• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel (:
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..

canım hoşgeldin öncelikle :70:
ben ilk zamanlarda park yatak koyacağım yatak odama, onda yatıracağım..Bazıları beşik alıyor, ilk aylar için.. Ama park yatak daha uzun süre kullabılabilir, sonra oyun parkına da dönüşür diye ben park yatak tercih ettim..
Sonraki zamanlarda odasında kullanmak için büyüyebilen karyola alacağım.. Mobilyasını beyaz çok bebeksi bir mobilya seçmediğim için karyolanın büyük halini de 10-12 yaşına kadar inşallah kullanabilir diyorum...
sonra kızımıza genç kız odası alırız diye planladık eşimle, Allah inşallah nasip ederse :69: :nazar: :nazar:

teşekkürler kızlar,
bizim de ektra bi odamız yok aslında kendi odamıza koyarız diye düşünmüştüm ama evt park yatak cazip geldi şimdi katla kaldır falan.. zaten az büyüsün hep koynumda yatırırım bebişimi ((:

Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel (:
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..

öncelikle hoşgeldin cnm...ama ceeeee yapıp gitme..ara ara uğra topiğimize... heyecan hepimizde hap safhada burdaki paylaşımlarımızla hafifletmeye çalışıyoruz... çoğu arkadaşım park yatağı tercih etti..bende park yatak tercih ettim..bi oda yapıyorum ama öyle cicili değil..beyaz mobilyalarla..harici aksesuarlarla renk vericem... bazalı bi yatak koyucam.. etrafına beşik koruması yaptırcam ayrıyetten odasına alışsın ve bilsindie orda uyurmayı düşünüyorum dönem dönemççbakalım bizi neler bekliyo..

öncelikle hoşgeldin cnm...ama ceeeee yapıp gitme..ara ara uğra topiğimize... heyecan hepimizde hap safhada burdaki paylaşımlarımızla hafifletmeye çalışıyoruz... çoğu arkadaşım park yatağı tercih etti..bende park yatak tercih ettim..bi oda yapıyorum ama öyle cicili değil..beyaz mobilyalarla..harici aksesuarlarla renk vericem... bazalı bi yatak koyucam.. etrafına beşik koruması yaptırcam ayrıyetten odasına alışsın ve bilsindie orda uyurmayı düşünüyorum dönem dönemççbakalım bizi neler bekliyo..

hoşbulduk canım, yok gitmem artık (:
zaten bi süredir bakıyodum, hep mayıs anneleri haziran anneleri diye topicler vardı bugün çarptı gözüme nisan annişleri, çok sevindim, bi an yalnız hissetmiştim :2:

teşekkürler kızlar,
bizim de ektra bi odamız yok aslında kendi odamıza koyarız diye düşünmüştüm ama evt park yatak cazip geldi şimdi katla kaldır falan.. zaten az büyüsün hep koynumda yatırırım bebişimi ((:

anammmm :52: kız adamı yatakdan kovup bebişimi alcan koynuna:9: sakın he....bebişlerimiz şımarık zati.şimdiden şımarttık geldikleri zaman fazla yüz vermemek lazım... minikler silahlarını kuşanıp geliyo çünkü..şirinlikmi dersin göz yaşlarımı dersin... zor olsada bi kural koymak lazm artık savaşıcaz ama... benim arkadaşım ikizlerimi hiç odasına almadı direk odasında yattılar... karanlıkta..şimdi oh...kolaylıkla yatıyolar..bide ağladıklarında kucağına almadı düşünsene 2 bebek.. vıyyyy bebek arabasını aldı evin içine..port bebe gibi yaptı tam yatay düzeyde...ortada bi ileri bi geri yaptı..kucağada alışmadılar

kızlar merhaba...geçmişi okuyamadım kusura bakmayın şöyle bir göz attım sadece doktordan güzel haberlerle gelen bambik ve diğer arkadaşlar gözünüz aydın diyorum.
aysu87 canım insüline başlamamana sevindim çözdün bu işi diyabet bize ne yapar yaauuw :71::64::66:

kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorummm...
görüşmek üzere.:64: :64::79: :79:
:3: görüşürüz cnm...kendinize iyi bakın...
hoşbulduk canım, yok gitmem artık (:
zaten bi süredir bakıyodum, hep mayıs anneleri haziran anneleri diye topicler vardı bugün çarptı gözüme nisan annişleri, çok sevindim, bi an yalnız hissetmiştim :2:

:9: ihihih kız allah seni nasıl görmezsin topiğimizi hiç eksik kalırmıyız biz... ... nisan olmazsa bahar gelmez buralara ... :emir_bebek: :emir_bebek: :24:

kızlar merhaba...geçmişi okuyamadım kusura bakmayın şöyle bir göz attım sadece doktordan güzel haberlerle gelen bambik ve diğer arkadaşlar gözünüz aydın diyorum.
aysu87 canım insüline başlamamana sevindim çözdün bu işi diyabet bize ne yapar yaauuw :71::64::66:

çok saol cnm.napalım kendi kendimizin doktoru olduk artık.
sen naptın ölçüyomusun şekerini?

anammmm :52: kız adamı yatakdan kovup bebişimi alcan koynuna:9: sakın he....bebişlerimiz şımarık zati.şimdiden şımarttık geldikleri zaman fazla yüz vermemek lazım... minikler silahlarını kuşanıp geliyo çünkü..şirinlikmi dersin göz yaşlarımı dersin... zor olsada bi kural koymak lazm artık savaşıcaz ama... benim arkadaşım ikizlerimi hiç odasına almadı direk odasında yattılar... karanlıkta..şimdi oh...kolaylıkla yatıyolar..bide ağladıklarında kucağına almadı düşünsene 2 bebek.. vıyyyy bebek arabasını aldı evin içine..port bebe gibi yaptı tam yatay düzeyde...ortada bi ileri bi geri yaptı..kucağada alışmadılar

ayyy dayanamam ki ben kucağıma alıp agucuk bugucuk yapmadan, zaten ben yapmasam babası yapar ikimiz de dayanamayız (: şimdiden oynuyolar zaten beraber, biri parmağıyla tıklatıyo karnıma öteki tepikle cvp veriyo ((:

Selam kızlar :49:

Doktordan geliyorum miniğimi gördüm :69:
822 gr olmuş :nazar::69: iri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş :emir_bebek:
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım :59:
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var :59:

Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?

Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu :25:

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..

bambikim,gözün aydın..bebişini görmüşsün..:nazar:
kilosu normalmiş ne güzel,geri düşmesi de öenmli değil,ona kafanı takma sakın..
zaten 3 gün birşey ifade de etmez..oyuzden hiç kötü birşey düşünme..ne güzel herşey normalmiş
ve sağlıklıymış önemli olan bu cnm..
deterjan konusunda bende kararsızım ama şu sıvı deteryan olayına alışamadım..ama duyduğum kadarıyla hacı şakir de deterjan kalıntısı kalabiliyormuş..yumuşatıcı kullanmamak gerekiyor zaten.
ben almayı düşünmüyorum,durulanmadığı için bebeklere zararlı,zaten dr.larda önermiyor cnm
bence siz de bir daha düşünün,yada dr.a sorabilirsiniz..

bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.

sizler nasılsınız güzel nisan anneleri?

ne güzel Aysucum,çok sevindim..insüline gerek kalmadan halledersin demiştik,sen de hallettik
valla çok azimlisin bravo..:65:

kızlar çok şükür şeker yüklemem 104 çıktı sorun yok yani.ama bence okadarda kötü değilmiş glikoz içmek tabi baydı benide bıde açlık olunca halıyle üstüne bişi yiyesın gelıo ama kötü olmadım.bebeğimin sünger yatağıda geldi dolabını şifonyerını kurmuştuk birtek beşiği kaldı onuda kuralım buhafta size odamızın resmini çekicem kızlar.öpüldünüzzz :37: :76:
hayırlı olsun cnm..güle güle kullanın,artık odalar yataklar yavaş yavaş kuruluyor..
sonra bebişlerimizi bekliyecez artık..:16:

Kızlar bu arada benim dişler sinyal vermeye başladı.Bugünden beri çok ağrıyor.Kalsiyum eksikliği kendini göstermeye başladı.Dişlerim konusunda da çok hassasımdır, çok dikkat etmem lazım.Aman siz de dikkat edin.
aman cnm..diş ağrısı düşman başına,çok fenadır valla..sende dikkat et,karanfil koysan biraz belki
rahatlatır birde bazı gargaralar kullanılabiliyor diye biliyorum ama dr.a sormak lazım..
inş.kısa zamanda geçer ağrıların..

Selam kızlar :49:

Doktordan geliyorum miniğimi gördüm :69:
822 gr olmuş :nazar::69: iri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş :emir_bebek:
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım :59:
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var :59:

Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?

Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu :25:

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..

canım ben cumartesi gittim oğluşum 873 gr çıktı ama kızla erkek kilosu farediyormuş erkkeler daha fazla olması lazmıış

ayyy dayanamam ki ben kucağıma alıp agucuk bugucuk yapmadan, zaten ben yapmasam babası yapar ikimiz de dayanamayız (: şimdiden oynuyolar zaten beraber, biri parmağıyla tıklatıyo karnıma öteki tepikle cvp veriyo ((:

ay çok hoşsunuz...:9: bakalım ben şımartırmıyım ki ya...azcık kurallarımı belirledim ama...zati bizim adamın kodu bozuk:9: şımartma gibi bi eylemi olmaz sanıyorum:9:

tatlışoğlum tetenozla ilgili soru sormuştu,herkes yaptırdımı diye,belki görmemiştir söyliyim ben yaptırdım,geçen televizyonda söylediler bu aşı hem bizi hem bebeğimizi koruyormuş,doğum sırasında yapılan müdaheelelerde koruma sağlıyomuş hastanelere güvenipde aşı yaptırmamazlık yapamyın

Back
X