferler yanmıyokat kat giydim ama neyseki bebeğim sıcacık yerinde,
haftasonu yoğundum ara ara girdim bebeğimin cicilerini koydum biraz da okuyup çıktım siz neler yapıyosunuz bakalım
Aldığın yatak çok güzel canım.
Sen bir eve gelince incele de ben de düşünebilirim.
balkupu mesa Sarissa fguney esteem eska
ünaydın tatlı annecikler nasılsınız ben çok üşüyorum okul buz gibi hizmetli yok kalöriferler yanmıyokat kat giydim ama neyseki bebeğim sıcacık yerinde,
haftasonu yoğundum ara ara girdim bebeğimin cicilerini koydum biraz da okuyup çıktım siz neler yapıyosunuz bakalım
KIZLAR DÜN ABİM Bİ ARKADAŞINI GETİRDİ MOBİLYACI ÖLÇÜ ALDI HEM FORTMANTO YAPTIRIYORUZ HEM DE BEBEK ODASI DAHA ÖNCEDEN COK BAKTIM AMA ÇOK ÇOK İÇİME SİNEN BİR TAKIM BULAMADIM
Elma Kız Bebek Odası
SİZCE BU NASIL VE BU TARZ BEYAZ VE SADE BİR MODEL ARIYORUM
Hoş geldin canım.balkupu mesa Sarissa fguney esteem eska
Canım bu yatağı yakından inceleme imkanınız oldu mu sizin, yoksa netten mi araştırdınız?teşekkür ederim cnm inşallah en kısa zamanda elimize ulaşır biz çok araştırdık çok gezdik çok inceledik aslında çok güzel modeller var ama eşim nedense tenteli olcak oğlumun yüzüne ışık gelmesini engelleyecek diye tutturdu ne alakaysa artık:) sonrasıda babymax ve stork garden arasında kaldık.Ama bu modelin komple kılıfının çıkması yan tarafında istenildiğinde file olan kısmı örtmek için perde bulunması kumaş kalitesi bu modeli almamıza sebep oldu inşallah anlatıldığı gibi çıkarda rahat ettirir hem bizi hemde bebişimizi.Elime ulaşır ulaşmaz fikrimi yazcam nettende araştırdığım kadarıyla genel olarak olumlu yorumlar var ama yinede insan kendi gözüyle görmeden kullanmadan bişey diyemiyor.Bu arada eşimin araştırmalarına göre ilk park yatağı üreten firma stork muş netten yazısını bulup çıkartmış getirdi gerçektende öyle yazıyor ama tabii gerçeklik payını bilemiyorum...
KIZLAR DÜN ABİM Bİ ARKADAŞINI GETİRDİ MOBİLYACI ÖLÇÜ ALDI HEM FORTMANTO YAPTIRIYORUZ HEM DE BEBEK ODASI DAHA ÖNCEDEN COK BAKTIM AMA ÇOK ÇOK İÇİME SİNEN BİR TAKIM BULAMADIM
Elma Kız Bebek Odası
SİZCE BU NASIL VE BU TARZ BEYAZ VE SADE BİR MODEL ARIYORUM