maşallah cnm bebişine....artık baya yolkat ettik ya...

notbooklar ağır oluyo....benimkisi netbook küçükmcük bişi..yatıyorum alıyorum kucağıma bi ağırlığı olmuyo.dizime bile koyuyorum.. sende bi dene uzan al kucağına vs... nie eğiliyosun ki..
sağolcnm..dediğin gibi..yemin ederim beni bi tanısanız yaptıklarımı hak verirsiniz bana....düşünün eşim bile haklısın diyo..ama yapacak bişey yok dio..malum oda anası gibi soğuk duygularını belli edemiyo..bi gün karnımı sevmedi...bebek tepikliyo yakalıyamadı..kısmetsizler işte...
ah kankim ah..sende bi rahat edemedin..hastalıktan ordan burdan... bi sakin kafayla geçiremedin hamileliğini... bi denk gelelimde konuşualım ya özledim vallahi...kaynana işinide salla..onlar oldukça bize rahat yok...2 gelin daha yapıcak ozaman anlıcak benim değerimi..
hepsi aynı demek cnm..dediğin gibi umrumda bile değil..ama sinir oldum..dün eşim telefon açmış demiş işte nie aramıyosun esrayı yok öyle böyle..oda demiş..1 haftadır o nie aramıyo...şu çocukluğa bak ya....dedim sen ne dedin..dinledim... dedimki salakmısın sen... cvp vermicen beni savunmucaksın nie dinliyosun içindekileri döktürüyosun haklıyken haksız gibi gösteriyosun..hamileliğinde ne kadar ilgilendin diyemedin...dedim tabi el mahkum malum maddiyat işte...kölelik parayla kölelik dimi dedim...ne haliniz varsa görün ben böyleyim artık aramıyorumda dedim... hep biz düzelticez kendimizi hep bizde sorun sanki...ne saçma bişey ya çocukluk resmen...evlenmeden önce bu olayları 4.sınıfta bırakmıştım şimdi yaşıyorum saçmaaaaaaaaaaaaaaa