- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.201
benim karnım yayılmaya başladı yavvv öncki gibi sivri değil bi garip bişey oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar selaaam..:92:
nihayet taşındık dün,ama ev savaş alanı gibi ..çok yoruldum,yorulduk..
yerleştirme işini nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum valla..
kendimizi bir evin içine atalım da diyorduk şimdi attık ama sonrası nasıl olacak..
bir yandan kendimden korkuyorum,birşey olacak diye,belim çok ağrıyor,
hatta sağ kalçama vuruyor yürürken acı çekiyorum..
dinlenince geçer umarım,ama nasıl dinlenicem..ooff![]()
Oooo sohbet koyu bizde geldik teyzelerrrrr ne kaynatıyonuz :118::118::118::118::118:
canımmm benimde işim müsait olsada bende çalışabilsem doğumdan sonra keşke,hem maddi hem manevi çalışmak istiyorum ama bir süre bende ara vermek zorunda kalıcam.Benide şimdiden evde oturmak kara kara düşündürüyor ama bebeği olanlarda işe dönmek istemiyor ,belki o zaman farklı olur gelsnler bakalım bebişler.günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... c.tesi kızımızı görmeye gittik 1340 gr olmuş bizim mercimek hanım... yüzünü gösterdi doktor yanaklı maşşallahh.. tombul tombul yanakları var :)))) tam ısırmalık :))) artık 15 günde bir çağırıyor beni... 30 haftaya başladığım için :))) heyecan artıyor gittikçe.. bu arada işten çıkacağım kesinleşti... hafiften depresyona girdim.. evde ne yapıcam ben((( bebekle bir yere kadar ilgilenicez ama ben çalışmak çok istiyordum... ev bana göre değil ki..
(( eşim teselli etmeye çalışıyor beni evde oturunca çalışmak istemiceksin iyiki çalışmıyorum dicen.. benden para almak mı zoruna gidiyor ben senin kocanım sana ve kızıma bakmak benim boynumun borcu dioda... gel sen bunu benim içime anlat... herşeyin hayırlısı artık napalım...alışacağız herhalde...
çok çok mutlu mesut yaşayın canım... tebrik ederim...
dinlenerek yap tatlım çok yorma kendini hayırlı olsun yeni eviniz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinkızlaar selaaam..:92:
kendimizi bir evin içine atalım da diyorduk şimdi attık ama sonrası nasıl olacak..
tatlım hoşgeldin benimde kasıklarda sancı oluyo bu günlerde bende çarşamba gidicem doktora bi sorucam bakalım neden oluyomuşgünaydın annişler..
nasılsınız?
bugün kontrolümüz var bizim bebişimi görcem..
bi kac gündür kasıklarımda cok sancı oluyor bıcak saplanıyor sanki bugün dr a sorucaz bakalım sizde ne var ne yok herkes iyidir umarım![]()
ay evet yaaa son hazırlıklar yapılıyo artık allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizicanım hayırlı olsun yeni eviniz, gözünüz aydın, yorma kendini, yavaş yavaş yerleşirsin.. Daha vakit de var..
en önemli olan senin sağlığın...
Hoşgeldinnnn
mobilayalar yavaş yavaş geliyor, odalar hazırlanıyor, bir yandan doktor randevu haberleri
herşey güzel yaniiii
sen nasılsın??? senin yarın mıydı kontrol ?![]()
kızlaar selaaam..:92:
Nihayet taşındık dün,ama ev savaş alanı gibi ..çok yoruldum,yorulduk..
Yerleştirme işini nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum valla..
Kendimizi bir evin içine atalım da diyorduk şimdi attık ama sonrası nasıl olacak..
Bir yandan kendimden korkuyorum,birşey olacak diye,belim çok ağrıyor,
Dinlenince geçer umarım,ama nasıl dinlenicem..ooff![]()
oooo sohbet koyu bizde geldik teyzelerrrrr ne kaynatıyonuz :118::118::118::118::118:
dinşenince geçer cnm benim de senin gibiydi yürüken çok zorlanıyordum sanki sünnet çocugu gibi oyle kalacam sandım aklım cıktı şükür bugun çok iyiyim
hoşgeldin şekerim
canımmm benimde işim müsait olsada bende çalışabilsem doğumdan sonra keşke,hem maddi hem manevi çalışmak istiyorum ama bir süre bende ara vermek zorunda kalıcam.benide şimdiden evde oturmak kara kara düşündürüyor ama bebeği olanlarda işe dönmek istemiyor ,belki o zaman farklı olur gelsnler bakalım bebişler.
HoşgeldinnnGünaydın herkese....
Aynı bahsettiğiniz bacak ağrılarından bende de varSıkıntılı günler başlıyo desenize
Ben de erken doğum olayını düşünüyorum bazen ama kızlar kafamızı başka şeye yönlendirmemiz lazım.Sonuçta elimizde olan birşey değil.Herşey Allah'tan...Ve herşeyin hayırlısı...İyi kötü bugünlere geldik.Düşünsenize ilk zamanlarımızı, yok acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyo mu falan diye düşünüyoduk.Şimdi en azından hissedebiliyoruz meleklerimizi de içimiz rahatlıyor.İyi düşünelim iyi olsun inşallah....
hoşgeldin canım, ne güzel bebişi göreceksin demek,günaydın annişler..
nasılsınız?
bi kac gündür kasıklarımda cok sancı oluyor bıcak saplanıyor sanki bugün dr a sorucaz bakalım sizde ne var ne yok herkes iyidir umarım![]()
dinlenerek yap tatlım çok yorma kendini hayırlı olsun yeni eviniz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
tatlım hoşgeldin benimde kasıklarda sancı oluyo bu günlerde bende çarşamba gidicem doktora bi sorucam bakalım neden oluyomuş
ay evet yaaa son hazırlıklar yapılıyo artık allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
iyiyim tatlım bende haftasonu bol bol dinlendik bol bol film izledik babamızla bugünde iş başı son 1 ay sıkıyorum dişimi
çarşamba tatlım benim kontrolum merakla bekliyorum ne kadar oldu acaba
Hoşgeldinnnhaklısın canım güzel şeyler düşünelim, olumsuzlukları aklımızdan çıkaralım.. herşeyin hayırlısı
hoşgeldin canım, ne güzel bebişi göreceksin demek,iyi haberlerle gel inşallah
![]()
hoşbuldum tatlım nassınnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
Maşallah tombiş kızagünaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... c.tesi kızımızı görmeye gittik 1340 gr olmuş bizim mercimek hanım... yüzünü gösterdi doktor yanaklı maşşallahh.. tombul tombul yanakları var :)))) tam ısırmalık :))) artık 15 günde bir çağırıyor beni... 30 haftaya başladığım için :))) heyecan artıyor gittikçe.. bu arada işten çıkacağım kesinleşti... hafiften depresyona girdim.. evde ne yapıcam ben((( bebekle bir yere kadar ilgilenicez ama ben çalışmak çok istiyordum... ev bana göre değil ki..
(( eşim teselli etmeye çalışıyor beni evde oturunca çalışmak istemiceksin iyiki çalışmıyorum dicen.. benden para almak mı zoruna gidiyor ben senin kocanım sana ve kızıma bakmak benim boynumun borcu dioda... gel sen bunu benim içime anlat... herşeyin hayırlısı artık napalım...alışacağız herhalde...
çok çok mutlu mesut yaşayın canım... tebrik ederim...
Canım Sabiha Paktuna yı bilirsin.EVET YA KESKE BEN DE İMKANIM OLSA KIZIMI KENDİM BÜYÜTSEM MALESEF 40 GÜNLÜKKEN İŞE BAŞLAMAK ZORUNDAYIM HENÜZ BAKIM OLAYINI DA KONUŞMADIK KAYINVALİDEM LE OFFF BEN BEBİŞİME BAKACAK OLANI ÇOK KISKANIYORUM SANKİ KİMSE BENİM GİBİ İLGİLENEMZ GİBİ GELİYOR KUCAĞA ALISMASIN DİYE EŞİME BİLE ŞİMDİDEN TEMBİH EDİYORUM SONRA DA AKLIMA GELİYO YA BAKAN KİŞİ O KADAR TEMBİHİME RAĞMEN KUCAĞA ALIŞTIRIRSA DİYEHAMİLELİK İŞTE KAFAYA TAKACAK BİŞEYLER BULUYORUM HER ZAMAN
Kitabını okudum da kesinlikle bebek kucağa alışır diye düşünmeyin, onun kendini güvende hissetmeye ihtiyacı var, her ağladığında mutlaka kucağa alın, diyor.
İyi günşlerde kullanın.günaydın kızlarrrr:92:
herkese güzel bir hafta diliyorum..
Biz haftasonu kontrole gittik, kızımla iyiyiz.. Sizler nasılsınız??
Kızımın mobilyaları da geldiiio yüzden çok mutluyum..
![]()
Günaydın canım.Günaydın herkese....
Aynı bahsettiğiniz bacak ağrılarından bende de varSıkıntılı günler başlıyo desenize
Ben de erken doğum olayını düşünüyorum bazen ama kızlar kafamızı başka şeye yönlendirmemiz lazım.Sonuçta elimizde olan birşey değil.Herşey Allah'tan...Ve herşeyin hayırlısı...İyi kötü bugünlere geldik.Düşünsenize ilk zamanlarımızı, yok acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyo mu falan diye düşünüyoduk.Şimdi en azından hissedebiliyoruz meleklerimizi de içimiz rahatlıyor.İyi düşünelim iyi olsun inşallah....
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.kızlaar selaaam..:92:
Yardım edecek kimse yok mu?
Tek başına altından kalkamazsınız.
Hoş geldin canım.Oooo sohbet koyu bizde geldik teyzelerrrrr ne kaynatıyonuz :118::118::118::118::118:
İyi haberlerini bekliyoruz.günaydın annişler..
nasılsınız?
oh ohrabbim evine huzur bereket versin....nice seneeler geçirin inş. cnm....
maşallah cnm.... artık fazla yorulmamamız gerekiyo unutma...hoş ben sana diyorumda ben söz dinliyomuyum hayır....
haklısın cnm..bazen gereksiz şeylere kafa takıyorum...gerek yok ama..işte... sanırım annelik..kendime gelse dert sıkıntı eyvallahta işte...
maşallah cnm...2 haftada 1 gidicez artık... çok heycanlanıyorum haftaya pazartesi benimde randevum bakalım neler olcsk...
Hoş geldin canım.
Gitmedin mi Eminönüne?
Kızlar komili bebek sabunu aldım nasıl acaba hem de çok ucuz sebamed sabun düşünüyorudum ama baktım bu cok uygun aldım 2 tane indirim varmış 1,30 tl sabunu komili olsun sampuan ve yağı sebamed olsun diye düşünüyorum
Maşallah tombiş kıza
Ne güzel bebeğine raat rahat bakacaksın.
Ben de 1 yıl ücretsiz izin alacağım.
En azından 1.5 yaşına kadar yanında olmuş olacağım.
Bebişi büyüt de yine iş bulursun inşallah.
HoşgeldinCanım Sabiha Paktuna yı bilirsin.
Kitabını okudum da kesinlikle bebek kucağa alışır diye düşünmeyin, onun kendini güvende hissetmeye ihtiyacı var, her ağladığında mutlaka kucağa alın, diyor.
İyi günşlerde kullanın.
Günaydın canım.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Yardım edecek kimse yok mu?
Tek başına altından kalkamazsınız.
Hoş geldin canım.
İyi haberlerini bekliyoruz.
Hoş geldin canım.
Gitmedin mi Eminönüne?, Sağol canımmm
hosbulduk canım..
öğleden sonra görcem oğlusumu insallah
sen nasılsın?
İyiyiz biz de kızımlaçok şükür
![]()
hoşbuldum tatlımmmm nasılsın evde olmak nasıl bi duyguuuuhoş geldin canım.
iyiyiz tatlım bizde bol bol dinlendik haftasonuiyiym tatlım sen de iyisin maşallah
hoşbuldum tatlımmmm nasılsın evde olmak nasıl bi duyguuuu
iyiyiz tatlım bizde bol bol dinlendik haftasonu
merhaba hanımlar
tetanoz aşısının 2. dozunu oldunuz mu? bir ay arayla 2. dozun olması gerekiyomuş bende 1.5 ay oldu şimdi de geç mi kaldım acaba? ya da vurulmasak nolur??
Benim pazartesi zaten dersim yoktu.
O nedenle şimdilik bir değişiklik yok ama yarın da gitmeyeceğimi bilmek güzel tabii.
Bir taraftan da sıkılır mıyım diye düşünüyorum.
Kar da yağmak için tatili beklemiş, sabah kalktım her yer bembeyaz![]()