• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bız dr dan geldıkk:emir_bebek:
kızımın saglıgı ıyı :nazar: sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde

canım gözünaydın. sen de büyüttün bebişi çok şükür. ben de 2600 gram doğmuşum. ama ondan sonra bebekliğim ve çocukluğumda baya tombiştim:1:gayet iyi yani.hadi bakalım kurtardık

Birde bebek bezi numarası için deneyimli anneler ilk doğduğunda 3-6 kilo 90 bezler varmış bir paketi 1 ay yeter diyorlar...Sonra kilo aldıklarından hemen 4-9 geçiyorlarmış...Aramızda deneyimli anneler sizler ne diyorsunuz...

Kızımın saglıgı ıyı :nazar: Sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

Kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde

maşallah bebişine tatlım kilo su da benşm hoşuma gitti :1::1::1:

yarın gün sırası bende kızlar....annem bugün antepden geliyo... eşim almaya gitti havaalanına..onla hazırlık yaparım...sonuçta bi destek bana...evimi bi süpürsem yetiyo...gerçi öyle böyle o kadar iş çıkıyo ki... neyse yarından sonra bitti...çaya kimseyi almayı düşünmüyorum vallahi...eşimin hizmeti yetiyo çünkü....

bncede canm alma yorma artık kendni

kızımın saglıgı ıyı :nazar: sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.

Maşallah bebişine canım...Genelde kız çocukları o kiloda doğuyor canım...Normal yani...Ben 2600 doğmuşum 20 gün önce bakalım oğluşum nezaman gelecek...Dr. gayet çok tedbirli ve ilgiliymiş...

yarın gün sırası bende kızlar....annem bugün antepden geliyo... eşim almaya gitti havaalanına..onla hazırlık yaparım...sonuçta bi destek bana...evimi bi süpürsem yetiyo...gerçi öyle böyle o kadar iş çıkıyo ki... neyse yarından sonra bitti...çaya kimseyi almayı düşünmüyorum vallahi...eşimin hizmeti yetiyo çünkü....

Gözünaydın canım annen ne güzel yanında olacak...Bende bu günlere çok hevesliyim ama evlendiğimden beri hiç gün yapmadım...Annem yapıyor işte onda sıra oldumu benide çağırıyor bende gidiyorum...

Maşallah bebişine canım...Genelde kız çocukları o kiloda doğuyor canım...Normal yani...Ben 2600 doğmuşum 20 gün önce bakalım oğluşum nezaman gelecek...Dr. gayet çok tedbirli ve ilgiliymiş...

Gözünaydın canım annen ne güzel yanında olacak...Bende bu günlere çok hevesliyim ama evlendiğimden beri hiç gün yapmadım...Annem yapıyor işte onda sıra oldumu benide çağırıyor bende gidiyorum...

tavisyen yap cnm... inş zaman bulursan iyi oluyo vallahi... dağıtıyosun paraları hoğ bütünleşip geliyo..muhppet oluyo..bide sevdiğin kişiler varsa aralarında vs...

gözün aydın..maiallah bıdık büyümüş:nazar:inşallah herşey yolunda gider hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi:34:benim de yarın kontrolüm var hayırlı haberler alırım inşallah ben de

kızlar dün bir arkadaşım bebek dergisi almıs ana ona bakarken gördüm huggies organik pamuktan yenidoğan bezi yapmıs ilk kez gördüm ve migrostada fiyatı 78 li yanında da yeni doğan ıslak havlu hediyeli money kartla 19 tl falandı bana baya uygun geldi hafta sonu gidip alıcam
birde özellikle kız bebeği olanlar prima nın aloe vera' lısını tavsie etmedi alerji yapmıs hep bebeklere onlarda 3 aydan sonra huggies e geçmişler be hem prima yeni doğan alıcam aloe verasız hemde huggies yeni doğan alıcam birer paket denerim kızımda nasıl etki yapıcak
birde huggies ler cok uygun hafta sonu marketlerde baktımda

işyerinden bir arkadaşımda kendine ayrı çanta hazıla bebeğe ayrı dedi yoksa hepsi birbirine karşısıyor dedi çok mantıklı geldi bana da bende kara kara napsam diye düşünüyordum çanta mevzusunu

bu hafta yıkayıp ütüleyip başlıyorum çantamızı hazırlamaya hayırlsı olsun zada gelsin bebeklerimiz:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

kızlar dün bir arkadaşım bebek dergisi almıs ana ona bakarken gördüm huggies organik pamuktan yenidoğan bezi yapmıs ilk kez gördüm ve migrostada fiyatı 78 li yanında da yeni doğan ıslak havlu hediyeli money kartla 19 tl falandı bana baya uygun geldi hafta sonu gidip alıcam
birde özellikle kız bebeği olanlar prima nın aloe vera' lısını tavsie etmedi alerji yapmıs hep bebeklere onlarda 3 aydan sonra huggies e geçmişler be hem prima yeni doğan alıcam aloe verasız hemde huggies yeni doğan alıcam birer paket denerim kızımda nasıl etki yapıcak

işyerinden bir arkadaşımda kendine ayrı çanta hazıla bebeğe ayrı dedi yoksa hepsi birbirine karşısıyor dedi çok mantıklı geldi bana da bende kara kara napsam diye düşünüyordum çanta mevzusunu

bu hafta yıkayıp ütüleyip başlıyorum çantamızı hazırlamaya hayırlsı olsun zada gelsin bebeklerimiz:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

funmak ttalım bebişin ismne karr werdn zmi

:nazar: maşallah cnm bebişine....artık baya yolkat ettik ya...:17::17::16:

notbooklar ağır oluyo....benimkisi netbook küçükmcük bişi..yatıyorum alıyorum kucağıma bi ağırlığı olmuyo.dizime bile koyuyorum.. sende bi dene uzan al kucağına vs... nie eğiliyosun ki..

sağolcnm..dediğin gibi..yemin ederim beni bi tanısanız yaptıklarımı hak verirsiniz bana....düşünün eşim bile haklısın diyo..ama yapacak bişey yok dio..malum oda anası gibi soğuk duygularını belli edemiyo..bi gün karnımı sevmedi...bebek tepikliyo yakalıyamadı..kısmetsizler işte...

ah kankim ah..sende bi rahat edemedin..hastalıktan ordan burdan... bi sakin kafayla geçiremedin hamileliğini... bi denk gelelimde konuşualım ya özledim vallahi...kaynana işinide salla..onlar oldukça bize rahat yok...2 gelin daha yapıcak ozaman anlıcak benim değerimi..

hepsi aynı demek cnm..dediğin gibi umrumda bile değil..ama sinir oldum..dün eşim telefon açmış demiş işte nie aramıyosun esrayı yok öyle böyle..oda demiş..1 haftadır o nie aramıyo...şu çocukluğa bak ya....dedim sen ne dedin..dinledim... dedimki salakmısın sen... cvp vermicen beni savunmucaksın nie dinliyosun içindekileri döktürüyosun haklıyken haksız gibi gösteriyosun..hamileliğinde ne kadar ilgilendin diyemedin...dedim tabi el mahkum malum maddiyat işte...kölelik parayla kölelik dimi dedim...ne haliniz varsa görün ben böyleyim artık aramıyorumda dedim... hep biz düzelticez kendimizi hep bizde sorun sanki...ne saçma bişey ya çocukluk resmen...evlenmeden önce bu olayları 4.sınıfta bırakmıştım şimdi yaşıyorum saçmaaaaaaaaaaaaaaa

Esracım,bence artık düşünüp kendini yiyip bitirme..yazıktır günahtır böyle hamile kadını üzmek..
mutlaka cezası olacaktır,ben böyle öyle düşünürüm hep..sen kendini bil,kendinden emin ol
yeter,hiç takılma,kendi hayatını istediğin gibi yaşa..

selam kızlaar bizde uyuduk uyandk ay artık eskksi kadar yiyemyrm ya hemn nefes nefese kalyrm midemde bi baskı dr.a söledim bugun onu bundan sonra daha çok hissedeceksn dedi :50:
evet bana da öyle oluyor bazen,Esranın dediği gibi ayakları yada kafası poposu filan baskı yapıyor..
ee birde su artıyor bebekler büyüyor organlar iyice sıkışıyor,bundan sonra bize heep öyle sıkıntılar var zaten..

Kızlar ıslak mendilde ne düşünüyorsunuz,unibaby ıslak pamukları var yenidoğan serisinde onlardan düşünüyorum,sizler ne aldınız?
bide bebek bezinde sanırım herkes primadan yana değil mi?
ben de unibaby ıslak pamuk aldım..3lü paketi 10 tl gibi birşeydi..
dışarda yada acil durumlarda kullanırım,yoksa evde ılık su ve pamuk kullanıcam..

maşallaah kızına :nazar:
bencede kilo su gayet iyi..normal sınırlar içinde..hem daha çok zaman var
bundan sonra hızla kilo alacaklar,en çok 8.ay da alıyorlarmış

esra tatlım annenler anteptemi yaşıyo anteplimisin sende

gözün aydın tatlım maşallah bebişinede sanada allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin

hadi gozn aydn canm ewet maaşallh dr un da tedbri elden brakmyr ne guzel iice ilg,lenyr ins zamnnda we saglıcakla alrz hepmz kucagmza
sağol canm evet yaa dr um çok ıyı çok memnunum
canım gözünaydın. sen de büyüttün bebişi çok şükür. ben de 2600 gram doğmuşum. ama ondan sonra bebekliğim ve çocukluğumda baya tombiştim:1:gayet iyi yani.hadi bakalım kurtardık
sağol cnm dr dedı kçk doganlar daha çabk buyuyor merak etme dedı.senn boyun uzun senn gıbı olcak ozamn benım cımcıme:1:

erenhava sağlıklı olsunda kilosu önemli diil cnm.
inş. erken doğum fln olmaz.
zamanında gelirler.

evt saglıklı allaha şukur zamanında dogsunlarda

maşallah bebişine tatlım kilo su da benşm hoşuma gitti :1::1::1:
onun ılosu hoşuna gttıde teyzesı ben 10kg almışım bır ayda tam 5kg aldım:18: dr bu gıdışle tosun olcan dedı

sağol cnm benım normalde dogum mtarıhım nısan 20 ıdı dr nısan 1 ıle 10 arası dedı

gözün aydın..maiallah bıdık büyümüş:nazar:inşallah herşey yolunda gider hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi:34:benim de yarın kontrolüm var hayırlı haberler alırım inşallah ben de
amınn cnm saglıcakla kucagımaz alalım ınşş.sende hayırlı haberlerle gelırsın ınşş
Kızlar benim kalçam ağrıyo hamilelikle alakası yoktur dimi:1::1::1: Yoksa çok oturuyorum diye mi
benımde agrıyor ıgne batması gıbı

maşallaah kızına :nazar:
bencede kilo su gayet iyi..normal sınırlar içinde..hem daha çok zaman var
bundan sonra hızla kilo alacaklar,en çok 8.ay da alıyorlarmış
[/QUOTE]

tşk edrım cnm beslenmen ıyı gıdıyor demkkı dedı eger beslenmesydın ara çok uzayacktı dedı

esra tatlım annenler anteptemi yaşıyo anteplimisin sende

gözün aydın tatlım maşallah bebişinede sanada allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin

amın canım tşk ederım

bebgın pozısyonuda sag yan tarafta kafası elllerı gobek delıgı ustunde poposu gobek delıgı altında sol taraftaydı kızlar gobek delıgının orda vuran ellerıymış.parmagını emıyordu bızımkı

amın canım tşk ederım

bebgın pozısyonuda sag yan tarafta kafası elllerı gobek delıgı ustunde poposu gobek delıgı altında sol taraftaydı kızlar gobek delıgının orda vuran ellerıymış.parmagını emıyordu bızımkı

ay yavrum benim parmak mı emiyo seninkide maşallah kuzuya :nazar: :nazar:

Selam :3:
Geçmişi oku oku bitiremedim.
Yine kontrole gidenler olmuş, maşallah bebişlere.
Ben yine 2 kilo almışım. :53: toplamda 9 kilo almış oluyorum.
Kontrole neredeyse iki hafta var.
O zamana kadar 3 kilo olur herhalde.
Çok yiyorum yaa, kendime engel olamıyorum :56:
Kızıma yarasın yediklerim bana değil.

Migrosta huggies in doğal ıslak mendili vardı, 3 paketi 12 liraydı sanırım.
Ben ondan aldım.

fiyatı çok uygunmuş gerçekten,bakmak lazım..
bende senin düşündüğün gibi yapıcam,2 çeşit alıcam 1er tane deneyip karar vericem..
çanta olayı da mantıklı bence de,zaten bebişinkiler pek yer tutmaz,hem de karışmaz

Back
X