• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlarrrr ayol kaynanaları mı çekiştiriyosunuz bakiiim :)))

Ben şimdiden kaynana moduna girdim yalnız ha. Eşime diyorum ki, valla ben evlendiremem oğluma o ne öyle ben 9 ay karnımda taşıyorum o kadar emek veriyorum, sonra gitsin elin kızının peşinden ayrılmasın :1::1: Yok öyle yağma heheh :))) Bi gülüyo ki sormayın :1:

ben onun gül yüzü için istemiyorum cnm:)
yemeğimi yapsın işe yarasın diye istiyorum
gelen giden olurr onlara baksın
annemde gelicek 1 hafta kalıcak, onunlada ben bebeğe bakrız diye düşünüyorum
ama eğerki kaynana hanım köyüne gidersee gene ben kendi annemin evine gidip orda kalırım.

kıss bende öyleyim amaaa iştee şartlarr bazennn susmayı gerektiriyorr.
aynı apartmanda oturunca anlaşmak zorundasın napcannn bazen görcemm bazen görmücem dediklerini yaptıklarını
öyleee böyleee geçiyor zamannn
neyseki bnm kocam bni tutaar saolsun

bu arada bnmde ütüm var üşeniyorum

evet cnm haklısın... bazen huzuru bozmamak için susmak lazım..yerinde konuşursan bi anlamı oluyo yoksa.. pek bi etki etmiyo bi noktadan sonra...az kaldı bakalım bizi neler bekliyo..

ooo kaynanalığa başlamayınnn bakim:)

aynen öyle esracmm

bugün bnmki çok tekmeliyor yaaa
geceden beri nerdeyse hiç durmadı diyebilirim:)

kızlar ben biraz uzanıyım oğlum göğüs kafesime acayip baskı yapıyo zor nefes alıyorum şuanda.uzanınca geçer inşallah.
öpüyorum sizi görüşürüz:54::54::54:

ay ne muhappet ne muhappet kızlar...dut yemiş bül bül gibisiniz he...:9: huhuhuh EVİMDEYİM.............:62::64::66:

İyi geceler canım kaç gündür internetin kablosunda problem var yazarken sinir oluyorum bende evdeyim eşim koltukta uyukluyo bende geçmişi okudum biraz sen napıyorsun

sarissa sizin oralar neree cnmm
kaynanalar iimiş demekki:)

ben şimdi bnmkinin yanından geliyorum diyorki bugün tv de bi kadın konuştu
işte bi kaç madde saydı bunların hepsi doğru diyo
kocan seni aldatıyorsa önce ayakların üzerinde dur ve işe gir öyle boşan demiş
bide kocsan emekli olunca onun tekrar dışarda çalışmasını sağlayın çünkü ev işlerine karışıyo demiş
buraya kadar hepsii normall

en sonda çocuğunuza güvenmeyin hele erkek çocuğuna aslaaa demişmişşş
çünkü evlendikten snra o sizin diil karısnın sözünü dinler diyomuşş
bende hehhh çok doğru bak bu dedmm bozuldu:)

:9::13::46:......

iyi geceler canım kaç gündür internetin kablosunda problem var yazarken sinir oluyorum bende evdeyim eşim koltukta uyukluyo bende geçmişi okudum biraz sen napıyorsun

kaynanamdaydım bende 3 gündür..adam rizeye tatile gitmişti... Doğumu o yapacak ya..özgürlüğü kısıtlanmadan:9: çok şükür geldi bu gün evimizdeyiz...ayaklarımızı uzattık o ezel izliyo pc de ben burda sizlerle yan yana... Iki ayrı insan:9: Ama çok mutlu:62: Ve aşık:17: :60: Ve bebişli :81::81:

kızlarrr benım kızımın tekmelerı artık dışardan bellı oluyor uzanıp ızlıyorum sag tarfım ınıp kalkıyor:9: çok zevklıı

Son düzenleme:
yaa benim oğlanında öyle. Babası arada karnımı açıp izlio:1: Sıpam benim neler yapıolar içerde kimbilir.

bizim adam geldi...ruhunu nerde bırakmışsa bi karnıma dokunmak yok..ay ben bunun neresine neyine aşık olduysam...çirkin kocamın... Diyorum bebişim sen geldi tekmeyi bıraktı..artık diyodur bu adam kim die:9: Oda diyoki olurmu babasına saygı duyuyo ondandır:23: Oldu paşam dedim bende ahahaha:35::35::60:

bizim adam geldi...ruhunu nerde bırakmışsa bi karnıma dokunmak yok..ay ben bunun neresine neyine aşık olduysam...çirkin kocamın... Diyorum bebişim sen geldi tekmeyi bıraktı..artık diyodur bu adam kim die:9: Oda diyoki olurmu babasına saygı duyuyo ondandır:23: Oldu paşam dedim bende ahahaha:35::35::60:

:9::9: evt yaa bazen öyle oluyo mesela bizimki karnımda sörf yapmaya başlıo. hah diorum çok hareketli babasını çağırıyım da ona da gösteriyim o gelince de tıss duruo birden. o mu bizimle oynuo biz mi onunla anlayamadım:1: bazen eşimi bıktırıyorum bak bak şimdi bak die hahaha özellikle maç izlerken yapıorum bu kıllığı nihohoho:47:

:9::9: Evt yaa bazen öyle oluyo mesela bizimki karnımda sörf yapmaya başlıo. Hah diorum çok hareketli babasını çağırıyım da ona da gösteriyim o gelince de tıss duruo birden. O mu bizimle oynuo biz mi onunla anlayamadım:1: Bazen eşimi bıktırıyorum bak bak şimdi bak die hahaha özellikle maç izlerken yapıorum bu kıllığı nihohoho:47:

:9:yok anam bizimkinin maç izlerken dokunulmazlığı var....bu arada unnodada süper indirim var... Bakın tavsiye ederim... Astronot tulummu ne 40 tl normalde 20 ye inmiş..

Back
X