• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

teyzesi yer o kızçeyi:2:onun tekmeleyen minik topuklarını öpeyim ben:nazar:allah nazarlardan korusun prensesimi
bizde seni çpüyoz teyzesiiiiiii allahım hepimizinkini nazarlardan esirgesin

geceleri uykun nasıl? Uyuyana kadar çok problem çekiyorum.. Uyuduktan sonra bi sıkıntım yok ama çok şükür.

aynen tatlım karnımın altına kırlent alıyom onunla biraz rahat ediyorum ben yatınca bu kız acayip hareketleniyo o yüzden zor uyuyorum gecede en az 2 kez kalkıyom evde turluyom uyuyamıyom off valla sabahları işe aptal gibi geliyorum resmen
karnın rahatsız ediyosa altına bi kırlent al o rahatlatıyo biraz

merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?
biraz geçmişe bakıp geliyim.

dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?

Canım çok sevindim herşeyin düzenli ve güzel gitmesine.Kilo alımın nasıl peki bu süreçte hiç kilo aldın mı?

bizde seni çpüyoz teyzesiiiiiii allahım hepimizinkini nazarlardan esirgesin

aynen tatlım karnımın altına kırlent alıyom onunla biraz rahat ediyorum ben yatınca bu kız acayip hareketleniyo o yüzden zor uyuyorum gecede en az 2 kez kalkıyom evde turluyom uyuyamıyom off valla sabahları işe aptal gibi geliyorum resmen
karnın rahatsız ediyosa altına bi kırlent al o rahatlatıyo biraz

çok şükür güzel yatıyorum,itekleye itekleye kocişi kenara sıkıştırmışım gece yarısı uyandırdı beni,hayatım düşücem biraz ileri gider misin diye bi baktım koca yatakta resmen oğluşumla yayılmış yatıyorum:1::9:Kocişte yatağın kenarında yatıyor elimi atsam düşecek o durumda yani:9::1:

canım benim doktor iğne için yatış gösterdi hastanerde iğne yapılınca para alınmıyor doktoruna bir danış bence boşuna apra verme...

mrb kızlarr

canım dev hastansıne gttım bugun dr testı yazdı pzt sonuca bakıp yazarım dedı. tanıdık vasıtasıyla gıttım şansıma şeker gıbı bır dr vardı bebege baktı ultrasonda hıç beklemıyorum.yoksa çok zormuş yazdırmak.
mevya çok ye dedı kızlar sızde bol bol meyva yıyın.

bırde kaç gundur market market gezıyorum hacışakırın klasık deterjanını bulamıyorum lavantalı var her yerde aldınızmı sız nerden bulcam ben?

Son düzenleme:
cnm vallahi life_ciyt arkadaşımın yolundan ilerliyorum.... bol bol kahvaltıda kaşardan peynire kadar ve yumurta eksik etmiyorum... günde kesin 1 bardaksüt... ayran yoğurt.. gün içinde hep tüketiyorum harici ceviz... bunlar standartım cnm...geri yediklerim öyle ahım şahım şeyler değil... bide yapı diyolar ama ana-baba faktör..onunda etkisi vardır ama benim bebişin geri gittiği günleri bilirim 3 gün beslenemediğim için..şimdi maşallah ilk defa 10-12 iken 15 olmuş...bu allah korusun erken doğumda çok işimize yarıcak dedi doktor eğer olursa die.. böyle cnm..

:9: bunları görünce apaçiler aklıma geliyo..

anladımm canımm ya benimde tombiş bebişe cok meragım var gerci onu cıkarmasıda vardaaaa.ben süt hiç içemiyorumm peynir felan yiyorumda öyle cokta degill hanii vitamin hapıda hiç kullanmadımm onun bebek üzerinde etkisi varmı bilmiyorum tabii. kan hapınada yeni başladım daha.oglumun babasıı tosuncukk ama annesine cekcek heralde cıtırcıkk olcakk:)))

sizler nasılsınız?

maşallah maşallah:nazar::nazar:herşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah :emir_bebek:ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte):66:

sizler nasılsınız?

slm kızlar okuduğum kadarıyla hersey yolunda:))
aysucum cok sevindim canım şekrinin iyi cıkmasına..oğluşunda büyüdü 31.haftandasın şafak azaldı hayırlısıyla:nazar:

maşallah maşallah:nazar::nazar:herşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah :emir_bebek:ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte):66:

dun bende dr gtcem dıye heycanlandım bebk oynamdı tansıyonum ultrasona gırmeden once 14.9 oluyor heycan dan.guzel haberlerle gelırısın ınşşş

Son düzenleme:
kızlar bende dun seker tahlılı yaptırdım bugun cıkacak sonucu bakalım ne dıyecekler gercı 1. derece yakınlarımda seker hastalıgı yok ama doktor bebegın suyu bıraz fazla gıbı dedı o seker nedenıyle olurmuş bakalım hayırlısı olsun

kızlar bende dun seker tahlılı yaptırdım bugun cıkacak sonucu bakalım ne dıyecekler gercı 1. derece yakınlarımda seker hastalıgı yok ama doktor bebegın suyu bıraz fazla gıbı dedı o seker nedenıyle olurmuş bakalım hayırlısı olsun

hayırlısı olsun canım inş.şeker çıkmaz bende çıktı diyet yapıyorum insan da stres yapıyor..senden iyi haber bekliyoruz:16:

Güle güle kullanın bende aldım onlardan . çıtçıtlılardan bi paket yeni doğan bir paket 0-3 ve 1 paket 3-6 aylık aldım acaba yetermi almak gerekmi içlerinde 7 ser tane var ya ??

cnm ben yeni doğan hiç almadım 0-3 aldım kısa kollu 3-6 bulamadım gittiğim mağazada isteiğim gibi.onuda başka mağazasından alıcam.sen yeni doğanda almışsın bence daha alma bebeklerimizin büyümesi nasıl olcak bilmiyoruz ama seni en az 5 ay idare eder aldıkların emiceklerinden üstlerine bişi dökme şansları olmıcak.yemek yemeye başladıklarında çok kirletiyolar üstlerini günde 4-5 kez.duruma göre bakarsın doğduktan sonra bence.

Kızlar herkese günaydınnnn;

sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallah:nazar:çok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.:nazar:

çok saol teyzesi kocamn oldu valla oğluşum.
benim kilolar geri gitmeye başladı zaten yediklerim paşama yarıyo.

kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş :nazar:
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay :52:
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:

maşallah cnm kocaman olmuş bıdığın:nazar::nazar:

mrb arkadaşlar dün doktordaydık bizde.
oğluşum çok tatlıydı ayakları fln gözümün önünden gitmiyor yaa:)
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

doktorum 20 gün snra gel dedi.
arayı kısalttık yanee:)

maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun :nazar::nazar:

slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.:49:

:nazar::nazar:maşallah tatlım kocaman olmuş kuzun.

bız dr dan geldıkk:emir_bebek:
kızımın saglıgı ıyı :nazar: sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde

maşallah :nazar::nazar: cnm kızına.
narin bi kız olucak sanırım.

slm kızlar kontrolden geldim şimdi,kızımın ciğerindeki kistler küçülmeye başlamış,kilosuda 1482 gr olmuş :) :nazar: dr emin olmak için fetal mr istedi,çektirdim ama o makine içinde geçen 20 dk kıpırdamadan havasız i şekilde durmak çok zormuş,bayılmamak için bildiğim bütün duaları okudum :) çok şükür bayılmadım :) allah kimseyi mr çektirmek zorunda kalmasın hele ki hamileyken :(

:2:
cnm gözünaydın çok sevindim kistlerin küçülmesine inşallah tamamen kaybolurlar doğuma kadar.
maşallah kocamanda olmuş bebişin:nazar::nazar:

günaydınnnn canım:74:hep iyi olun inşallah:nazar:biz de oğlumla iyiyiz süt içiyoruz:56:bugün dr.gitcez çok heyecanlıyım bir an önce yakışıklı bıdığımı görmek istiyorum...inşallah herşey yolundadır dün aile hekimliğinde tartıldım 1 ayda 1 kilo almışım geçen ay şeker çıkmıştı diyete başlamıştım fazla mı abarttım acabe inşallah oğlum gelişmiştir:emir_bebek:

cnm kilonu neden taktın anlamadım?1 kilo az değilki zaten normal yani.
bende şeker çıktığından beri kilo veriyorum sabit bile kalmadım.yediklerimiz bebişlerimize yarıyodur merak etme cnm.

kızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..

cnm gebelikte bizim değil bebişlerin kilo alması önemli.ben dengeli beslenmeye başladığımdan beri kilo veriyorum ve buna çokta seviniyorum.

Canım çok sevindim herşeyin düzenli ve güzel gitmesine.Kilo alımın nasıl peki bu süreçte hiç kilo aldın mı?

çok saol cnm.kilo alımım yok vermeye başladım ben dengeli beslenmeye başladığımdan beri.

mrb kızlarr

canım dev hastansıne gttım bugun dr testı yazdı pzt sonuca bakıp yazarım dedı. tanıdık vasıtasıyla gıttım şansıma şeker gıbı bır dr vardı bebege baktı ultrasonda hıç beklemıyorum.yoksa çok zormuş yazdırmak.
mevya çok ye dedı kızlar sızde bol bol meyva yıyın.

bırde kaç gundur market market gezıyorum hacışakırın klasık deterjanını bulamıyorum lavantalı var her yerde aldınızmı sız nerden bulcam ben?

cnm bende hacişakir aldım ama lavantalı sen neden lavantalısını istemiyosun?

gozun aydın canım sevındım

çok saol tatlım.

çok saol cnm.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan

slm kızlar okuduğum kadarıyla hersey yolunda:))
aysucum cok sevindim canım şekrinin iyi cıkmasına..oğluşunda büyüdü 31.haftandasın şafak azaldı hayırlısıyla:nazar:

çok saol cnm evet çok az kaldı.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz.usg de en son 8 gün büyük çıkmıştı oğlum bu sefer ne olcak bakalım.

kızlarrrrrrrr hacışakırın klasık deterajnını bulamıyorummmm her yerde lavantalı var bılgınız varmı???????????????

canım nerede oturuyorsun . Benim burada var markette baktım ama almadım daha dolabımızın gelmesine var o zaman alır yılarım dedim . hatda 3 boy olarak yapmışlar hem leventalısı hem normali . ama neden inatla klasik istiyorsun ben yumusatıcıda kullanmayı düşünmediğimiçin dedim lavantalı alsam daha güzel mi kokar..

cnm inşallah çıkmaz şekerin.
bende şeker çıktı her gittiğimde özellikle söylüyo doktorum suyu iyi karnıda şiş değil şekerden etkilenmemiş diye.
inşallah sende bişi çıkmaz.

Back
X