- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.181
günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... c.tesi kızımızı görmeye gittik 1340 gr olmuş bizim mercimek hanım... yüzünü gösterdi doktor yanaklı maşşallahh.. tombul tombul yanakları var :)))) tam ısırmalık :))) artık 15 günde bir çağırıyor beni... 30 haftaya başladığım için :))) heyecan artıyor gittikçe.. bu arada işten çıkacağım kesinleşti... hafiften depresyona girdim.. evde ne yapıcam ben
((( bebekle bir yere kadar ilgilenicez ama ben çalışmak çok istiyordum... ev bana göre değil ki..
(( eşim teselli etmeye çalışıyor beni evde oturunca çalışmak istemiceksin iyiki çalışmıyorum dicen.. benden para almak mı zoruna gidiyor ben senin kocanım sana ve kızıma bakmak benim boynumun borcu dioda... gel sen bunu benim içime anlat... herşeyin hayırlısı artık napalım...alışacağız herhalde...
çok çok mutlu mesut yaşayın canım... tebrik ederim...
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bizim dun yanı 30 ocak evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bı gun gecırdık hayatımın anlamı bebğimin babası herşeyim canım eşim onu çok sevıyorum allah basımızdan eksık etmesın.![]()
çok çok mutlu mesut yaşayın canım... tebrik ederim...