• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bılgım yok canım.ama benım drum sakın bışe kullanma demıştı

öylemi bu lansinoh nisan annelerinin tavsiyelerinde falan da yazıyo göğsü yumuşatıyomuş emzirmeden önce de sürülüp silmeye gerek kalmadan emzirilebiliyomuş.benim doktorum erkek olunca pek böle muhabbetlere girmiyorum krem di yağdı.neyse daha vakit var zaten...

öylemi bu lansinoh nisan annelerinin tavsiyelerinde falan da yazıyo göğsü yumuşatıyomuş emzirmeden önce de sürülüp silmeye gerek kalmadan emzirilebiliyomuş.benim doktorum erkek olunca pek böle muhabbetlere girmiyorum krem di yağdı.neyse daha vakit var zaten...

ılk aylar sormuştum ben 12sınde gdıcem sorarım ozamn yıne

kızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??

Evet bana da doğumdan 1 ay önce başlamalısın demişlerdi.Çok iyi bir kremmiş gerçekten.Ama bir arkadaşım da o kadar kullanmasına rağmen yine de göğüslerinin yara olmasını engelleyememiş.Çok acı çekmiş.Sanırım biraz yapısal bir durum bu :(

ılk aylar sormuştum ben 12sınde gdıcem sorarım ozamn yıne
saol cnm ii olur.

Evet bana da doğumdan 1 ay önce başlamalısın demişlerdi.Çok iyi bir kremmiş gerçekten.Ama bir arkadaşım da o kadar kullanmasına rağmen yine de göğüslerinin yara olmasını engelleyememiş.Çok acı çekmiş.Sanırım biraz yapısal bir durum bu :(

hmm olabilir ama gene de kullanmakta fayda var galiba biz önlemimizi alalım da...çok acıyomuş çünkü

iyi akşamlar güzel anneler ve bebişlerii nasılsınız?
kızlar benım sırtım cok agrıyor gece agrısından uyuyamıyorum resmen yanıyor sizlerde de oluyor mu

iyi akşamlar güzel anneler ve bebişlerii nasılsınız?
kızlar benım sırtım cok agrıyor gece agrısından uyuyamıyorum resmen yanıyor sizlerde de oluyor mu

Hoşgeldin canım.Benim arada oluyor ama bu normalmiş artık.Okuduğum sitelerde hep böyle yazıyor.Bu haftalardan sonra bu tür ağrılar hep olacak :(

çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ben mustela kullanıyorum ama o da cok yağlı kasındırıyor rahatsız ediyor :2:

Ben de mustela kullanıyorum. Ama bu tür kremlerin hepsi yağlı malesef.Zaten amaç orayı nemli ve yağlı tutmak olduğu için.Aktardan da bi karışım aldım ama onu kullanmaya henüz başlamadım.

canım bızde kan uyuşmazlıgı var 28 haftada ıgne vurulmamız gerekıyor

merhaba eren havva ya bizdede kan uyuşmazlığı var testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden vurdurmuyo dr pozitif olsaydı vurdurcaktı doğumdan sonra 72 saat içinde vuruluyo diye biliyorum annemdede kan uyuşmazlığı vardı doğumdan sonra vuruldu doktorumu arayıp sorsammı tekrar acaba aklımda yer etti şimdi

merhaba eren havva ya bizdede kan uyuşmazlığı var testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden vurdurmuyo dr pozitif olsaydı vurdurcaktı doğumdan sonra 72 saat içinde vuruluyo diye biliyorum annemdede kan uyuşmazlığı vardı doğumdan sonra vuruldu doktorumu arayıp sorsammı tekrar acaba aklımda yer etti şimdi

mrb canım benım ılk hamılelıgım duşukle sonuçlandı kurtajdan hemen sonra vuruldum 28haftamdayım şimdıde ındıırek coombs testı yaptrdım negatıf çıktı drum vurul dedı.dogum dan sonrada bebgın kan grubuna gore bellı olck vurulup vurulmuycagım sen yıne ara sor drunu

oh gözün aydın cnm...annacik geliyo...maşallah baban izin veriyo... 40 ında falan kim durcak yanında..malum en ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olcak..

slm annacikler...biz malum cumartesileri pazara atıyoruz kendimizi.... evde 2 takım pijama ve geceliğim var...pazarda tek altlar satılıyo takımlarla aynı kalite... alıp takım yapıcam... sonuçta sürekli giyeceğimiz şeyler... evimdede pijamam var sıfırdan 2-3 takıma saldırmak işime gelmiyo... artık alcak pek bişeyimiz kalmamış gibi geliyo...5 parça bişeyle döndüm...:9: tek gecelik aldım şirin penye... gizle emzirmek için bölmesi var pilelerinin altına gizlenmi... bebişime şirin bi patik aldım aslanlı... bide alt eşofman aldım... ARMANİ MARKA:9: ÇAKMASI...tekstilciler sağolsun... el atmadıkları orjinal bişey kalmadı..:9:
canım Allah razı olsun babam annemden daha hevesli:9:her aradığımda annen ne zaman gelsin diye soruyordu.şimdi eşim iş seyahatına gitcek 10 gün, hadi dedim gel anne. kardeşimle gelcek 16 saat uzaktan sağolsun.gelincede biraz zor gider:9: 40ını falan çıkarcak inşallah:9: kaynanamlarda doğuma yakın gelcekler, ama annemin yeri ayrı tabiki:71:
sende valla pazar kuşu oldun doktor yürü ya Esra dedi sende her hafta bir yeri altüst ediyorsun:64: Allah sağlık versin ne diyim kıskanıyorum valla benim hareketlerim kısıtlanıyor artık yavaş yavaş.yoruluyorum çabucak

meraba annişler...:92::92:nasısınız??

ben de doymuyorum yaaa:56:aşerme dönemime geri döndüm:56:
annem senin aşerme dönemin bitti artık diye azarladı beni ama gel gör ki bitmiyor bacııımm :9::9::9: kızımda kurulu saat maaşallah 8 de kahavaltı,10da ara öğün,12de öğlen falan filannn ... uykudan uyandırıyor vallaaa:1: karnım doymadan ay bir dahaki öğünde ne yesem diyorum:60:
kızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??
bugün satıcı bayanda 35te başlayın dedi bana canım. ben deniycem sonuçta kremi aldım inşallah faydasınıda görürüz:emir_bebek:

Selamlar herkese
Maşallah geçmişi ancak okuyabildim ..

100orjlouisvuittonmonog.jpg
louisvuittonmonogramden.jpg

Esracım bir pazar meraklısı olarak sana bibilgi vereyim dedim 2. resimdeki çanta kadıköy salı pazarında satılıyor 100 tl :))) bende alsammı diye bayağıüzerinde düşünmüştüm .Bilgine :))

anne bebek fuar davetıyelerını de sordum her gttıgım yerde şubat 8 gıbı elımıze gelır ama sınırlı sayıda gelıyor dedıler ınternet sıtesınden daha rahat alabılırmısız

Canım gecen sene bi arkadasım gitmiş bu furara diyorki kapıda bilet alıyorsun davetiye önemli değil dedi..Ama yine fuar sitesinde katılımcıların mailleri var oraya mail atıp sormayı düşünüyorum nasıl girebileceğimizi..cevap gelirse yazarım .

Cevremde ne kadar doğum yapmış kişi varsa sakın lansinoh u unutma mucize diyor .ve 1 ay önceden sürmeye başlamamı söylüyor . hatda 1 ay önce doğum yapan arkadasım aradı dedi ilk aklıma sen geldin ben ölüyorum kremi sürmeye başla bana kimse söylemedi sen unutma diyor ..Başka bi arkadasımda bu göğüs yarasından dolayı çok hastalanmış havale geçirme noktasında ateşlenmiş hastaneye kaldırmışlar oda di,yor beni lansinoh kurtardı . böle bi kaç kişi daha var bende bu hafta bebek bakım ürünleri ile alıcam kullanmaya başlıycam .

çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ben mustela kullanıyorum ama o da cok yağlı kasındırıyor rahatsız ediyor :2:

Ben lıerac kullanıyorum birde bebe yağı ...

Back
X