• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlarrrr magnezyum kullanan varmı aranızda
varsa hangi ilacı kullanıyosunuz ben magnesium disporal kullanıyodum üretimden kalkmış bulamıyom ilacı

ben de magnorm kullanıyorum

kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı artık yaşasınnnnn eve gıdıyorum bu mutlulukta bugunluk yeter bana.hadı ıyı aksamlar kızlar kendınıze dıkkat edın sabah gorusuruz

iyi akşamlar şekercimm

kızlar ben çıkıyrum başım ve gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan sonra uğrarım gene
öpüyorum sizi :54::54::54:

bizde seni öpüyoruz

selam kızlar....
Ben geldim yine....hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım öyle bi bakayım dedim...
Pek sık giremiyorum artık....
Huyum suyum değişti benim iyice ya....geceleri 1 dk gözümü kapatamıyorum agrıdan sızıdan...sabaha karşı artık halsiz kalıyorum iyice sızıyorum heralde...e öğlene kadar yatıyorum tabi böyle olunca...
Bide kiloma engel olamıyorum.... Dr hamur işi tatlı yasak dedi ama durmadan yemek istiyorum...anlamadım gitti bu işi...

ayy bende hep hamur işi istiyor cnm dayanamayıp arada yiyorum

6,30 7 gibi çıkıyom kuşum sen kaçta çıkıyon
Bizim dersler 2.30 da bitiyor canım.
Zaten tatile giriyoruz artık.
Evde olucam yani :21:
selam kızlar....
ben geldim yine....hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım öyle bi bakayım dedim...
pek sık giremiyorum artık....
huyum suyum değişti benim iyice ya....geceleri 1 dk gözümü kapatamıyorum agrıdan sızıdan...sabaha karşı artık halsiz kalıyorum iyice sızıyorum heralde...e öğlene kadar yatıyorum tabi böyle olunca...
bide kiloma engel olamıyorum.... dr hamur işi tatlı yasak dedi ama durmadan yemek istiyorum...anlamadım gitti bu işi...
Hoş geldin canım. Hamur işi ve tatlıya ben de dayanamıyorum.:72:

Hoş geldin. :3:

Hoşgeldinnnn :64: :64: nasılsın şeker??? :48:

Selam,iyiyiz canım sen nasılsınn?? :71:

of ben de 7 ye doğru çıkıyorummm :120:
çok yoruluyorum çookk :5:

bendeeeeeeee eve gidince bişey yapacak halim olmuyo günlerdir ütü yapcam misal sallıyom hergün bugün yemeğimde yok napcaz bakalım

slm kızlar topikçe ne kadar tembelleştik dimi. yemekler yok, ütü birikti, ev aldı başını gidiyo. akıl veren çokda iş yapan yok. benim kaynanamda aman durdun durdun bırak iş güç yapma artık diyo ama gelipte bii makina tutmuyo eve bide üst katımda oturuyo yanii.:19: şaka bii yana kimsenin işini falan istemiyorum ara ara bii makina tutuyorum eve yetiyo çok şükür.:21:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118:

selam güzel anneler napıyosunuz?

Bizim dersler 2.30 da bitiyor canım.
Zaten tatile giriyoruz artık.
Evde olucam yani :21:

Hoş geldin canım. Hamur işi ve tatlıya ben de dayanamıyorum.:72:

Hoş geldin. :3:

Hoşgeldinnnn :64: :64: nasılsın şeker??? :48:

Selam,iyiyiz canım sen nasılsınn?? :71:

of ben de 7 ye doğru çıkıyorummm :120:
çok yoruluyorum çookk :5:

Hoşbulduk hatunlar...Yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyoruz oğluşumla...Vallah canım sıkılıyor kızlar...Dışarıda kar var veee ben evdeyim...

bendeeeeeeee eve gidince bişey yapacak halim olmuyo günlerdir ütü yapcam misal sallıyom hergün bugün yemeğimde yok napcaz bakalım

:29: çok iyi anlıyorum valla.. bugün bizde de yemek yok ne yicez :56: bilmem..
Normalde koçiş çok hamarattır çok yardım eder bana, ama bugün de çok yoğun geçti onun günü..
bir de yemek yap desem olmaz :14:

slm kızlar topikçe ne kadar tembelleştik dimi. yemekler yok, ütü birikti, ev aldı başını gidiyo. akıl veren çokda iş yapan yok. benim kaynanamda aman durdun durdun bırak iş güç yapma artık diyo ama gelipte bii makina tutmuyo eve bide üst katımda oturuyo yanii.:19: şaka bii yana kimsenin işini falan istemiyorum ara ara bii makina tutuyorum eve yetiyo çok şükür.:21:

Selam canım...Hoşgeldin...Kesinlikle katılıyorum tembellik konusunda...Bereket benim koçiş yemek konusunda bişey demiyor temizliğe gene yapma diyor...

:29: çok iyi anlıyorum valla.. bugün bizde de yemek yok ne yicez :56: bilmem..
Normalde koçiş çok hamarattır çok yardım eder bana, ama bugün de çok yoğun geçti onun günü..
bir de yemek yap desem olmaz :14:

kocişin e maşallah cnm bizimki de ev işleri,nde hamarat keşke yemek de de hamarat olsa bir çorba karıştırır bir de havuç rendeler

kızlarrrr magnezyum kullanan varmı aranızda
varsa hangi ilacı kullanıyosunuz ben magnesium disporal kullanıyodum üretimden kalkmış bulamıyom ilacı

bende o ilacı kullanıyordum doktorum bu sefer olmadığı için magnorm 365 verdi .

doktora sormadan alıp kullansam nolur küüüüü bak hepiniz aynı ilacı kullanıyomuşunuz
Bişey olmaz canım zaten sağlık ocağındaki doktorda aynı ilaçları veriyor . ama senin için rahat edecekse telefon et biran önce al. bende 2 gün içmedim bacaklarıma gece inanaılmaz kramplar girdi hala ağrıyor .

:81::81::81::81:

selam güzel anneler napıyosunuz?

hoşgeldin :80::80::80:

bende ole ya fazla temızlık yapamıyorum en son annem yapmıştı dıyorum kendı kendıme ne gunlere kaldım bazen kalkıp ınce temzlık yapasım gelıyor ama kendıme engel oluyorum

bugun dev hastanesıne gttım bazı tahlıllerım vardı dr bı kadını muayene ettı 39 haftalık hamıleymış haftaya gel sen dedı sonra duşundu yok yok dedı ben ozamn yokum dedı sen en ıyısı yarn gel ı zaten sezeryanamelıyata alalım dedı ayyy benı orda bı heycan bastı bana ne oluyosa kadında hemen kabul ettı daha bır haftsı varken

Son düzenleme:
Back
X