• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

pişik önleyici kullanmak gerekiyomu.... ilk zamanlar.. engelliyo yani öylemi....desitin marka...hmm varsa bende alim bari. önemli olan olmaması... olduktan sonra uüraşmak zor olur herhalde....naptın sen devammı çalışmaya bari.

inan al bak cok memnun kalicaksin.ben hic pisik olayini yasamammistim.mavi disli olananini al.desitin krem diye turkiyedde satiliyo.fiyati cok uygundu.bugun calismiyorum.ama suan esimin isyerindeyim.oturuyorum.yarin dr.kontrolumuz var.

inan al bak cok memnun kalicaksin.ben hic pisik olayini yasamammistim.mavi disli olananini al.desitin krem diye turkiyedde satiliyo.fiyati cok uygundu.bugun calismiyorum.ama suan esimin isyerindeyim.oturuyorum.yarin dr.kontrolumuz var.

oh güzel haberlerle gel inş...bide takmış millet göbeğime...çok yukardaymış..falan filan... doğuma yakın inmezmi aşşağıya...benim çokmu dikkat çekiyoki herkes söylüyo... benimde haftaya pazartesi..2 hftaya düştü :( :5: 2 haftad 4 kilo aldım...pijama olmuyo hep giydiğim likralı değildi... artık popomda alıo demek of...

oh güzel haberlerle gel inş...bide takmış millet göbeğime...çok yukardaymış..falan filan... doğuma yakın inmezmi aşşağıya...benim çokmu dikkat çekiyoki herkes söylüyo... benimde haftaya pazartesi..2 hftaya düştü :( :5: 2 haftad 4 kilo aldım...pijama olmuyo hep giydiğim likralı değildi... artık popomda alıo demek of...

canim biz eve geciyoruz.ordan yazmaya devam ederim.

günaygın kızlar....:59: o şaçma sapan laflar rüyama girdi...çok şükür etkilenmedim...alıştım artık..napim içime dertmi edim...kayınvalidem aradı 8.15 te ayaktaydım malum..lavabo ihtiyaçları hiç bitmiyo...dünde aramış 3 defa şarjım yok tu... eminönüne gidelim diyo.bakalım haber bekliyorum ona göre evden çıkıcam....alışverişi seviyorum ama böyle erkende işime gelmiyo ama napalım kalabalığa kalmamak lazım....heee zati bu pazar afyona 3 günlüğüne geziyo gidiyolar... demek bu kadar iyi benim bu işide istediğimin biliyo... sıkıştırsın bi kenara dimi...

Günaydın kızlarrr,
Bugün hafta sonunun yorgumluğu mudur yoksa artık sabahları kalkmak zormu geliyor bilmiyorum ama kötü uyandım,sabahtan beride uyanmaya çalışıyorum sanki elim yüzüm şiş gibi...

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bizim dun yanı 30 ocak evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bı gun gecırdık hayatımın anlamı bebğimin babası herşeyim canım eşim onu çok sevıyorum allah basımızdan eksık etmesın.:nazar:

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bizim dun yanı 30 ocak evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bı gun gecırdık hayatımın anlamı bebğimin babası herşeyim canım eşim onu çok sevıyorum allah basımızdan eksık etmesın.:nazar:

Günaydınn;
Allah muhabbetinizi artırsın canım,Allahım sevginizi bir ömür daim etsin.Nice mutlu güzel yıldönümler olsun inşallah:66:

Günaydın canım;nice mutlu yıllara inşallah mutluluğunuz hep artarak devam etsin:nazar::nazar:

ne güzel tatlım birlikte uzun yıllara inşallah bizim de yarın evlilik yıldönümümüz

Son düzenleme:
Cumartesi doktor kontolümüz vardı kızım 1340 gr olmus herşey iyi dedi doktor 15 subatta raporum başlıyor o gün için dolpler çekimi de istedi kalçam da ağrı olduğunu soyledim magnezyum ve kalsıyuma devam et dedi ... Hafta sonu hep temizlikle geçti hava da çok soğuktu malesef kendimi çok yordum sanırım c.tesi aksam kalça ağrım baldırlarıma indi yürüyemeye başladım bir an korktum boyle olursam işe nasıl gidecem diye neyseki dün aksam erken yatıp dinlendim ve bugun daha iyiyim

Cumartesi doktor kontolümüz vardı kızım 1340 gr olmus herşey iyi dedi doktor 15 subatta raporum başlıyor o gün için dolpler çekimi de istedi kalçam da ağrı olduğunu soyledim magnezyum ve kalsıyuma devam et dedi ... Hafta sonu hep temizlikle geçti hava da çok soğuktu malesef kendimi çok yordum sanırım c.tesi aksam kalça ağrım baldırlarıma indi yürüyemeye başladım bir an korktum boyle olursam işe nasıl gidecem diye neyseki dün aksam erken yatıp dinlendim ve bugun daha iyiyim

dikkat et canım yaa bıızm temızlıkle ılıskımızı kesmemız gerek aslında.zar zor adım atarken nasıl temizlik yapacagız valla oturdugumuz yerden kalkamıyoruz

Maşallah kızına:nazar:bende birgün öndesin canım ben de 16 şubatta doğum iznine çıkmam gerek ama ben doğum sonrasına 5 haftamı erteletcem..dün ben de temizlik yaptım ama tutuldum kaldım sonra bel ağrısından:50:artık çok zorlanıyoruz gerçekten de ama insan yapmadan da duramıyor:emir_bebek:

maşallah kızına:nazar:bende birgün öndesin canım ben de 16 şubatta doğum iznine çıkmam gerek ama ben doğum sonrasına 5 haftamı erteletcem..dün ben de temizlik yaptım ama tutuldum kaldım sonra bel ağrısından:50:artık çok zorlanıyoruz gerçekten de ama insan yapmadan da duramıyor:emir_bebek:

oyle cnm mecburen yapıyoruz yoksa eve giremeyiz dağınıklıktan ben rapor alıp 31 marta kadar çalısmayı düşünüyorum kızıma oda yapacam paraya ihtiyacım var

Karlı bir kış gününden merhaba :3:
Her yer bembeyaz, kar yağmaya devam ediyor ve ben bu manzaraya bayılıyorum :52:
Tabii evde olunca söylemesi kolay.
günaygın kızlar....:59: o şaçma sapan laflar rüyama girdi...çok şükür etkilenmedim...alıştım artık..napim içime dertmi edim...kayınvalidem aradı 8.15 te ayaktaydım malum..lavabo ihtiyaçları hiç bitmiyo...dünde aramış 3 defa şarjım yok tu... eminönüne gidelim diyo.bakalım haber bekliyorum ona göre evden çıkıcam....alışverişi seviyorum ama böyle erkende işime gelmiyo ama napalım kalabalığa kalmamak lazım....heee zati bu pazar afyona 3 günlüğüne geziyo gidiyolar... demek bu kadar iyi benim bu işide istediğimin biliyo... sıkıştırsın bi kenara dimi...
Canım hepimizin erken doğum ihtimali var sonuçta.
Buna takılarak vaktimizi geçiremeyiz.
Hiç takma çevredekilere, bir de herkese bebeğin gelişiminden, kilosundan vs. bahsetme.
Eşinle, çocuğunla nice mutlu yıllar yaşarsınız inşallah canım.
Allah muhabbetinizi artırsın.

Maşallah kızına canım :nazar:
Çok yormamaya çalış kendini.
Benim de geceleri ellerimde uyuşmalar başladı.

Back
X