• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

29.hafta da gidicem canım salı giderim dayanamayıp galiba:9:
senin ne zamn?benden 1 hafta sonra olurdu hep:1:
oğlusum büyüdümü bakalım en son 950 grmdı 26.haftasında pek tosuncuk bi cocuk olmcak galiba:26:

canım benim daha 2 haftam var nerdeyse:19:büyümüştür annesi artık hızla büyüyorlar. ben de çok merak ediyorum kilosunu. en son 27+2 de 1075 ti bizimki de. canım 950 26. haftaya göre gayet normal değilmi

Of kısslar valla o dalgalanmaları gördükçe sanki bebeğim karşımdayımş gib seviyorum onu karnımı tutuyorum konuşuyorum onunla ya gülmeyin ama nerdeyse erken doğum istiycem zaman geçmiyo bi türlü Allahtan 15 gün tatil var o ara çabuk geçer şubat bi geçseydi gerisi daha çabuk geçer diyorum

gecer canım zaman meraklanma mercimek kadarlar dı daha dün:9:bizde de eşim senin gibi ne kadar kaldı diyenlere 1 ay diyor ne 1 ayı diyorum millet beni 1 ay sonra doğuracak sanıyor:60:

ay maşallah kuzuyaaa :nazar: :nazar: kocaman olmuş annesiiii
tatlım akciğer geliştirici iğne neden yaptılarki onu anlamadım ben
çok karıştırıp yeme benimde mide çok hassas son günlerde
sağol canım benim zannederim tüp bebek olduğu için o iğneyi yaptı gerçi normal hamilelerde yapsa iyi olur diyor doktorum ama öneriyorlarmış normal hastalara bakan doktorlar isteyen yaptırıyormuş sizin için isteğe bağlı bizim için yapılması zorunu diyor doktorum erken doğum riski yok fakat tedbir amaçlı hep yatarak geçirdiğim için hamileliğimi herhalde bebeğin başı da aşağı çok yakınmış falan falan iğne yaptırdıktan 48 saaat sonra doğsa bile ciğerleri geliştiği için daha çabuk toparlıyor dedi zaten 4 iğne 12 tl filandı bende tatmin oldum açıklamalrından ve yaptırdım hayırlısı bakalım

canım benim daha 2 haftam var nerdeyse:19:büyümüştür annesi artık hızla büyüyorlar. ben de çok merak ediyorum kilosunu. en son 27+2 de 1075 ti bizimki de. canım 950 26. haftaya göre gayet normal değilmi

masallah canım :nazar:iyi baktın tabi kızına 2 hafta ev iyi gelmiş..gebelik.org a baktım orda da tam 950 grm diyor haftasında..korktum ne yalan sölimm bi ara bu ara iyi beslenmeye calışıyorum 2 koca bardak süt içiyorum zaten peynir delisiyim insallah büyümüştür karnıma bakınca büyümüş gibi:9:
bundan sonra 2 haftaya 1 cağırırlar galiba kontrole.. bizimki dönmüşmü die bakıcam dedi dr ama hiç sanmıyorum tekmeler asağıda..

masallah canım :nazar:iyi baktın tabi kızına 2 hafta ev iyi gelmiş..gebelik.org a baktım orda da tam 950 grm diyor haftasında..korktum ne yalan sölimm bi ara bu ara iyi beslenmeye calışıyorum 2 koca bardak süt içiyorum zaten peynir delisiyim insallah büyümüştür karnıma bakınca büyümüş gibi:9:
bundan sonra 2 haftaya 1 cağırırlar galiba kontrole.. bizimki dönmüşmü die bakıcam dedi dr ama hiç sanmıyorum tekmeler asağıda..

canım büyüyüp büyümediğini sen hissedersin. ben de öyle olmuştu. resmen günden güne büyüdüğünü hissetmiştim:1:yok tatlım hiç korkma normal aralıkta oğluş. hem bundan sonra daha hızlı gelişecekler. merak etme büyümüştür. sen öyle hissediyorsan değişmemiştir ama zaten sezeryan olmayacakmısın canım dönse de dönmese de o kadar önemli değil

ben en son 8 ocakta gitmiştim 15-20 gün sonra gel demişti.yarın gidicem 20 gün oluyo tam ama bundan sonra haftada 1 çağırır sanırım nst için.bizimde 120 muayne ücreti ama nstyi çalıştığı hastanedde çektirtiyo.belki haftada 1 git nst çektir sonucu getr der muayne ücreti almaz her seferinde.o yönden anlayışlı doktorum.

beni 2 haftaya indirdi bakalım öbür gidişimde ne diyecek ben 1 ay önce kabızlık çektiğim için beni nst teye koymuşlardı bebeğe sancı vuruyor mu die bakmışlardı çık şükür bir şey yoktu ama o da pahalı 150 miydi neydi başka yerlerde buralarda 20 tl ye bile çektiklerini duydum 120 de pahalıymış bilmiyorum doğana dek devam edecek herhalde inş doğduktan sonra sorun çıkmaz da artık katlanıyoruz bakalım

hepinize selam kizlar:16::16:. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi:nazar::emir_bebek:1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi:(( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.:49:

canım büyüyüp büyümediğini sen hissedersin. ben de öyle olmuştu. resmen günden güne büyüdüğünü hissetmiştim:1:yok tatlım hiç korkma normal aralıkta oğluş. hem bundan sonra daha hızlı gelişecekler. merak etme büyümüştür. sen öyle hissediyorsan değişmemiştir ama zaten sezeryan olmayacakmısın canım dönse de dönmese de o kadar önemli değil

bu hafta büyüdü canım onu hissedebiliyorum:9:
sezeryan olcak canım zaten o cok önemli değil benim için..
sen konustunmu canım hiç doğumu ne düüşünüyorsun?

hepinize selam kizlar:16::16:. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi:nazar::emir_bebek:1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi:(( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.:49:

canım maşallah bebişine gayet güzel:nazar::nazar:bol bol dinlen tatlım iyi bak kendine.istirahatini yap.bi doktor da benim arkadaşıma aynı şeyi demişti. kızın günü doldu geçti bebiş gelmedi:1:bırak erkeni geç bile kaldı.

hosgeldin canım:71: masllah bebişe büyümüş:nazar:
dikkat et canım dinlen bol bol çalışıyordun yanılmıyorsam artık işi bırakmak zorunda kalacaksın sanırım neyse canım öenmli olan bebişler sağlıkla vaktinde gelsinlerde:16:

cnm maşallah bebişine:nazar::nazar:
aman dikkat et sen sakın bişi yapma yardımcı olucak kimsen varmı?bi wc için kalk.inşallah zamanında gelir bebişin.

[

1 ayımız kaldı tatlım sık dişini

Ay evet baktımda iznimize tam bir ay kalmış gerçi söylediklerine göre son haftalar hiç geçmiyormuş özellikle 36. haftadan sonra ama özlüyorum oğlumu ya böyle birşey olabilir mi görmeden nasıl olduğunu bilmeden

canım maşallh bebeğine:nazar:
aynen benimde çok aşağıda bebğim salı günü giitğimde söyledi erken doğum riski yok dedi ama baya aşağıda dedi artık 2 haftaya indirdi kontrollerimi ikimizinde baştan beri çok aşağıda bebeklerimiz bir kere döndü sonra yine aşağıya indi doktorum herhalde en rahat orayı buldu diyor o yüzden hep aşağıda diyor:1:

sağol canım benim zannederim tüp bebek olduğu için o iğneyi yaptı gerçi normal hamilelerde yapsa iyi olur diyor doktorum ama öneriyorlarmış normal hastalara bakan doktorlar isteyen yaptırıyormuş sizin için isteğe bağlı bizim için yapılması zorunu diyor doktorum erken doğum riski yok fakat tedbir amaçlı hep yatarak geçirdiğim için hamileliğimi herhalde bebeğin başı da aşağı çok yakınmış falan falan iğne yaptırdıktan 48 saaat sonra doğsa bile ciğerleri geliştiği için daha çabuk toparlıyor dedi zaten 4 iğne 12 tl filandı bende tatmin oldum açıklamalrından ve yaptırdım hayırlısı bakalım

ya zararı yoksa aslında yaptırılabilir bende bu hafta bi soram doktora ne diycek

gözünaydın cnm maşallah oğluşuna :nazar::nazar:
teşekkürler canım cümlemizie
hoşbulduk cnm.
bizde bugün iyiyiz ama akşam ağrım oldu korktum valla yarın doktor kontrolümüz var umarım herşey yolundadır.
prensesinle sana afiyet olsun cnm.

biz havuzlu hana girdik mağazalara baktık hepsinde hemen hemen aynı şeyler var ve fiyatlarda aynı.onun için bi mağazaya girdik hepsini ordan aldık alıcaklarımızın ve acayip indirim yaptı adam.hesap makinesinide tek tek birlikte hesapladık görümüzün önüne koydu.kurnazlık yapanlar eminimki çoktur dikkat edin kızlar.ama çoğu şeyi bi mağazadan aldımmı daha çok indirim yapıyolar.zaten orda kimse tek mağazada satış yapmıyo hepsinin 3-4 mağazası var.ayrı gibi gözüküyolar ama hep birler.

yarın güzel haberlerini bekliyruz
bende dün annemle doktordan sonra bursa kapalıçarsıda dolaştık bebek eşyaları satılan dükkanların olduğu yerde ne güzel şeyler vardı hemde uygundu ama insan ne alacağını şaşırıyor bide dükkan bi kalabalık bi kalabalık insanın başı dönüyor
hastane çıkışı için çok iyi almayın çünkü hemşireler kaybediyor hemen de kirleniyor dediler gözüme bişeyler kestirdim bakalım alırım ananesi birçok şey aldı
ben uzun zamandır çarşı pazar görmüyordum köyden indim şehre misalı oldum özlemişim alışveriş etmeyi:10:

Ay evet baktımda iznimize tam bir ay kalmış gerçi söylediklerine göre son haftalar hiç geçmiyormuş özellikle 36. haftadan sonra ama özlüyorum oğlumu ya böyle birşey olabilir mi görmeden nasıl olduğunu bilmeden

özleniyo işte tatlım sonhaftalar annem yanımda olur vakit çabuk geçer diyorum bende inşallah öyle olur bide yok temizlikti yok şuydu buydu hergün bi telaşımız olur son ay

Back
X