- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.201
kızlar ben çıkıyrum başım ve gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan sonra uğrarım gene
öpüyorum sizi![]()
iyi akşamlarrr tatlımmmmmmmm
bu akşam bende takılabilirim topicte kociş geç gelcekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyrum başım ve gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan sonra uğrarım gene
öpüyorum sizi![]()
kızlarrrr magnezyum kullanan varmı aranızda
varsa hangi ilacı kullanıyosunuz ben magnesium disporal kullanıyodum üretimden kalkmış bulamıyom ilacı
kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı artık yaşasınnnnn eve gıdıyorum bu mutlulukta bugunluk yeter bana.hadı ıyı aksamlar kızlar kendınıze dıkkat edın sabah gorusuruz
öpüyorum sizi![]()
selam kızlar....
Ben geldim yine....hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım öyle bi bakayım dedim...
Pek sık giremiyorum artık....
Huyum suyum değişti benim iyice ya....geceleri 1 dk gözümü kapatamıyorum agrıdan sızıdan...sabaha karşı artık halsiz kalıyorum iyice sızıyorum heralde...e öğlene kadar yatıyorum tabi böyle olunca...
Bide kiloma engel olamıyorum.... Dr hamur işi tatlı yasak dedi ama durmadan yemek istiyorum...anlamadım gitti bu işi...
:79:![]()
![]()
:79:
Bizim dersler 2.30 da bitiyor canım.6,30 7 gibi çıkıyom kuşum sen kaçta çıkıyon
Hoş geldin canım. Hamur işi ve tatlıya ben de dayanamıyorum.selam kızlar....
ben geldim yine....hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım öyle bi bakayım dedim...
pek sık giremiyorum artık....
huyum suyum değişti benim iyice ya....geceleri 1 dk gözümü kapatamıyorum agrıdan sızıdan...sabaha karşı artık halsiz kalıyorum iyice sızıyorum heralde...e öğlene kadar yatıyorum tabi böyle olunca...
bide kiloma engel olamıyorum.... dr hamur işi tatlı yasak dedi ama durmadan yemek istiyorum...anlamadım gitti bu işi...
:79:![]()
![]()
hoşgeldin tatlımmmselam güzel anneler napıyosunuz?
kızz ben senin öğretmen oldunu unuttum abooo çok utandım :26: :26: :26:Bizim dersler 2.30 da bitiyor canım.
Zaten tatile giriyoruz artık.
Evde olucam yani
Hoş geldin canım. Hamur işi ve tatlıya ben de dayanamıyorum.
Hoş geldin.![]()
Hoşgeldinnnn:79:![]()
![]()
Selam,iyiyiz canım sen nasılsınn??selam güzel anneler napıyosunuz?
6,30 7 gibi çıkıyom kuşum sen kaçta çıkıyon
Hoşgeldinnnn![]()
nasılsın şeker???
Selam,iyiyiz canım sen nasılsınn??
of ben de 7 ye doğru çıkıyorummm :120:
çok yoruluyorum çookk![]()
bendeeeeeeee eve gidince bişey yapacak halim olmuyo günlerdir ütü yapcam misal sallıyom hergün bugün yemeğimde yok napcaz bakalım
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118:
selam güzel anneler napıyosunuz?
Bizim dersler 2.30 da bitiyor canım.
Zaten tatile giriyoruz artık.
Evde olucam yani
Hoş geldin canım. Hamur işi ve tatlıya ben de dayanamıyorum.
Hoş geldin.![]()
Hoşgeldinnnn![]()
nasılsın şeker???
Selam,iyiyiz canım sen nasılsınn??
of ben de 7 ye doğru çıkıyorummm :120:
çok yoruluyorum çookk![]()
bendeeeeeeee eve gidince bişey yapacak halim olmuyo günlerdir ütü yapcam misal sallıyom hergün bugün yemeğimde yok napcaz bakalım
slm kızlar topikçe ne kadar tembelleştik dimi. yemekler yok, ütü birikti, ev aldı başını gidiyo. akıl veren çokda iş yapan yok. benim kaynanamda aman durdun durdun bırak iş güç yapma artık diyo ama gelipte bii makina tutmuyo eve bide üst katımda oturuyo yanii.şaka bii yana kimsenin işini falan istemiyorum ara ara bii makina tutuyorum eve yetiyo çok şükür.
![]()
çok iyi anlıyorum valla.. bugün bizde de yemek yok ne yicez
bilmem..
Normalde koçiş çok hamarattır çok yardım eder bana, ama bugün de çok yoğun geçti onun günü..
bir de yemek yap desem olmaz![]()
kızlarrrr magnezyum kullanan varmı aranızda
varsa hangi ilacı kullanıyosunuz ben magnesium disporal kullanıyodum üretimden kalkmış bulamıyom ilacı
Bişey olmaz canım zaten sağlık ocağındaki doktorda aynı ilaçları veriyor . ama senin için rahat edecekse telefon et biran önce al. bende 2 gün içmedim bacaklarıma gece inanaılmaz kramplar girdi hala ağrıyor .doktora sormadan alıp kullansam nolur küüüüü bak hepiniz aynı ilacı kullanıyomuşunuz
:81::81::81::81::79:![]()
![]()
selam güzel anneler napıyosunuz?
kocişin e maşallah cnm bizimki de ev işleri,nde hamarat keşke yemek de de hamarat olsa bir çorba karıştırır bir de havuç rendeler