• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

valla karnın büyümüş dedikelrinde anlıyorum bende büyüdüğünü ama sürekli büyüyecek bir yerde duracak dediler
siz beni görseniz iyice paranoya olursunuz benim iç karnım genişmiş öle dev gibi karnım yok zaten 5. ayda cıktı annem diyorki sen kime çektin ben 3. ayda hamile kıyafetleri giyerdim :66:

Son düzenleme:
valla karnın büyümüş dedikelrinde anlıyorum bende büyüdüğünü ama sürekli büyüyecek bir yerde duracak dediler
siz beni görseniz iyice paranoya olursunuz benim iç karnım genişmiş öle dev gibi karnım yok zaten 5. ayda cıktı annem diyorki sen kime çektin ben 3. ayda hamile kıyafetleri giyerdim :66:

cnm benimde tam tersi annem ve anneannemin hiç karnı olmazmış ikiside neredeyse hiç hamile kıyafeti giymemişler ama ben daha 14. haftamda hamiş pantalonu almıştım.

canım benimki bu ara cok büyüdü ama hiç düzenli büyümüyor..
7.aya girene kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu..2 günde büyüdü göbişim..
sürekli büyümez canım zaten catlarız yoksa telaslanma:9:
benım karnımda bellı değildı 6 aya kadr daha yenı yenı buyuyor
kızlar merhabaaa... nasılsınız bakalım.... biz iki gündür tatlı çekiyordu canımız... yedikde.. ama öyle çok çok abartılı değil... 3 haftadır koruduğum kilomu bir gecede 2 kilo artmış gördüm cok canım sıkıldı... acaba bu kilomu yoksa ödemmidir :((((((((

ohh afıyet olsunn.benımde hamılelıgımın başından berı bı fasfood ıstıyordu dun sonunda çeyrek ekmek yedım yanınada cola ama okadr mutlu oldum kı anlatamam sankı bır ekmek yemış gıbı:1:

Günaydınn :49:

Kızlar dün tchibo'ya gittim şu 16.95 TL olan emzirme pijamasına bakmak için
ama şuanda onu sadece outlet mağazalarda bulabileceğimi söylediler,
interneten sipariş edebileceğimi ve diğer mağazalarına bakabileceğimi söylediler..
Aynı şekilde renforce nevresim takımınıda bulamadım :25:

evet canım biraz tuzluymus..
ethicanın da pek ucuz olacağını sanmıyorum..
avrupa yakasında mı oturuyorsun?
evt oda ucuz değil kı ama bu satten sonar dr da degıştıremem çunku bebgım bır hafta gerıden gelıyor şuan yakjn takıp altındayım.

ayy kimsecikler bizi görmemiş bugün yaaa:2:
ayyy nasıl gormedık bız sızı yaa:emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldınız

Son düzenleme:

Kızlar dün tchibo'ya gittim şu 16m.95 TL olan emzirme pijamasına bakmak için
interneten sipariş edebileceğimi ve diğer mağazalarına bakabileceğimi söylediler..
gunaydın olıvyum outlet ya orda var ozaman

cnm benimde tam tersi annem ve anneannemin hiç karnı olmazmış ikiside neredeyse hiç hamile kıyafeti giymemişler ama ben daha 14. haftamda hamiş pantalonu almıştım.

canım bende korkudan bebeğe bişi olur diye giyemiyordum normal pantalon uzuuun süre etekle gezdim bende 14 haftalıkken eşimin zoruyla almıstım hzır bulmusken al demişti çünkü lcwye bir geleni alman lazım burda almazsan bitiyor kalmıyor
iyikide dinlemişim kocişimi

evt oda ucuz değil kı ama bu satten sonar dr da degıştıremem çunku bebgım bır hafta gerıden gelıyor şuan yakjn takıp altındayım.

hoşgeldınız

anladım canım bebiş herseyden önemli tabi vakit azaldı zaten..
bende istanbulda doğum yapıcam annemler arastırmada:))

Kızlar dün tchibo'ya gittim şu 16.95 TL olan emzirme pijamasına bakmak için

hoşgeldin tatlım.

hoşgeldınız

hoşbulduk cnm.
arada kaynadı sanırım yazdıklarım

kızlar merhabaaa... nasılsınız bakalım.... biz iki gündür tatlı çekiyordu canımız... yedikde.. ama öyle çok çok abartılı değil... 3 haftadır koruduğum kilomu bir gecede 2 kilo artmış gördüm cok canım sıkıldı... acaba bu kilomu yoksa ödemmidir :((((((((

ya canım ben de 3 haftadır kilo almıyorum karnım da büyümüyor diye acayip kafaya taktım.. ters giden bişey mi var die.. üzülme.. keşke ben de öle kilo alsam... ben niye kilo alamıyorum.. bebek büyüyo mudur yaaaaa???

Bana uzak kalıyor olivium :25:
tchibo'daki diğer pijama takımlarına da baktım pek içime sinmedi
ben başka bi mağazadan alıcam sanırım :49: en geç 2 hafta içinde halletmem lazım :49:

aslında ben bı ara olıvyum da tchıboya gtmıştım pıjama takımları vardı yıne ozamn oyle ahım şahım bı kalıtesı yoktu en ıyısı başka yere bak canım kalıtelı bışe olsun hem

Back
X