• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ay kararsız kaldım şimdi ya :( evde rollon ağdam var bu tanaçandan almıştım....bacaklarım koltuk altım kolayda..orasını kime yaptırcam ya...meçbur bide jilet nasıl yapıcam ki ya offf.
doktoruma sorim bari artık yeterince içli dışlı olduk :9:

iklimya34 cnm .çok hoş ve sade sende bendensin.... ay bende sipariş verdim bi gelse ne güzel olcak..böyle böyle geçer zaman inş..

kızlar aklıma geldi bebişler için banyo küvetimi neydio plastik olan içinde yıkadığımız şey :9: neyse fiyatlar birbirinden farklı satışları....15-45 kadar var..çok fazla geldi bana neki o sonuçta plastik bişi..bilginiz olsun civilimde güzel ve uygun fiyatı.

ay kararsız kaldım şimdi ya :( evde rollon ağdam var bu tanaçandan almıştım....bacaklarım koltuk altım kolayda..orasını kime yaptırcam ya...meçbur bide jilet nasıl yapıcam ki ya offf.
doktoruma sorim bari artık yeterince içli dışlı olduk :9:

iklimya34 cnm .çok hoş ve sade sende bendensin.... ay bende sipariş verdim bi gelse ne güzel olcak..böyle böyle geçer zaman inş..[/QUO

canım bende hem o rollon ağdalardan var hemde ağdacılarda ısıtılan kalıp ağdalarvarya o makinadan var. bırak bikini bölgesini bacaklarımı bile alamadım. karnımdan dolayı rahat hareket edemiyorum belim çok ağrıdı . sadece kol altımı braun epilasyon aletim var onunla alıyorum o kadar. dediğim gibi sırf epilasyon ve ağda yapan temizbi yer bul çok daha rahatve temiz oluyor .ilk başlarda ben alayım dedim baktım tam göremiyorum hemde kırıyorum tüyleri 3 günde geri çıkıyor ..

Bizde sade olsun istedik ben çok renkli seyleri sevmiyorum .zaten küçük bi odamız var açık renk daha ferah olucak..şimdi perde ve halı bakıyoruz aslında halımızı buldukda mobilyamız gelsin ona göre kalan yerin ölçüsüne göre alıcaz inşallah..subatta bütün işlerimin bitmesini istiyorum . sonra oğlumuzu bekliycez hayırlısıyla ..

kızlar aklıma geldi bebişler için banyo küvetimi neydio plastik olan içinde yıkadığımız şey :9: neyse fiyatlar birbirinden farklı satışları....15-45 kadar var..çok fazla geldi bana neki o sonuçta plastik bişi..bilginiz olsun civilimde güzel ve uygun fiyatı.

Benim biarkadasım verdi bebeği büyüdüğü için artık yıkamıyormuş küvetinde . biz o nedenle almadık:)) tek masrafyapmadığımız sey sanırım. o kadar alınacak sey varki gözüm korkuyor:))

bizimde odamız küçük diktörtgen şeklinde..sırasıyla genç baza konulabiliyo 195 cm bide 110 cm lik çift kapılı dolap.... bide baş ucuna komidin o kadar... standart 80.130 sanırım o kadarda yolluk.. beyaz yaptırıyoruz sipariş verdik.. perdemiz hazır severek almıştım...turuncu kanatlar...tülünde turuncu yeşil puantiyeler var.kızada erkeğede gider...winnne the pooh renkleride uyuyo zati... bakalım inş hayalimdeki gibi olur... vizem beyaz çok renk seven biri değilim.. inş bende şubat sonu en geç bitirmek istiyorum ama nlamıyo beni kimse...çok rahat davranıyolar..yada ben çok aceleciyim..

bizimde odamız küçük diktörtgen şeklinde..sırasıyla genç baza konulabiliyo 195 cm bide 110 cm lik çift kapılı dolap.... bide baş ucuna komidin o kadar... standart 80.130 sanırım o kadarda yolluk.. beyaz yaptırıyoruz sipariş verdik.. perdemiz hazır severek almıştım...turuncu kanatlar...tülünde turuncu yeşil puantiyeler var.kızada erkeğede gider...winnne the pooh renkleride uyuyo zati... bakalım inş hayalimdeki gibi olur... vizem beyaz çok renk seven biri değilim.. inş bende şubat sonu en geç bitirmek istiyorum ama nlamıyo beni kimse...çok rahat davranıyolar..yada ben çok aceleciyim..

benimde odam dikdörtgen ama çok girinti çıkıntı var . inşallah odamız bitinceresmini koyarız .suan o odamız bizim misafir odamız aslında orada 90*200 cm birbazalı yatak var ve şifoniyer varyatağı çıkarmayacağımoradan çünkü benim ailem sehir dışında gelen giden oluyor.o nedenlede diğer parçalarda sığmıyor zaten yatak ve dolaplada bayağı dolacak eniçok dar odanın ancaaradan birkişi gecer.bence hiçbirşey su dakikadan sonra erken değil. zaten biz 9gün önden gidiyoruz ve bölegidersek mart sonu doğum olur gibi diyor doktorumuz. son ay ağırlasınca zaten bişey yapamam o nedenle subatta bitirmem gerek

benimde odam dikdörtgen ama çok girinti çıkıntı var . inşallah odamız bitinceresmini koyarız .suan o odamız bizim misafir odamız aslında orada 90*200 cm birbazalı yatak var ve şifoniyer varyatağı çıkarmayacağımoradan çünkü benim ailem sehir dışında gelen giden oluyor.o nedenlede diğer parçalarda sığmıyor zaten yatak ve dolaplada bayağı dolacak eniçok dar odanın ancaaradan birkişi gecer.bence hiçbirşey su dakikadan sonra erken değil. zaten biz 9gün önden gidiyoruz ve bölegidersek mart sonu doğum olur gibi diyor doktorumuz. son ay ağırlasınca zaten bişey yapamam o nedenle subatta bitirmem gerek

işte benim canımı sıkan şu biraz sabırsız biriyim... bebek arabasını alıp koymak bi kenera ve sürekli fikir değiştiriyoruz çok sıkıldım o yüzden...eminönüne gidicez kaynanamla bi gitsekte bende eksiklerimi tamamlasam o da sıkıyo beni...rahatsız belindem ama gezmesinden eksik kalmıyo..eminönü dedim 1 kere yok düzelim dedi..bende çok şükür şükür iyiym bu zamanlar hani tadını ala alal gezmekistiyorum malum eminönü..her şekilde yoruyo insanı...eşime diyorum versin para biz gidelim ama adam dükkanı nasıl bırakıcak..bakalım...:53:

bide bu önden gitme durum doğum tarihini etkilemiyo ki cnm... senin doktorun nasıl paylaştı seninle bunu..yani ilerden gitmesi erkekn gelme sebebimi oluyo..mesela erkekler hep erken gelirdiyolar... sence doğrumu

işte benim canımı sıkan şu biraz sabırsız biriyim... bebek arabasını alıp koymak bi kenera ve sürekli fikir değiştiriyoruz çok sıkıldım o yüzden...eminönüne gidicez kaynanamla bi gitsekte bende eksiklerimi tamamlasam o da sıkıyo beni...rahatsız belindem ama gezmesinden eksik kalmıyo..eminönü dedim 1 kere yok düzelim dedi..bende çok şükür şükür iyiym bu zamanlar hani tadını ala alal gezmekistiyorum malum eminönü..her şekilde yoruyo insanı...eşime diyorum versin para biz gidelim ama adam dükkanı nasıl bırakıcak..bakalım...:53:

Bu konuda bence hepimiz sabırsısız.Amabiryandan da zaman kısalıyor.bugün bidüşündüm alacağımısatacağımı işin içinden çıkamadım . hemen biliste yaptım. ilk sıraya hastane çantasını ve içindekilerikoydum. 8 aya giricem daha çantam yok .eminönüne gidip pijamalara bakıcam bikaçpijamaçamasır vs almam gerek perşembe bu çanta işini eminönünden halletmeyidüşünüyorum. tabihavalarda soğudu inşallah yağışolmazsa onları çıkarıcam aradan.

bide bu önden gitme durum doğum tarihini etkilemiyo ki cnm... senin doktorun nasıl paylaştı seninle bunu..yani ilerden gitmesi erkekn gelme sebebimi oluyo..mesela erkekler hep erken gelirdiyolar... sence doğrumu

Bizim baştan SAT agöre 12 nisandı doğum tarimiz sonra 2 li teste girdik orada önde çıktı. sonra doktorumuzun kendi ultrasonundada öle çıktı. 2 doktorda bu öne almaz doğumu dedi daha sonra anlasılır dedi.sonra 2 kere daha girdim ayrıntılıya ve kendi doktorumun usg ye en son gittiğimde dedi artık 3 nisana çekildi diye . en son gittiğimde 6. ayım tam bitmişti artık bişeye baktı sanırım bu kararı öle söledi.arkadasımın oğlu oldu yeni 20 gün önce oldu herşey yolunda normalolarak yaptı ama en sağlıklı bilgi doktorun söylediği sanırım

Bu konuda bence hepimiz sabırsısız.Amabiryandan da zaman kısalıyor.bugün bidüşündüm alacağımısatacağımı işin içinden çıkamadım . hemen biliste yaptım. ilk sıraya hastane çantasını ve içindekilerikoydum. 8 aya giricem daha çantam yok .eminönüne gidip pijamalara bakıcam bikaçpijamaçamasır vs almam gerek perşembe bu çanta işini eminönünden halletmeyidüşünüyorum. tabihavalarda soğudu inşallah yağışolmazsa onları çıkarıcam aradan.

aynen öyle cnm..bak beni anlamıyolar işte...pijama baktım bu gün kaç yere beğenmedim mesela...al beğen eksikleri tamala sor et derken geçiyo zaman of ya... kimle gidiceksin eminönüne..vrmı annemde gaziantepte ama onla alışverişi sevmiyorum kısıtlıyo beni.... 2 tane pijama alcaksam 1 diyo yok illa bi yerden kesiyo..harici kaynanam zevklidir.. o bu konularda fikir beyan etmez eksiklerim bitsin ister. oda yok ortalarda...ne kötü bi ablam olsaydı keşke...:95:

kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr

canım benimde ağrım var ama pelvik bölgemde değil. Yürürken aşağısı düşecek gibi oluo sanki bebeişim çıkıverecekmiş gibi... çok korkuom bende açılma falanmı oluo die. cuma kontrolümüz var sorucam bakalım...

günaydın canım nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsın bu sabah aysu ya baktım göremedim kilo alımını merak ettim ben sürekli kilo alıyorum içtiğim su yarıyo ve oyle cok cok birşey de yemiyorum kafayı yiyecem 9,5 kilo aldım şimdiye kadar peki ya senin nasıl

Back
X