• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar şeker tahlılımın sonucunu yenı öğrendım 90 mış doktor gayet normal dedı.kandakı hemoglobıne de bakılmıştı onada ılaca gerek yok dedi.çok şükür içim rahatladı

cnm gözün aydın çok sevindim.yüklememi yapmışlardı sana?90 açlkmı toklukmu şekerin?

kızlarrrr magnezyum kullanan varmı aranızda
varsa hangi ilacı kullanıyosunuz ben magnesium disporal kullanıyodum üretimden kalkmış bulamıyom ilacı

kızlarrrr magnezyum kullanan varmı aranızda
varsa hangi ilacı kullanıyosunuz ben magnesium disporal kullanıyodum üretimden kalkmış bulamıyom ilacı

bende magnesium disporal içiyodum senin gibi bulamadım doktorumu aradım cumartesi günü mavital önerdi bana.ondan aldım.ben bir gün bile içmesem krampalarım başlıyo.

kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı artık yaşasınnnnn eve gıdıyorum bu mutlulukta bugunluk yeter bana.hadı ıyı aksamlar kızlar kendınıze dıkkat edın sabah gorusuruz

bende magnesium disporal içiyodum senin gibi bulamadım doktorumu aradım cumartesi günü mavital önerdi bana.ondan aldım.ben bir gün bile içmesem krampalarım başlıyo.

arayamıyom doktoru yarın arıym olmazsa 3 te çıkıyo çünkü adam hastaneden benimde kasılmalarımı ve sancılarımı o kesiyo valla müptelası oldummm :52: :52: :52:

doktora sormadan alıp kullansam nolur küüüüü bak hepiniz aynı ilacı kullanıyomuşunuz

bişi olcağını sanmıyorum cnm.doktorum bana magvitalin eş değer olduğunu söyledi.eczane bişi daha önermişti ama o hap gibiydi gene suda eriyodu ama doktorum magvital şase al dedi.buda aynı diğeri gibi toz.

bişi olcağını sanmıyorum cnm.doktorum bana magvitalin eş değer olduğunu söyledi.eczane bişi daha önermişti ama o hap gibiydi gene suda eriyodu ama doktorum magvital şase al dedi.buda aynı diğeri gibi toz.

bugünlük içmeyiverem yarın alam doktorada bunu aldım diyem sonra benden habersiz iş becermişin demesin
psikolojim bozuldu bak kasılmaya başladım bile :52: :52:

Back
X