• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

anne bebek fuar davetıyelerını de sordum her gttıgım yerde şubat 8 gıbı elımıze gelır ama sınırlı sayıda gelıyor dedıler ınternet sıtesınden daha rahat alabılırmısız

İyi akşamlar ben bebedorun sitedinden müşteri hizmetlerini aradım davetiye istedim ertesi günü 2 adet kargoyala gönderdiler.Kargo ücretini bile ödemişler sağolsunlar:1:

Kızlar bakım ürünlerini markasına göre alındığında internet sitesi farketmiyor.Güvenebileceğiniz mağazası olan bir internet adresi olsun yeterli diye düşünüyorum.

Tatlim internetten sipariş ettim ben o çantayı. Kapıda ödeme ile aldik. Toplam 28 civarnda bisey ödedik. Tavsiye ederim biz çok beğendik!

Slm kızlar nasılsınız? önce bir geçmişi okdum bitirdim şimdi ancak cevaplıyorm..alıntılarda yaptım,zaten çok fazla ilerlememiş sayfalar..umarım herkes iyidir..

ay evet kızlar ya havalar nasıl bozdu değil mi? kaldık evde artık..herkes b ada yürüyüşlere başla diyor özellikle kaynanamla görümcemler tik bu konuda ,o kadar çok söylüyorlarki sanırsınız benim yerime onlar doğrcak :37: neymiş çatılarım açılmazmış,sanki ilkinde yürüdümde açılma rekoru kırdı :9: neyse..
bende 10 gündür falan yürümeye çalışıyorm ,kafama taktılar iyice..bugünde hatta markete bile ineyim dedim ilk defa ,eşim giderdi hep üşenirdim üstümü giyip gitmeye..gittiim ama gelirken taşıyamadım poşetleri çağırdım eşimi telefon edip..tabii her zamanki gibi pek bişey almıcam zaten ağır olmaz diye gidip,sonrada herşeyi doldrudgum için yolda esir kaldım :23::60:

ohoo kankiş bu soğkta maş.senin misafirlere de yani,demek çarşıdaydınız..güle güle klllan aldıklarını..

ay bizde halaaa bulamadık,adı bebek kalcak vallahi ya..oğlmada sürekli kardeşin burda bebek burda diyoruz,eşime diyorum artık isim bulsakta çocukta benimsese bari ama yok yok..

cnm dr.danış belki ilaç verir..ya 37 çok değilmi Allah aşkına? nerdeyse doğum geliyr o zamana,ben oğlumu 37 bittiği gün doğurmuştum :26:

aynen valla maş.benimkide öyle,hatta 2 gün önce eşime düyorm bu nasıl şey anlamıyorm sanki suyu plesantası fln yok bu bebeğin direk etime ulaşıyor gibi..zangır zangır tekmeliyor,dışardan seyredeiyorm,hatta bazen ay diye sıçratıyor yerimden..

cnm linkten baktımda kampanyada olan var bi tane 19,90 hani,ondan mı aldın? internetten mi sipariş verdin? site güvenilirmi acep? kargo öenmli değil 3 lira verilirde..

merhaba eren havva ya bizdede kan uyuşmazlığı var testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden vurdurmuyo dr pozitif olsaydı vurdurcaktı doğumdan sonra 72 saat içinde vuruluyo diye biliyorum annemdede kan uyuşmazlığı vardı doğumdan sonra vuruldu doktorumu arayıp sorsammı tekrar acaba aklımda yer etti şimdi

cnm aynen erenhava gibi benim de ilk gebeliğim düşük ve kürtajla sonuçlandı operasyondan sonra vuruldum.be gebeliğimde de 9.haftamda kanama olduğu için vuruldum.dr 27 haftada indirekt coombs testi yaptı negatif çıktı ama vurul dedi.gene vuruldum.tanıdık doktorlar aracılığı ile başka kadın doğumculara da sordurdum ben acaba bi zararı falan olur mu diye tedbiren vurulsun hiç bi zararı yok dediler.doğumdan sonra 72 saat içinde gene vurulcam allah izin veririse

Ya İstanbulun pazarları da bir başka oluyo canım.Biz eskiden yani ben bekarken her yaz anneannemlere giderdik istanbula, annemle o pazar senin bu pazar benim dolaşırdık.

Çarşamba fatihte, cuma fındıkzadede, cumartesi bakırköyde vardı bildiğim...Neler alırdık ya ucuz ucuz özledim valla.
maşallah sende baya i pazar iliyomuşsun....unlarda iyidir...fatihte oturduğumuz zamanlar giderdik bolbol....
Selam, karlı bir güne uyandık bugün.
Kar yağsa diye ne zamandır bekliyordum ben, mutluyum yani.
Dışarı çıktık ama çok yürüyemedik.
Daha önce hiç gitmediğimiz bir yere yemeğe gittik.
Yemek değil de kazık yedik sanki :47:
O kızgınlıkla eve gelip pasta yaptım, bahane oldu :1:
Bir de markette üstten bir dergi çektim bir raf dolusu kitap yere boşaldı :1:
Allahtan kırılacak şeyler değildi, kitap yerine camlar, kavanozlar olsaydı seyret rezilliği :1:
:9: ay çok hoşsun ya...ne güldüm.... yemek konusundada cnm eşim sağolsun evlenmeden önce mekanları belirlediği için hiç tongaya düşmedik.... hep yemek yedik:9:
kızlar ben doymuyorum yaaa daha sofrayı toplarken karnım guruldamaya başlıyo,siz ne alemdesiniz?? :27: bide yemek yerken ne kadar yavaş yesemde nefes nefese kalıyorum ,biri görse yemek yememişte 3 km koşmuş zanneder o derece :emir_bebek:
cnm ara ara oluyo....artık bebeklerin daha fazla oksiyene ihtiyaş duydukları için malum derin derin nefes alıyoruz... dikkatli eslen aman....tuzlu pirinç ve uzak dur cnmm..
Selamlar herkese
Maşallah geçmişi ancak okuyabildim ..

Esracım bir pazar meraklısı olarak sana bibilgi vereyim dedim 2. resimdeki çanta kadıköy salı pazarında satılıyor 100 tl :))) bende alsammı diye bayağıüzerinde düşünmüştüm .Bilgine :))

Canım gecen sene bi arkadasım gitmiş bu furara diyorki kapıda bilet alıyorsun davetiye önemli değil dedi..Ama yine fuar sitesinde katılımcıların mailleri var oraya mail atıp sormayı düşünüyorum nasıl girebileceğimizi..cevap gelirse yazarım .

Cevremde ne kadar doğum yapmış kişi varsa sakın lansinoh u unutma mucize diyor .ve 1 ay önceden sürmeye başlamamı söylüyor . hatda 1 ay önce doğum yapan arkadasım aradı dedi ilk aklıma sen geldin ben ölüyorum kremi sürmeye başla bana kimse söylemedi sen unutma diyor ..Başka bi arkadasımda bu göğüs yarasından dolayı çok hastalanmış havale geçirme noktasında ateşlenmiş hastaneye kaldırmışlar oda di,yor beni lansinoh kurtardı . böle bi kaç kişi daha var bende bu hafta bebek bakım ürünleri ile alıcam kullanmaya başlıycam .

Ben lıerac kullanıyorum birde bebe yağı ...
:9: sağol cnm o civarda aynen....ama leopar desenlide hani çok kadınsı ve güzel.... hazır 14 şubat geliyo adama fazla masrafa sokmadan aldirim diyorum...:52:
arkadaşlar bebek bakım ürünleri satan sitelerden bildiğiniz varmı biraz fiyat arastırayım diyorum .
cnm alıcağın ürünü akakçe.com dan ara...sana fiyat aralığı verir....en uygun siteyide... losinca mı neyse meme kremi işte:9: 21-35 arasımı ne mesela 56 ml liği...
kızlar peki civilim.com da ki ürünler kaliteli mi fiyatları çok uygunda.
cnm kaliteli..uygun ama her parçası ihtiyaç karşılar.... aldım en işeyler ordan... için rahat etsin
# erenhava
# funmak
# gulenhepgul
# esrayagmur
# esteem
# rana62
# medusa02

:79:İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...:79:

:3: slm şekerim....nasılsınz...i çok şükür iyiyiz.....:69: 2 gündür oğlum uyandırıyo beni... :69:

ESRAYAĞMUR sabahlarıda beni oğlum uyandırıyor...Tepiniyor tepiniyor bakıyor anneden umut yok duruyor fakirim...Anneme söylüyorum bu akşamda yazık yapma kalk doyur diyor...Bende hiç doymuyorum yaaa...Geçtiğimiz ay 1 ayda 4 kilo almıştım kendimi sınırlayacaktım sözde ama nerde...Bu akşam annemdeydik orda yemek yedik...Doyduktan sonra doyduk biz dedimde güldüler bana...Kardeşim hiç doymayacaksınız sandım dedi...Doğru ama ne yapayım...Yedikçe yiyoruz...

mrb canım benım ılk hamılelıgım duşukle sonuçlandı kurtajdan hemen sonra vuruldum 28haftamdayım şimdıde ındıırek coombs testı yaptrdım negatıf çıktı drum vurul dedı.dogum dan sonrada bebgın kan grubuna gore bellı olck vurulup vurulmuycagım sen yıne ara sor drunu

evet sormakta yarar var benim ilk gebeliğim gebeliğimin başında hafif lekelenmem olmuştu o zaman kan uyuşmazlığı var dr iğneyi hemen vurul dedi ben güvenemedim bi kaç dr gittim iğneyle ilgili bilgi almak için düşük yada çok şiddeti kanama olmadığı sürece vurulma dediler doğumdan sonra vurucaz dediler burdanda bi arkadaşım daha yeni doğum yaptı onlardada var hastanede doğumdan sonra vurmuuşlar hemen senin yazını görünce aradım hemen onu sordum neyse 31. haftamda kontrolüm var zaten söylerim vurursa iğneyi vurdurturuz

cnm aynen erenhava gibi benim de ilk gebeliğim düşük ve kürtajla sonuçlandı operasyondan sonra vuruldum.be gebeliğimde de 9.haftamda kanama olduğu için vuruldum.dr 27 haftada indirekt coombs testi yaptı negatif çıktı ama vurul dedi.gene vuruldum.tanıdık doktorlar aracılığı ile başka kadın doğumculara da sordurdum ben acaba bi zararı falan olur mu diye tedbiren vurulsun hiç bi zararı yok dediler.doğumdan sonra 72 saat içinde gene vurulcam allah izin veririse

heralde benim düşüğüm falan yok diye vurulmamı söylemedi valla annelik hep tedirginlik miniklerimizi alsak elmiize zamanı geldiğinde günler geçtikçe dahada bi korku sarıyo zaten erken gelmesin diye şubat topiğine baktım 29 haftalık doğurmuşlar Allahım hepimizin bebeklerine sağık sıhat upuzun ömürler nasip etsin

kızlar enim kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafta resmen biyerini dayıyo bastırıyo kızım bütün gücüyle varmı sizdede ağrı sancı dr olur dedi ama tedirgin oluyorum bugün nerdeyse hiç kalkmadım yataktan korkuma

kızlar enim kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafta resmen biyerini dayıyo bastırıyo kızım bütün gücüyle varmı sizdede ağrı sancı dr olur dedi ama tedirgin oluyorum bugün nerdeyse hiç kalkmadım yataktan korkuma

son 3 5 gündür bende de acayip var canım.yatarken bile orda bi ağrı bi sızı.doktorlar normal diyo.gecen sefer bebeğim tersti acaba döndümü diyorum ben de

Back
X