• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

benimkide meraktan catliyor ne yazisiyorsunuz oyle orda diyip duruyor ozel seyler diyorum daha cok merak ediyor bi gun catliyacak meraktan

ben tek yatakta donmeyi birak bi merdiveni cikasiya kendimden geciyorum 6 kilo almisim boyle oldum 30kilo alanlar var onlar ne yapiyor yazik valla allah onlara guc kuvet versin valla benimki simdiden bowling topu gibi oldun bi yere giderken seni tutmayim yuvarlayim gidersin diye dalga geciyor ahh ahhh :9:

aynen bende 6 kilo aldım ...diyorum daha fazla alsam ne yapardım kim bilir

çok şükür yürüyüşlerimde yorulmuyorum..efesim düzenli oluyo hatta ama merdiven çık dedimmi resmen nefesim daralıyo malum kaynanamın evinde merdiven var in çık in çık öğğğğ.... Boşuna yorgunluk onlar işte... Bide yokuşlu evin çıkışı...

canim cok sagol haklisin galiba iyi yapmisim valizimi hazirlamakla gelde esime anlat daha kac ay var simdiden valiz hazirlanirmi diyip duruyor :)) tasinma konusuna gelince dogumuma 2hafta kala evimizden cikiyorlar eski kiracilar yani tam bi bela valla hic bi ise basliyamiyacagim simdiden kucuk esyalari kartonlayim kaldirayim diyorum bide daha 3 ay var diyorum yani aklim karmakarisik bilemiyecegim tum yuku esimin omuzlarina biraktim artik o halledecek mecburen simdiden egrilip dogrulamiyorum kaldimki son ayimda hic elimi kaldiramam :44:

canım vallahı allah kolaylık versın sana doga kadar artık ben mısafır dahı almam dıyorum sen evden tasınmayı dusunuyorsun sakınha iş felan yapma eşin aılesı senın aılen felan yerleştirsinler

:66::46::64: :65: Oh ne güzel cnm...güne iyi başlamışsın maşallah

artık böyle hayatım gerçekten okadar üzülüp ağlamalarıma şimdi kızıyorum ALLAHıma binlerce kez şükürler olsunki bize anne olmayı bahşetti ve ben aptallık edip minik oğluşumu saçma sapan şeylerle üzdüm ağladım günlerce ama değmeyeceğini anladım ALLAH ım isteyen herkeze bebiş yolu gözleyen özlem çekenlerede nasip etsin inşalah bu mutluluğu...

Selam kızlar

Cuma olduğu için mi böyle sakin burası.
Çok şükür bu haftayı da bitirdik.
Haftaya tatile giriyoruz :32: :32:
Öğretmen olmayan çalışanlara hava atmış gibi oldum ama idare edin artık.

Bende haftaya gün sırası bende ondan sonra misafir vs hiç almayı düşünmüyüroum... çaya eşim isterse alsan otursun ikramını kendisi versin..hoş allah var kızlar dün misafir ağırladım 5 çeşit şey yapmışım öyle böyle değil abartıyorum öyle tatlı die muhallebi yap sos dök onuda yapamıyorum:5: çok şükür yorulmadım rabbim güç verdi bana...ama ağrıma gidiyo eşim yedi ikramlardan 2 tabak hemde..sonrada ağırlık çöktü dedi çekildi kenera...hep iyiyo keyif yapıyo arkasından yardımı bırak keyif ona sıkıntı veriyo kenara çekilip yine keyif yapıyo...pöfffffffff yok ya yok vallahi yokkkkkk:84::47: :5::59::95: çocuk oluncada buna benzerim artık...:37: :37: Oda görür :92: Benden karılık ahahahahh

hoşgeldin cnm....iş yoğunluğumu bu....

hoşbulduk tatlım. evet maalesef iş:37:neyse doğum iznimi bekliyorum sabırsızlıkla gerçi doğumdan sonra en fazla 4 ay bebişimle kalabileceğim ama napalım buna da şükür.. senin de misafirler gelmiş galiba. yorma artık kendini boşverr biz bile biliyoruz senin ne hamarat olduğunu. bu dönemde çok çeşit yapacağım kolay şeyler yapmayacağım diye uğraşma

hoşbulduk tatlım. Evet maalesef iş:37:neyse doğum iznimi bekliyorum sabırsızlıkla gerçi doğumdan sonra en fazla 4 ay bebişimle kalabileceğim ama napalım buna da şükür.. Senin de misafirler gelmiş galiba. Yorma artık kendini boşverr biz bile biliyoruz senin ne hamarat olduğunu. Bu dönemde çok çeşit yapacağım kolay şeyler yapmayacağım diye uğraşma

cnm benim sağol..... çok sevdiğim arkadaşlarımda işte..öyle böyle derken bütününe bakınca insan yoruluyo vallahi... Artık paydos...haftaya son inş.... Az kaldı sizinde izne çıkmanıza... Okuyorum sabahaları genelde... Sizin işiniz daha zor cnm ya...biz hadi uzatıp yatıyoruz ayaklarımızı sizin öyle bi durumunu olmuyo..

Back
X