- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.341
Günaydınnnnnnnn... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicilerin hayırlı olsun cnm aldığın nevresim takımının ölçülerini yazarmısın peki
bende bıraktım artık misafir ağırlamayı cnm kendim de pek bir yere gitmeyi düşünmüyorum nasıl yapacaksam
c.tesi bir arkadaşımıza gittik 2 aylık bebeği var kız oyle yorulmuş ki bizi kendisi davet etmişti ama o gün çok kişi gelmiş 5. misafirmişiz eşimle bana soruyo akrabalarınızın çogu izmirde mi diye çok gelen oluyor sağolsunlar ama çok yoruluyorum diyor ben de dedim e ben bebek olunca tatil yaparım diye zannediyordum:2:
bugün evlilik yıldönümümüz:2:
![]()
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar allah hepimize eşimiz ve çocuğumuzla sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin
Ultrason a göre kızımın kafası 10 gün önde dr soyleyince o kadar üzerinde durmamıstım ama şimdi nette bakınca boyle onde olursa doğumu zorlastırıyormus diye okudum insallah olculeri eşitlenir doğuma kadar sizlerde böyle olan varmı
inşallah canım ya çok sıkıntı yapma kendine.doktorunla bir konuş ne yapmak gerekiyor falan diye.inşallah haftasına göre ölçülü olur.
günaydın kızlarrr nasılsınızzz
mesa canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebişinizle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirin inş
Kızlar biz de doktorumuzdan geldik.özlemiştim kuzumu 1aydır görmüyordum.uzun uzun seyrettim 1200gr olmuş boyu da 37-38cm arası bişeymiş maş kuzucuğuma.çok iri bi bebek gibi görünmüyor zaten
Başı yukardaymış yani doğum pozisyonunda değil ama döner dedi doktorum özellikle 30.haftadan sonra döner dedi.bakalım inş normal doğuma hevesliyim ama nasip![]()
maşallah bebişine cnm inşallah döner ben de hep asagıda hissediyorum ayaklarını diyordum meğer kafasıymış 15 gün sonra dolpler için gün verdi dr um insallah hersey yolundadır
doktorun neden dopler istedi mesacım, 32. Haftada rutin dopler kontrolleri oluyormuş acaba ondan mı istedi yoksa başka bi sebebi mi var
Sağol canım inş herşey doğumuza kadar yolunda gider.Bi de sağsalim kavuşsak miniklerimizemaşallah bebişine cnm inşallah döner ben de hep asagıda hissediyorum ayaklarını diyordum meğer kafasıymış 15 gün sonra dolpler için gün verdi dr um insallah hersey yolundadır
Evt canım ama senin 2 hafta sonraysa kontrolün senin bebiş o zamana daha çok büyümüş olur annesiGünaydınnn
Denizcim maşallah bebeğineSeninle günlerimiz neredeyse aynı benim bebeğimde hemen hemen aynıdır ozaman
Kontrolüme 2 hafta var çok sabırsızlanıyorum
İnşallah döner bebeğin, istediğin gibi doğum yaparsın
Benimde bebeğim dönmemişti doktordayken ama sonra ben hissetttim bi gün döndü öyle kaldı şimdi tekrar yukarı çıktıDoğuma kadar yüzlerce kez dönerlermiş
![]()
26 aralıkta ilk defa gitmiştim bu dr dolpler oneriyoruz ileriki haftalarda demişti sonra c.tesi gittim hersey normal dolpler için gün alın isterseniz dedi benim raporumun başlayacağı tarihi hesapladı 15 şubat a alın dedi acil birşey olsa bu kadar bekletmez sanıyorum inşallah oyledir
Sağol canım inş herşey doğumuza kadar yolunda gider.Bi de sağsalim kavuşsak miniklerimize
Evt canım ama senin 2 hafta sonraysa kontrolün senin bebiş o zamana daha çok büyümüş olur annesi
Yaa bakalım normal doğum istiyorum hazırlıyorum kendimi ama nasip işte son ana kadar![]()