- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.081
hoşgeldin cnmm.biz iyiyiz siz nasısınız![]()
canım allaha şükür kızımla biz de çok iyiyiz..karne tatilindeyiz ayaklarımı uzatıp yatıyorum valla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnmm.biz iyiyiz siz nasısınız![]()
son 3 5 gündür bende de acayip var canım.yatarken bile orda bi ağrı bi sızı.doktorlar normal diyo.gecen sefer bebeğim tersti acaba döndümü diyorum ben de
benimki dönmüş kafası meshanemin üstündeymiş tuvalete çok sık gidiyorum o yüzden bende doğum pozisyonuna geçince kafa aşağı duruyo sanıyodum ama normali oymuş ama sürekli dönerler bu aylarada yerleri geniş dedi doktorum
ESRAYAĞMUR sabahlarıda beni oğlum uyandırıyor...Tepiniyor tepiniyor bakıyor anneden umut yok duruyor fakirim...Anneme söylüyorum bu akşamda yazık yapma kalk doyur diyor...Bende hiç doymuyorum yaaa...Geçtiğimiz ay 1 ayda 4 kilo almıştım kendimi sınırlayacaktım sözde ama nerde...Bu akşam annemdeydik orda yemek yedik...Doyduktan sonra doyduk biz dedimde güldüler bana...Kardeşim hiç doymayacaksınız sandım dedi...Doğru ama ne yapayım...Yedikçe yiyoruz...
hoşgeldin cnm.... kaçak seni... i daha girdiğinde artık doğurmuş olursun...kızlar iyi akşamlar
nasılsınız..bu akşam bi fırsat buldum girdim..
cnm çok normal...hareketleri bi sancı yapıyo..içerde dönerken vs.... geriyolar karınlarımızı..çok normal..içini ferah tut cnm..kızlar enim kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafta resmen biyerini dayıyo bastırıyo kızım bütün gücüyle varmı sizdede ağrı sancı dr olur dedi ama tedirgin oluyorum bugün nerdeyse hiç kalkmadım yataktan korkuma
merhaba kızlaaaaaaar
pöfff bu saat oldu yoksunuz kızlar8 de kalktım kahvaltıya misafirim vardı...yeni bitti işim
herkese gunaydn bzde kahvaltı yaptk havanın aziizlğnden öle ewde otryrz![]()
Günaydın kızlar.....Sorma burda da hava berbat.Dün kar var diye çıkmadık.Bugün çıkarız dedik,bugün daha da berbat püffff![]()
valla artık ewde otrp ymek yapasım bile gelmyr o dereceyim ya biri olsada yemek yapsa bana da ben yesem hzmet sityrm artık galba![]()
![]()
ay bize yemek yemek pasta yapmak bahane olsun yeterki canm benmde gecen eşim yuksek lsansa kabl edildi dyrm ki hemn kutlama yemegne çıkalım deyp gotrdm adamı dsarı bana bahane tabi kutlamakSelam, karlı bir güne uyandık bugün.
Kar yağsa diye ne zamandır bekliyordum ben, mutluyum yani.
Dışarı çıktık ama çok yürüyemedik.
Daha önce hiç gitmediğimiz bir yere yemeğe gittik.
Yemek değil de kazık yedik sanki
O kızgınlıkla eve gelip pasta yaptım, bahane oldu
Bir de markette üstten bir dergi çektim bir raf dolusu kitap yere boşaldı
Allahtan kırılacak şeyler değildi, kitap yerine camlar, kavanozlar olsaydı seyret rezilliği![]()
ay bende doymuyrm da artık eskksi kadr yiyemyrmmidemde baskı hissedyrm canm ya eşim bile dyr hamilelkte önceknden daha az yemeye başladın diyekızlar ben doymuyorum yaaa daha sofrayı toplarken karnım guruldamaya başlıyo,siz ne alemdesiniz??bide yemek yerken ne kadar yavaş yesemde nefes nefese kalıyorum ,biri görse yemek yememişte 3 km koşmuş zanneder o derece
![]()
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? Ben bugün buranın bekçisiyim :)
Ya kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın da ıspanak yapıyorum, ya bu ne menem bişeydir.Her seferinde sinir oluyorum.O kadar yıka temizle uğraş, pişince niye azıcık kalıyor bu yaa.Nerseyse 1 kilo ıspanaktan ancak 2-3 tabak çıkıyor deli olcammm :)
Günaydın kızlar
Bugün biz de evdeyiz.
Gerçi ben artık hep evdeyim sanırım
Günaydın kızlar
Bugün biz de evdeyiz.
Gerçi ben artık hep evdeyim sanırım
ay kızlar bana dr erken doğum tehlken yok çıkablrsn yola dedi 9 saatlk yola gtcem yarın da bu erken doğum yapan hkayerleri gordkçe korkmaya başladm ben ya :26:
bende ewdeyim galiba ya son hafta okula gttm ama mudur bana dolaylı olarak bile deil direk 2.dönem hocam gelmeyn istersenz nasılsa yernze ucretli war program öle dewam etsn tarznda bişeyler dedi