• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

üzüldüm tatlım benimde aklım çıkıyor çatlayacam diye kakao badem kayısı yağı sürüyorum sürekli elimden su hiç düşmüyor cildime iyi gelsin ama her an çatlayacakmısım gibime geliyor

ay ne güzel kullanıyorsun devamlı kremleri:48:
inşallah çatlak olmaz canım..
ben çok tembelim bu konuda, o kadar krem aldım, üşeniyorum sürmeye... 2 gün de bir en fazla sürüyoorum... çatlicam galibaaa olaamaaazz :43:

selam kızlar...biz geldik oğluşumla...nasılsınız...

Bugün giremeyeceğim topiğe...anca akşama artık...bugün babamız izinli gezelim biraz...temizlikti havalar serindi derken tıkıldık eve oğluşumla...

Akşam çok güldüm eşime...1 kere karşıdan tekmesini görmüştü oğlumuzun ama hiç hissetmemişti...akşam yanıma yattı...elini karnıma koydum...oğlumuz başladı tekmelemeye şaşırdı dondu kaldı ne olduğunu anlayamadı sanki...sorunca tekmeliyor dedim...acayip geldi ona tekmeleri...elini hiç çekmedi oğluşumda hep tekmeledi bu sefer naza çekmedi kendini...yatağa yatıncada hiç durmadı tabi babamızın eli yine karnımda...sonunda babamız uyu hadi oğlum dedi ve durdu bıdık...

ooo süper cnm sizinki laf dinler olmus artık bizimki naza çekiyor babası hissedecem diye bekliyo eli karnımda

benimde gebelikte çıktı şekerim herkes bişi söyledi ama ben artık takmıyorum.ben günde 6 kez ölçüyorum şekerimi.sabah öğle ve akşam aç ve 1. saat tok olarak.ilk başta canımı çok sıkıyodu bu durum kendimi hastalıklı gibi hissediyodum ama alıştım.inşallah doğumdan sonrada kalmaz buna inanıyorum.ben hem diyetisyene gidiyorum hemde cerrahpaşa tıp fakültesinde diabet bölümüne.benim gibi şekeri çıkanların çoğu diabet bölümüne gitmiyo.15 günde bir sadece kandan bakıyolar şekerine.ben çok sıkılmıştım kendi durumuma ama sakın dert etme dert edince daha yüksek çıkıyo bilgin olsun cnm.herşey geçici.bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda onlar için herşeyi yapıcz artık.

evet canım en iyisini yapıyorsun ben de takmıcam çünkü gerçekten de üzüntü şekeri daha çok çıkarıyor...umarım hepimiz için herşey iyi olur...

ay ne güzel kullanıyorsun devamlı kremleri:48:
Inşallah çatlak olmaz canım..
Ben çok tembelim bu konuda, o kadar krem aldım, üşeniyorum sürmeye... 2 gün de bir en fazla sürüyoorum... çatlicam galibaaa olaamaaazz :43:

artık iyice şişdik cnm şişmeye de devam ediyoruz sür hergün çok masaj yapamasan da idareten sü müsait zamanlarında süreyi uzun tutarsın ben de de bi hastalık var bir şeyi bir gün yapmayınca ertesi gün 2 katını yapıyorum krem süremediğim günler ertesi gün çok sürüyorum yediremiyorum yada dişimi bazen iş yerinde fırcalarım geç kalmıyayım diyorum iş te de fırsat olmayınca 2 kerte ustuste fırcalıyorum:1:

benimde 28+5 de 1350 di.sanırım normal.benim hastanede yattığım gün aynı odada bi bayan vardı o 34.haftada doğum yapmış.şeker hastasıymış bebişi 3 kg 50 gr doğmuş.demekki tam haftasında doğsaydı 4 kg geçerdi..

cnm gebelikte şekerin önüne geçilmezse bebekler aşırı kilolu doğuyolarmış.onun için ben haftada bir diabet bölümüne gidiyorum.kendi doktorumda 15 en fazla 20 günde geliceksin dedi.ultrasondada bakıyo.eğer karnı şiş olursa suyu fazla olursa şeker etkiliyo oluyomuş.şükür biz en son gittiğimizde iyiydi herşeyi.onlar için herşeyi yapıyoruz valla cnm kaçamak bile yapmıyorum hiç.

Selam kızlar...Biz geldik oğluşumla...Nasılsınız...

Bugün giremeyeceğim topiğe...Anca akşama artık...Bugün babamız izinli gezelim biraz...Temizlikti havalar serindi derken tıkıldık eve oğluşumla...

Akşam çok güldüm eşime...1 kere karşıdan tekmesini görmüştü oğlumuzun ama hiç hissetmemişti...Akşam yanıma yattı...Elini karnıma koydum...Oğlumuz başladı tekmelemeye şaşırdı dondu kaldı ne olduğunu anlayamadı sanki...Sorunca tekmeliyor dedim...Acayip geldi ona tekmeleri...Elini hiç çekmedi oğluşumda hep tekmeledi bu sefer naza çekmedi kendini...Yatağa yatıncada hiç durmadı tabi babamızın eli yine karnımda...Sonunda babamız uyu hadi oğlum dedi ve durdu bıdık...

hoşgeldin cnm.istanbulda havalar süper valla tekirdağdada öyledir sanırım.gezin tabi bu güzel havalarda.

selam canlarım....:3: :26: kasılmalardan... vs bahsetmişsiniz... dün gece hiç uyuyamadım.çkarnım inanılmaz serti.... öne doğru toplanıyo sanki... 12 de başladı bebiş hareketlenmeye şimdi normale döndü şükür... bu erken doğum vs çok korkuyorum ya..:5: yalancı kasılmalar vs vs... her sy farklı bi tedirginlik..napıcaz biz... benim diğer üzüldüğüm konuda şu...eksiklerim artık bitsin diyorum... kızlar iyiym die gerçekten çok hareketliyim bu gün misafir gelcek mesela eşim sağolsun anlamıyo beni..kimse anlamıyo.i.kaynanama kalsa evini temizlesem mutlu olucak.. bi garip bunlar... biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyoru..:5: ve kaynanam o gün dio ki bilg hastası olmuş orda kaldım ya 3 gün... slak... sen mi beni anlıyosun onlarmı(nisan anneleri) bilmiyorum..İYİKİ VARSINIZ..:5:

tatlım yalancılar düzensz olup geciyor ama gerçek olanlar sürekli ve sık sık hatta zaman gectkçe az arayla sık sık oluyor nettende bi bak istersen herşeyi blmek lazım neolur neolmaz
ay benim bu konuyu çok iyi araştırmam lazım

canım benim rahimde 2cm kadar açılma olmuş.rahim ağzı yetmezliği dendi ve rahmime dikiş atıldı..1 gece kaldım hastanede şimdi evdeyim yatıyorum..

ya hiç haberim olmadı canım benim çok geçmiş olsun allahım sorunsuz atlatmanı sağlasın
şimdi nasılsın bi sorun yok değilmi sancıyla filanmı gittin hastaneye

canım benim rahimde 2cm kadar açılma olmuş.rahim ağzı yetmezliği dendi ve rahmime dikiş atıldı..1 gece kaldım hastanede şimdi evdeyim yatıyorum..

Çok geçmiş olsun..Aynı şekilde benim komşum hamileliğinde yaşamış..Şimdi 13 yaşında oğlu var..Dikiş atıldıktan sonra sorun kalmıyormuş..Ama oda son günleri dinlenerek geçirmiş..

selam canlarım....:3: :26: kasılmalardan... vs bahsetmişsiniz... dün gece hiç uyuyamadım.çkarnım inanılmaz serti.... öne doğru toplanıyo sanki... 12 de başladı bebiş hareketlenmeye şimdi normale döndü şükür... bu erken doğum vs çok korkuyorum ya..:5: yalancı kasılmalar vs vs... her sy farklı bi tedirginlik..napıcaz biz... benim diğer üzüldüğüm konuda şu...eksiklerim artık bitsin diyorum... kızlar iyiym die gerçekten çok hareketliyim bu gün misafir gelcek mesela eşim sağolsun anlamıyo beni..kimse anlamıyo.i.kaynanama kalsa evini temizlesem mutlu olucak.. bi garip bunlar... biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyoru..:5: ve kaynanam o gün dio ki bilg hastası olmuş orda kaldım ya 3 gün... slak... sen mi beni anlıyosun onlarmı(nisan anneleri) bilmiyorum..İYİKİ VARSINIZ..:5:

Canını sıkma kim ne istiyorsa onu desin..Kasılmalar ağrılı olduğu zaman sorun oluyormuş..Dün doktorum öyle söyledi..Senin dediğin kasılmaları çok sık hissediyordum ağrılı bir şekilde ilaca başladı..Şimdi şükür kalmadı..Sadece ayağa kalktığımda ,yada biraz fazla ayakta kaldığımda kasık tarafımda düz bir şerit şeklinde kasılma oluyor oda önemli değil dedi..gÜN İÇİNDE BU KASILMALARINIZ SIK OLURSA MUHAKKAK DOKTORUNUZA SÖYLEYİN..Benim nts de sancım çıkmıştı o yüzden erken doğum olabilir demişti..

canım yaaa :48:
haklısın anlamıyolar :41:
nazım zar zor eşime geçiyor o kadar,
anneciğim yanımda olsa ona kesin geçerdi de :69: o Ankarada ben İzmirde.. :50:

ay benim bu konuyu çok iyi araştırmam lazım

ya hiç haberim olmadı canım benim çok geçmiş olsun allahım sorunsuz atlatmanı sağlasın
şimdi nasılsın bi sorun yok değilmi sancıyla filanmı gittin hastaneye

Çok geçmiş olsun..Aynı şekilde benim komşum hamileliğinde yaşamış..Şimdi 13 yaşında oğlu var..Dikiş atıldıktan sonra sorun kalmıyormuş..Ama oda son günleri dinlenerek geçirmiş..

teşekkür ederim kızlar bende dinleniyorum işte doktor artık gezme yok dedi. canım sancım falan nolmadı hiçbir sorunum yoktu.rutin kontrole gittiğimde farkettik iyikide erken farkettik dedi yoksa allah korusun 10 gün sonra doğum olurdu dedi.şimdide hiçbişeyin garantisi yok ama en azzından önlem alındı bundan sonra bol bol dinlenmem lazım yaatıyorum işte....

kızlar korkmayın lütfen. insan hayatta hep korkularını yaşıyor. bunu çoğu kez tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. bu erken doğumu yaşayacaksak zaten önüne geçemeyiz. Allah sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin hepimize. Şimdiden birşey söylememiz imkansız. Biz doktora düzenli gideceğiz, şikayetlerimizi söyleyeceğiz olacaksa da olacak. Başka elimizden ne gelirki. Ama olmayacaksa da boşuna strese girdiğimizle kalacağız. O yüzden tedbirli olalım tabiki de ama her an da bu korkuyla yaşamayalım bence.

benim kasılmam 22. haftada oldu. hastanede yattım. serum felan taktım. ama sizinkiler daha çok bebeğin kendini toplaması gibi. kasılmayı iki gün ard arda yaşadım. vagina bölgemde taş gibi bir sertlik oldu ve rahim toplandı. ıkınma isteği ile beraber hem küçük hem de büyük tuvalet ihtiyacım aniden geldi. sonrasında gerilme yavaş yavaş çözüldü. çok şükür sonrasında bi daha hissetmedim. ama saniyelik adet sancıları arada bir yokluyor.

canm benm kıyamamam sana benmde kasılmalarım var ama bende yumuşama var rahim ağzımda iğne fln vuruldm inan en tehlkeli dönemler dr.a git derim ben hemen we herşeyn başı stres kayınvalide koca onların hepsini geççen ben stresten bu hale geldm ltfn dkkat et kendne

Back
X