- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.221
hg cnm ii akşamlar katıl cnm niye katılmıyosun bak ne güzel derleşiyoruz burda.
tatlım çok durmuyorum pc başnda ondan gndüzleride dışarda fln oluyorm genelde ondan ama okuyorum hep gecmişleri işte gelioyorm yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg cnm ii akşamlar katıl cnm niye katılmıyosun bak ne güzel derleşiyoruz burda.
bnmkide 15:00 da:)aynen canım benımde pazartesi akşam 17:30 a randevum var bende çok heyecankıyım
aynen yaa bnde görünce çok mutlu oluyorumm:)Benimde var.... Bende heycanlıyım... Herzamanki gibi...bi mutluluk oluyo içimde...böylesine hiç bişey yaşatmamıştı bana....
inş. cnmmmKızlar hadi hayırlı ve güzel haberlerle gelin inşallah.Bebişler iyidir ve güzel güzel büyümüşlerdir.Anneleride ideal kilolarında kalmışlardır inşallah.
Yavrular gelicede keşke az daha duraydın yavrum içimde demeyelimde inşallahslm cnm.... Maşallah ya gözünüz aydın...hani öğretmenlik kutsl meslek deniliyo ya... Boşnuna değilmiş bir kere daha anladım... Artık 2 haftaya nicek kontroller inş doyarız dicem ama zor..Yavrular gelmeden doyamayız sanırım.... Ayda 1 ise kilo alımın güzel... Sonuçta unutma bebişinde büyüyo artık suyunda çoğalıyo yok eşimde kocaman olcak
Bizde kocaman olcaz sonra minilcez..sonra emzirirken yine kocaman olcaz
Minilmeden kalıcaz ahahahha
cnm bana merdiven ve yokuş deme.. ay bina yokuşta çıkarken yorul bide ev 5. katta bide onu çık zaten içeri girer girmez kendimi koltuğa zor atıyorum.
ocak annelerine sızdım az önce kimi doğurmuş bebişlerin dertlerinden yakınıyor uyku,gaz,emme...kimi hala doğum yapmayı bekliyor...bizde bakalım en erkenci bebiş kiminki olcak. Aman 35den önce hiçbiri acele etmesinde![]()
Ay aman... Annem yok antepde tatil yapıyo hatun...babamda soğuk almış... Bişeyler yapıyorum akşam gidicez eşimle.....hani dinlenmek..iş bitermi bide miniğim gelicek eteğime yapışcak mutfaktaVuyyyyy ben ölmüşümde arkamdan ağlayanım yok
![]()
cnm hemen hemen 5 kişi kaldı ben her gece sızıyorummalum onları bitirelim şubata gelelim derken logaritma gibi iç içe sıra sıra bize gelsin zaman...
Doğuranlarda vallahi hepsi aynı dertte müzdarip hoş dert demek pek hoş olmuyo ama..
Gaz.kaka uykusuzluk 3 aydan sonra ama başka olucak hem anneler alışıyo hem bebiş büyüyo bıcır bıcır bakmaya başlıcaklar...bu arada doğuran herkes diyo 3-4 gün daha kalsaydı içerde falan uyuyun..yok gez geze bildiğin kadar...
![]()
çıktım bennnnn iyi bakın bebişlerinize ve kendnzeeeeee![]()
cnm hemen hemen 5 kişi kaldı ben her gece sızıyorummalum onları bitirelim şubata gelelim derken logaritma gibi iç içe sıra sıra bize gelsin zaman...
Doğuranlarda vallahi hepsi aynı dertte müzdarip hoş dert demek pek hoş olmuyo ama..
Gaz.kaka uykusuzluk 3 aydan sonra ama başka olucak hem anneler alışıyo hem bebiş büyüyo bıcır bıcır bakmaya başlıcaklar...bu arada doğuran herkes diyo 3-4 gün daha kalsaydı içerde falan uyuyun..yok gez geze bildiğin kadar...
![]()
Dreamer yarın Sivas'a gidiyoruz biz.
Fırsat bulursam o mağazaya uğrayacağım.
Var mı bakmamı istediğin bir şey?
bebefix miydi canım o? alt açmalara bakar mısın rica etsem. ne tür birşey almalı kararsız kaldım valla
Evet, canım. Tamam bakarım.
canım kafanı karıştırma eger druna guvenıyorsan onunla bırlıkte hareket et az kaldı zaten saglıkla kucagına alırsın ınşş.
ay yoruldum dsarı çıkmamak için kendmi mutfaga werdim resmen.. ne kadr yapsan da sanki evin işi bitmyr hersey gozme batyr![]()
selam degerli anneler nasilsiniz hepiniz gecmisi okuya okuya bitiremedim yoruldum valla hergun girmek gerekiyor aslinda . ben gribi atlattim sukurler olsun hic ilac icemedim oyle dinlendim birazda olsa oksurugum var ama yuksek atesten kurtuldum sukurler olsun .. bizimde pazertesi konturolumuz var allahin izniyle seker yuklemesi yapilacak bakalim hayirlisi ne cikacak pek bi korkum yok aslinda ama ne olur kimse bilemez . bu arada arkadaslar hastana olanlara sifa biraz sigintili donem gecirenlere bol sabir diliyorum rabbim sizi korusun uzulmeyin herseyin hayirlisini rabbim verir . ya kizlar benim bu kiz tam bi cadi ne zaman oturup onun tekmelerini hissetmek istesem hic vurmuyor ne zaman uyumaya kalksam basliyor tekmelemeye var bunda biseyler uyumami hic istemiyor 1 haftadir en fazla 3 saat uyudum uykusuzluktan gozlerimin alti morardi ya vakit gecmek bilmiyor sag saglim kucagimiza alsak artik bebislerimizi ben sigildim hamilelikten simdiden..bu arada bussuru ciciler aldim prensesime ama hala bi yatak odasi takimi almadim cunku doguma yakin tasiniyorum yeni evime simdi alip kurmak sacma olur diyor esim ne yapacagimi anlamadim bi turlu
tatlislar sizler valizinizi hazirladinizmi ben dun valizimi hazirladim koydun kenara doktor erken dogum muhtemelen demisti bana o yuzden fazla beklemek istemedim sizce erkenmi davrandim sizlerde hazirladinizmi ??
huuuh huuuuu kızlaaar merhabalar nasılsınız???
Bende haftaya gün sırası bende ondan sonra misafir vs hiç almayı düşünmüyüroum... çaya eşim isterse alsan otursun ikramını kendisi versin..hoş allah var kızlar dün misafir ağırladım 5 çeşit şey yapmışım öyle böyle değil abartıyorum öyle tatlı die muhallebi yap sos dök onuda yapamıyorumçok şükür yorulmadım rabbim güç verdi bana...ama ağrıma gidiyo eşim yedi ikramlardan 2 tabak hemde..sonrada ağırlık çöktü dedi çekildi kenera...hep iyiyo keyif yapıyo arkasından yardımı bırak keyif ona sıkıntı veriyo kenara çekilip yine keyif yapıyo...pöfffffffff yok ya yok vallahi yokkkkkk:84:
![]()
:95: çocuk oluncada buna benzerim artık...
![]()
Oda görür :92: Benden karılık ahahahahh
inanılmaz yoğun birgün geçirdim kızlarr sizlerle ilgilenemedim bugün o yüzden. nasılsınız?keyifler nasıl?
iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınızz
pazartesi doktora randevum var ve çok heycanlıyım.
iyi akşamlarrr çok katılamıyorum size ama takipteym kızlarrr![]()
sağol canım.şu figürlü olanlardan düşünüyorum aslında park yatağın yan kısmında küçük bir alt değiştirme bölümü var ya oraya koymak için özellikle çünkü oradı ince astar sadece yazık bebişime![]()
Yatağın içine uyku seti alacaksan sanırım onun içinden çıkıyor.
Birinde görmüştüm sanki :44:
merhaba kızlar park yataklara normal bebe nevresim takımları oluyo mu bilen var mı?