• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar Günaydın....:3:
2 Gündür sabahları uyandığımda ellerim ve kollarım uyuşmuş olarak uyanıyorum... :26: Hele ki parmaklarım nasıl uyuşuyor anlatamam.. kalkıp hazırlanıp evden çıkana kadar geçiyor tabi... :21: Artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırsam. 37.Haftaya kadar çalışmaya devam.. Ondan sonra izine ayrılcam inşallah... :16:

günaydın kızlar...benim cimcimede 8 de kalktı kahvaltı edelim hadi diye beni uyandırdı. 2 saat oldu acıktı yeniden tepiniyor :9: kandırırım belki diye az bişiler atıştırdım ama nerdeeee:9:obez anacım anası gibi:56:

:69: kızlar beni oğlum uyandırdı... sola yatıyorum allahım maşallah ya:nazar::emir_bebek: böyle kıpır kıpır bi tekmeliyo..inanın korkuyorum gücünden... elleriyle ayaklarıyla...ama solada mükemmel hareket ediyo..diyorum bişeymi oldu içerde neyin savaşını veriyo:26: sonra diyorum keyfi hoş herhalde ondan..:17::16:

Sanırım erkek bebeklerin genel özelliği canım,geçen gece eşim ben uyuduktan sonra elini karnıma koymuş hareketlerinden korkmuş şimdi çocuk çıkacak diye.Sabah da o ne hareketti öyle saatlerce elleriyle ayaklarıyla vurdu döndü durdu diyor:1:

günaydın kızlar...benim cimcimede 8 de kalktı kahvaltı edelim hadi diye beni uyandırdı. 2 saat oldu acıktı yeniden tepiniyor :9: kandırırım belki diye az bişiler atıştırdım ama nerdeeee:9:obez anacım anası gibi:56:

:9: kız bu nisan bebekleride çok zekimi ne olcak...bizim oyun oyum oynatıcaklar :9:

Günaydın kızlarr

geçmişi okuyayım dedim ama nerde baya bi birikmiş umarım herşey yolundadır.
Allahdan bugün son gün yarın evimizde dinlenizcez izne ayrılmamada son 6 hafta kaldı 4gözle bekliyorum artık :1:

Sanırım erkek bebeklerin genel özelliği canım,geçen gece eşim ben uyuduktan sonra elini karnıma koymuş hareketlerinden korkmuş şimdi çocuk çıkacak diye.Sabah da o ne hareketti öyle saatlerce elleriyle ayaklarıyla vurdu döndü durdu diyor:1:

:17: aynen öyle oluyo cnm..resmen korkuyorum ya... bu kadar vurmak olurmu die... şok ediyo beni...maşallah..annelik işte..baba orda uyurken biz bebişlermizile oyun bile oynuyoruz:16:

:9: kız bu nisan bebekleride çok zekimi ne olcak...bizim oyun oyum oynatıcaklar :9:

valla şimdiden parmaklarında oynatıyorlar canım bizi:9: kız erkek hepsinin maaşallah gücü kuvveti yerinde:9: babamız korkuyor bizimde bu nasıl kız şu tekmelere bak çıkacak nerdeyse karnını yırtıp diyor. ay şaka maka 31 haftalık olduk acaba kaderimizde ne var ne zaman gelcek bebişlerimiz.sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşalllah:nazar::nazar: heyecan bastı beni iyice :52: Annecimde geliyor pazartesi:21: doğuma kadar yanımda olacak hayırlısıyla.artık evdeyim bebişimin hazırlıklarıyla geçecek artık zaman. annanesi ile örgü örer dururuz sıkıntıdan :60:

günaydın canlarım nasılsınız bugün kızımı görecem 12,40 da randevum var ayy çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır hastane den sonra da izin aldım eve gidip temizlik yapacam öğrenci evine döndü ev pazar günleri başedemiyorum

günaydın canlarım nasılsınız bugün kızımı görecem 12,40 da randevum var ayy çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır hastane den sonra da izin aldım eve gidip temizlik yapacam öğrenci evine döndü ev pazar günleri başedemiyorum

İnşallah bebişinin sağlığı yerindedir canım.Güzel haberler ver bize.Bizde kocişle dün akşam yaptık temizlik bugün arkadaşlarımız gelecek hem o yüzden hemde hafta sonu yapacağımız temizliği akşamdan yapalım dedik.Evimiz pırıl pırıl oldu:1:

Kızlar Günaydın....:3:
2 Gündür sabahları uyandığımda ellerim ve kollarım uyuşmuş olarak uyanıyorum... :26: Hele ki parmaklarım nasıl uyuşuyor anlatamam.. kalkıp hazırlanıp evden çıkana kadar geçiyor tabi... :21: Artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırsam. 37.Haftaya kadar çalışmaya devam.. Ondan sonra izine ayrılcam inşallah... :16:

cnm günaydın. o uyuşmalar bendede var magnezyum verdimi sana drun. kramp ve uyuşma var deyince onu vermişti bana

cnm günaydın. o uyuşmalar bendede var magnezyum verdimi sana drun. kramp ve uyuşma var deyince onu vermişti bana

Canım Merhaba,
Mangnezyum kullanıyorum... ama uyuşma sanki şu şekilde.. sanki kolumun üstüne yatmışımda uyuşmuş gibi... bir de sadece ellerimde ve kolumda oluyor... Anlamadım gitti...

Günaydın kızlar....

Nihayet tatile girdik, artık daha çok takılabilirim foruma diye düşünüyorum.Ankarada her yer kar.Bugün evdeyiz.Bir yere çıkamıyoruz.Öylee ayaklarımı uzattım tembellik yapıyorum,bunu hakettik ama değil mi ;)

Sizlerde ne var ne yok bakalım??

Günaydın kızlar....

Nihayet tatile girdik, artık daha çok takılabilirim foruma diye düşünüyorum.Ankarada her yer kar.Bugün evdeyiz.Bir yere çıkamıyoruz.Öylee ayaklarımı uzattım tembellik yapıyorum,bunu hakettik ama değil mi ;)

Sizlerde ne var ne yok bakalım??

Günaydın canımmm:71:
Herkeselere günaydın evvtttt nihayet tatilll oleyyyy:66::66:
Biz birazdan çarşıya gidceğiz biraz bişeyler alacağım artık bebişime.Bi liste çıkardım aldıkça sileceğim yoksa başka türlü başedemeyeceğim yaaa...Sizler tamamladınız mı eksiklerinizi kızlarr???

Biz birazdan çarşıya gidceğiz biraz bişeyler alacağım artık bebişime.Bi liste çıkardım aldıkça sileceğim yoksa başka türlü başedemeyeceğim yaaa...Sizler tamamladınız mı eksiklerinizi kızlarr???

Benim de eksiğim çok.Bu tatilde halletmeyi düşünüyorum.Aynen canım ben de senin gibi bir liste yapacağım.Yoksa insan unutuyor neler alınacaktı neler yapılacaktı.

tamamlamak mümkünmü cnm ya hebire bii eksik çıkıyo. tecrübeli anneler bize gerekli bii liste sunun ya kafam çok karıştı benim. neler almamız lazım. hastane çantasına neler koyalım paylaşın biz tecrübesiz anne adaylarıyla. internetteki listeler çok abartılı geldi bana hastaneye giderken taşıma şirketine vermem lazım ordaki yazan malzemeleri hasstaneye taşımak için:1:
bize gerekli bii liste sunun lütfen bekliyoruz....

Haftaiçi ben giremiyorum yetişemiyorum, haftasonu da hiç ilerlemiyor burası ya.Nerde bu millet ,geziyo musunuz huuu:)

Eeee millet haftasonunun keyfini çıkarıyor...
Yaa kızlar biraz sonra çıkacağız biz evden sizlere fikir sormak istiyorum.Bebek bakım seti alacağım da hangi markayı tavsiye edersiniz?(Sebamed-bübchen arasında kaldım da)

Son düzenleme:
Yaa kızlar biraz sonra çıkacağız biz evden sizlere fikir sormak istiyorum.Bebek bakım seti alacağım da hangi markayı tavsiye edersiniz?(Sebamed-bübchen arasında kaldım da)

Valla canım ben daha almadım ama okuduğum kadarıyla sebamedi çok öneriyorlar.Sanırım ben de ondan alırım gibime geliyor.

alanların çoğu bübchen aldı cnm. bende komiliyi düşündüm doğal olduğunu söyledilerde. ama henüz bizde almadık

Sağolun kızlar:1:
Yine arada kaldım amann bi bakayım daa hangisi hoşuma giderse kokusu falan onu alayım bari:34:

Son düzenleme:
Back
X