• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... c.tesi kızımızı görmeye gittik 1340 gr olmuş bizim mercimek hanım... yüzünü gösterdi doktor yanaklı maşşallahh.. tombul tombul yanakları var :)))) tam ısırmalık :))) artık 15 günde bir çağırıyor beni... 30 haftaya başladığım için :))) heyecan artıyor gittikçe.. bu arada işten çıkacağım kesinleşti... hafiften depresyona girdim.. evde ne yapıcam ben :(((( bebekle bir yere kadar ilgilenicez ama ben çalışmak çok istiyordum... ev bana göre değil ki..:((( eşim teselli etmeye çalışıyor beni evde oturunca çalışmak istemiceksin iyiki çalışmıyorum dicen.. benden para almak mı zoruna gidiyor ben senin kocanım sana ve kızıma bakmak benim boynumun borcu dioda... gel sen bunu benim içime anlat... herşeyin hayırlısı artık napalım...alışacağız herhalde...

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bizim dun yanı 30 ocak evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bı gun gecırdık hayatımın anlamı bebğimin babası herşeyim canım eşim onu çok sevıyorum allah basımızdan eksık etmesın.:nazar:

çok çok mutlu mesut yaşayın canım... tebrik ederim...

Günaydınnnn
bizde dün pek bi iş yapmadık ama çok yoruldum duş aldım hemen yattım ama kalçalarımın ağrısından uyuyamadım sizinde geceleri uykuda kalçalarınız ağrıyo mu?
Bu arada izne çıkmama 6 hafta kaldı:))))):64::64:

günaydınnnn
bizde dün pek bi iş yapmadık ama çok yoruldum duş aldım hemen yattım ama kalçalarımın ağrısından uyuyamadım sizinde geceleri uykuda kalçalarınız ağrıyo mu?
Bu arada izne çıkmama 6 hafta kaldı:))))):64::64:

benim ağrıyo cnm bir de ustune baldır ağrılarım başladı yürümem zorlasıyo sanki kasıyor gibi

günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... c.tesi kızımızı görmeye gittik 1340 gr olmuş bizim mercimek hanım... yüzünü gösterdi doktor yanaklı maşşallahh.. tombul tombul yanakları var :)))) tam ısırmalık :))) artık 15 günde bir çağırıyor beni... 30 haftaya başladığım için :))) heyecan artıyor gittikçe.. bu arada işten çıkacağım kesinleşti... hafiften depresyona girdim.. evde ne yapıcam ben :(((( bebekle bir yere kadar ilgilenicez ama ben çalışmak çok istiyordum... ev bana göre değil ki..:((( eşim teselli etmeye çalışıyor beni evde oturunca çalışmak istemiceksin iyiki çalışmıyorum dicen.. benden para almak mı zoruna gidiyor ben senin kocanım sana ve kızıma bakmak benim boynumun borcu dioda... gel sen bunu benim içime anlat... herşeyin hayırlısı artık napalım...alışacağız herhalde...

NEGÜZEL CANIM KEŞKE BİZİMDE İHTİYACIMIZ OLMASADA BENDE KIZIMI KENDİM BÜYÜTSEM HER ANINI GÖRSEM AMA MALESEF EŞİMİN TEK BAŞINA ÇALIŞMASI BİZE YETMEZ BENDE KIZIM 6 AYLIK OLANA KADAR YANINDA OLABİLİCEM ÇOK ŞÜKÜR BU KADAR OLAMAYANLARDA VAR DİYEREK AVUTUYORUM KENDİMİ ALLAHDAN KIZIMA ANNEM BAKACAKDA GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK

NEGÜZEL CANIM KEŞKE BİZİMDE İHTİYACIMIZ OLMASADA BENDE KIZIMI KENDİM BÜYÜTSEM HER ANINI GÖRSEM AMA MALESEF EŞİMİN TEK BAŞINA ÇALIŞMASI BİZE YETMEZ BENDE KIZIM 6 AYLIK OLANA KADAR YANINDA OLABİLİCEM ÇOK ŞÜKÜR BU KADAR OLAMAYANLARDA VAR DİYEREK AVUTUYORUM KENDİMİ ALLAHDAN KIZIMA ANNEM BAKACAKDA GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK

EVET YA KESKE BEN DE İMKANIM OLSA KIZIMI KENDİM BÜYÜTSEM MALESEF 40 GÜNLÜKKEN İŞE BAŞLAMAK ZORUNDAYIM HENÜZ BAKIM OLAYINI DA KONUŞMADIK KAYINVALİDEM LE OFFF BEN BEBİŞİME BAKACAK OLANI ÇOK KISKANIYORUM SANKİ KİMSE BENİM GİBİ İLGİLENEMZ GİBİ GELİYOR KUCAĞA ALISMASIN DİYE EŞİME BİLE ŞİMDİDEN TEMBİH EDİYORUM SONRA DA AKLIMA GELİYO YA BAKAN KİŞİ O KADAR TEMBİHİME RAĞMEN KUCAĞA ALIŞTIRIRSA DİYE :1::1:HAMİLELİK İŞTE KAFAYA TAKACAK BİŞEYLER BULUYORUM HER ZAMAN

günaydın kızlarrrr :71: :92:
herkese güzel bir hafta diliyorum..
Biz haftasonu kontrole gittik, kızımla iyiyiz.. Sizler nasılsınız??
Kızımın mobilyaları da geldiii :66: o yüzden çok mutluyum..:62:

negüzel canım keşke bizimde ihtiyacımız olmasada bende kızımı kendim büyütsem her anını görsem ama malesef eşimin tek başına çalışması bize yetmez bende kızım 6 aylık olana kadar yanında olabilicem çok şükür bu kadar olamayanlarda var diyerek avutuyorum kendimi allahdan kızıma annem bakacakda gözüm arkada kalmayacak

herkes elinde olmayana özeniyor sanırım... Işten çıkmak benim tercihim değil...belki bu yüzden çok hoşuma gitmiyor.. Yerime bakabilecek birisi olmadığı için patron kalıcı bir eleman arayışı içine girdi... Dilerim allahtan bulamaz :))))) yada dilerim allahtan bulduğu eleman 7-8 ay sonra kaçarda beni geri çağırır :)))))

maşallah bıdıklığa:nazar::nazar:iş için üzme kendini ben 6 ay durabilcem oğlumun yanında sonra nasıl işe gelirim diye düşünüyorum şimdiden yani yanında olmak en güzeli...inan vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile bir kızım var ordan biliyorum onu 3 aylıkken bakıcıya vermek zorunda kalmıştım çok zor olmuştu:59:

günaydınnnn:nazar::nazar:maşallah size hep iyi olun inşallah:emir_bebek: mobilyaları da iyi günlerde kullanın sağlıkla inşallah:21:

Günaydın herkese....

Aynı bahsettiğiniz bacak ağrılarından bende de var :( Sıkıntılı günler başlıyo desenize :(

Ben de erken doğum olayını düşünüyorum bazen ama kızlar kafamızı başka şeye yönlendirmemiz lazım.Sonuçta elimizde olan birşey değil.Herşey Allah'tan...Ve herşeyin hayırlısı...İyi kötü bugünlere geldik.Düşünsenize ilk zamanlarımızı, yok acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyo mu falan diye düşünüyoduk.Şimdi en azından hissedebiliyoruz meleklerimizi de içimiz rahatlıyor.İyi düşünelim iyi olsun inşallah....

ne güzel şekerim biz daha sipariş veremedik akşam bir mobilyacı gelip fiyat verecek yaptıgım arastırmaya göre akrilik boya iyiymiş bu da baya pahalı insallah ucuz soyler de veririz siparişi daha yapılacak gelince kokusu için bekleyecem ayy yetişmicekk:2::3::4::5::6:

kızlaar selaaam..:92:

nihayet taşındık dün,ama ev savaş alanı gibi ..çok yoruldum,yorulduk..:14:
yerleştirme işini nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum valla..
kendimizi bir evin içine atalım da diyorduk şimdi attık ama sonrası nasıl olacak..
bir yandan kendimden korkuyorum,birşey olacak diye,belim çok ağrıyor,
hatta sağ kalçama vuruyor yürürken acı çekiyorum..
dinlenince geçer umarım,ama nasıl dinlenicem..ooff:59:

ne güzel şekerim biz daha sipariş veremedik akşam bir mobilyacı gelip fiyat verecek yaptıgım arastırmaya göre akrilik boya iyiymiş bu da baya pahalı insallah ucuz soyler de veririz siparişi daha yapılacak gelince kokusu için bekleyecem ayy yetişmicekk:2::3::4::5::6:

yetişir yetişir.. Merak etme... Benimde yarın gelicek m0obilyalarım.. Bu akşam kulplarını seçmeye gidicez...ondan sonrası kolay zaten..

İlk gün çok boya kokusu vardı, malum hava da soğuk, odanın kapısını kapatıp ara ara havalandırıyorum.. Zaten yerleştirmeye ancak Martta işten ayırılınca başlarım.. Annem de gelir yardıma, beraber yaparız diye düşünüyorum..
Sen bu hafta siparişi versen, 2 haftada getirseler, 2 hafta da boya kokusu için beklesen, senin de Martta odan yerleştirmeye hazır olur canım.. Panik olma :69: :70:

günaydın annişler..
nasılsınız?
bugün kontrolümüz var bizim bebişimi görcem..
bi kac gündür kasıklarımda cok sancı oluyor bıcak saplanıyor sanki bugün dr a sorucaz bakalım sizde ne var ne yok herkes iyidir umarım:16:

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bizim dun yanı 30 ocak evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bı gun gecırdık hayatımın anlamı bebğimin babası herşeyim canım eşim onu çok sevıyorum allah basımızdan eksık etmesın.:nazar:
oh oh :nazar: rabbim evine huzur bereket versin....nice seneeler geçirin inş. cnm....
Cumartesi doktor kontolümüz vardı kızım 1340 gr olmus herşey iyi dedi doktor 15 subatta raporum başlıyor o gün için dolpler çekimi de istedi kalçam da ağrı olduğunu soyledim magnezyum ve kalsıyuma devam et dedi ... Hafta sonu hep temizlikle geçti hava da çok soğuktu malesef kendimi çok yordum sanırım c.tesi aksam kalça ağrım baldırlarıma indi yürüyemeye başladım bir an korktum boyle olursam işe nasıl gidecem diye neyseki dün aksam erken yatıp dinlendim ve bugun daha iyiyim
:nazar: maşallah cnm.... artık fazla yorulmamamız gerekiyo unutma...hoş ben sana diyorumda ben söz dinliyomuyum hayır....
Karlı bir kış gününden merhaba :3:
Her yer bembeyaz, kar yağmaya devam ediyor ve ben bu manzaraya bayılıyorum :52:
Tabii evde olunca söylemesi kolay.

Canım hepimizin erken doğum ihtimali var sonuçta.
Buna takılarak vaktimizi geçiremeyiz.
Hiç takma çevredekilere, bir de herkese bebeğin gelişiminden, kilosundan vs. bahsetme.

Eşinle, çocuğunla nice mutlu yıllar yaşarsınız inşallah canım.
Allah muhabbetinizi artırsın.

Maşallah kızına canım :nazar:
Çok yormamaya çalış kendini.
Benim de geceleri ellerimde uyuşmalar başladı.
haklısın cnm..bazen gereksiz şeylere kafa takıyorum...gerek yok ama..işte... sanırım annelik..kendime gelse dert sıkıntı eyvallahta işte...

çok çok mutlu mesut yaşayın canım... tebrik ederim...

:nazar: maşallah cnm...2 haftada 1 gidicez artık... çok heycanlanıyorum haftaya pazartesi benimde randevum bakalım neler olcsk...

Back
X