• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ohh iyisin valla anacinda gelmis yanina senden iyisi yoktur:21:
kızlaar nabeeer? çok giremiyorum foruma geçmişede bakamadım herkes iyidir umarım.
annemler geldi kardeşimle.doğuma kadar burdalar nasipse inşallah 40ınada kalır anacım...bir heves bebeğin eşyalarını yıkadık,beşiğini kurduk falan derken geçiyor günler.Ece hanımın herşeyi hazır anlayacağınız :6: birde yürüyüşe gidiyoruz hava güzel diye ohh.keyfimiz yerinde anlayacağınız. tatildeyizde iznimiz başladı ne güzel :66:
sizlerden ne haber? öpüyoruz kızımla hepinizi:16::54:

hosbulduk canim:16:ütü yapana bel agrisi bedavaaaa:52:insallah dus alinca iyi gelir canim
selam hoşgeldin canım . Bende biraz önce ütüyü bitirdim ama ölüyorum bel ağrısından ..Ilık bir duş alıcam iyi gelir inşallah .

selam kızlar
nasılsınız?
biz bugün anca gelebildik.saat 13.30 da cerrahpaşada şeker için kontorlüm vardı allaha şükür herşey iyi gidiyo şimdilik böyle devam et dedi doktor.
ordanda önceden gittiğim hastaneye gittim.ama bu sefer başka bi doktora.benim muaynanede gittiğim doktorumla doğumu konuşmuştuk en son gittiğimde normal doğuma elverişli yapın var demişti.ben onda doğum yapıcaktım karar vermiştim ama kadın doktora yapıyo psikoloji alanında ve akşam 5-9 arası tel kapalı oluyomuş.acil bişide ulaşamayabilirsin dedi.acayip cxanım sıkıldıu bu olaya.bundan dolayı önceden gittiğim hastanede başka doktora gittim bu kadından çok memnun kaldım ama şeker gibi.aynı muaynanedeki doktoruma benziyo.
bebişimi yeni görmüştüm ama gene görünce süper oldu valla kızlar.
allaha şükür sağlıklıymış oğlum.şekerden dolayı karnında yağlanma felan yokmuş çok şükür.kilosu 1.930 olmuş boyuda 44 cm kadar sanırım ben hesapladım.doktordaki usg renkli babamızın görmesi için poz yakalamaya çalışıyoduki oğluşum güldü ve yakaladı doktor akşama babamız görünce ne dicek çok merak ediyorum.
biraz kansız gibi gördüm dedi hemogram istedi yarın alıcam sonucumu.onun dışında 2 hafta sonra gidicem gene ama acil bişi olursa hemen geliyosun dedi.kanaman olursa,suyun gelirse veya bebeğin günde 10 kereden az oynarsa hemen gel dedi.bebeğin hareketlerini mutlaka say dedi.nst yede aksi bi durum olmazsa 36. haftada başlıcaz dedi.
bizden bu kadar teyzeleri.sizlerde ne var ne yok?

cicilerin hayırlı olsun cnm aldığın nevresim takımının ölçülerini yazarmısın peki
bugün evlilik yıldönümümüz :1::2::3::4::5:

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.eşinle ve bebişinle uzun ömürler diliyorum.

nevresimin ölçüleri şöyle.
nevresim-- 100x150
çarşaf-- 120x150
yastık-- 35x45

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz:74:
Mesa canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Bebişinizle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirin inş:nazar:
Kızlar biz de doktorumuzdan geldik.Özlemiştim kuzumu 1aydır görmüyordum.Uzun uzun seyrettim 1200gr olmuş boyu da 37-38cm arası bişeymiş maş kuzucuğuma.Çok iri bi bebek gibi görünmüyor zaten:49:
Başı yukardaymış yani doğum pozisyonunda değil ama döner dedi doktorum özellikle 30.haftadan sonra döner dedi.Bakalım inş normal doğuma hevesliyim ama nasip:49:

cnm maşallah bebeğine :nazar::nazar:
döner bebiş daha zamanı var merak etme.soluna yat genelde.

merhaba annişler kontrolden geldik kızım 1384 gr olmuş maşallah prensesime benimkininde başı yukardaymış 38 ,haftaya kadar döndü döndü dönmezse sezaryan olunuyormuş

maşallah cnm:nazar::nazar:kocaman olmuş kızın.

kızlar benim akıntım arttı hatta bazen suyummu geldi diye stres yaşıyorum böle beyaz renkli bişey öncede vardı akıntım ama böle değildi sizde varmı

cnm benimde akıntım çok hatta gebeliğimin başından beri var ama gittikçe artıyo.günlük ped neden kullanmıyosun?ben doktoruma sormuştum zararlımı diye zararı yok sadece hepsi herkesin tenine ii gelmez kaşıntı yapmayan varsa sana onu kullanabilirsin demişti.benim kullnadığımdada hiç kaşıntım olmuyo.ben günlük ped kullanmasam çamaşır yetiştiremem çünkü günde en az 3 kere ped değiştiriyorum.

merhaba kızlar,kızımı gördüm geldim :nazar: 1500 gr olmuş ecrin'im,akciğerindeki kistlerindede büyüme yok çok şükür,ama doğumdan sonra ameliyatı ve bi müddet solunum cihazına bağlı nefes almak zorunda kalması kesinleşti gibi :2: sancım vardı bi kaç gündür dr NST ye bağladı,yarım saat kızımın kalp seslerini dinlemek çok güzeldi :9: biraz kasılman çıktı bol sıvı al dedi,haftaya çocuk cerrahisine gidicez,normal doğum yada sezaryan olcağıma çocuk cerrahisi karar vericekmiş,normal doğumda bebek sıkıntı yaşar derse sezaryan olcakmışım,hayırlısı artık :18:

bu arada sarı leblebi olayını ben yazdım,bana çok ii geldi,nette mide asidinin fazlasını alır,mideyi rahatlatır ve anne sütünüde arttırır yazıyodu :1:

cnm kızın kocaman olmuş maşallah:nazar::nazar:
doğumdan sonra atlatır inşallah sağlığına kavuşur.dualarımız seninle.

selam arkadaşlar,
ya kafam çok karıştı lütfen cevap verir misiniz? doktorum 1 ay önce eleviti kesmişti- kilo aldırır falan dedi. ama bizim tanıdık bi doktor var- tanıdık diye gidemiyorum- çünkü kadın doğumcu bir erkek ve eşimin arkadaşı- elevit kullanmanın çok iyi olduğunu- iştah açtığını ama gece içersem sorun olmayacağını falan söledi, ben bir ara bıraktım o sıra kilo alımım yavaşlamıştı, şimdi 2 haftadır içiyorum ve yine şişmeye başladım- 12- 13 kilo aldım...
aranızda elevit kullanmaya devam eden var mı? varsa neden?

ben 3.ayımda 4 kilo birden almıştım ve daha o zaman bıraktım eleviti.bana aşırı kilo aldırdı.doktorumda sebzeni meyveni etini tam ye demişti o zaman.

selam canim herseyin yolunda olmasina sevindim..
selam kızlar
nasılsınız?
biz bugün anca gelebildik.saat 13.30 da cerrahpaşada şeker için kontorlüm vardı allaha şükür herşey iyi gidiyo şimdilik böyle devam et dedi doktor.
ordanda önceden gittiğim hastaneye gittim.ama bu sefer başka bi doktora.benim muaynanede gittiğim doktorumla doğumu konuşmuştuk en son gittiğimde normal doğuma elverişli yapın var demişti.ben onda doğum yapıcaktım karar vermiştim ama kadın doktora yapıyo psikoloji alanında ve akşam 5-9 arası tel kapalı oluyomuş.acil bişide ulaşamayabilirsin dedi.acayip cxanım sıkıldıu bu olaya.bundan dolayı önceden gittiğim hastanede başka doktora gittim bu kadından çok memnun kaldım ama şeker gibi.aynı muaynanedeki doktoruma benziyo.
bebişimi yeni görmüştüm ama gene görünce süper oldu valla kızlar.
allaha şükür sağlıklıymış oğlum.şekerden dolayı karnında yağlanma felan yokmuş çok şükür.kilosu 1.930 olmuş boyuda 44 cm kadar sanırım ben hesapladım.doktordaki usg renkli babamızın görmesi için poz yakalamaya çalışıyoduki oğluşum güldü ve yakaladı doktor akşama babamız görünce ne dicek çok merak ediyorum.
biraz kansız gibi gördüm dedi hemogram istedi yarın alıcam sonucumu.onun dışında 2 hafta sonra gidicem gene ama acil bişi olursa hemen geliyosun dedi.kanaman olursa,suyun gelirse veya bebeğin günde 10 kereden az oynarsa hemen gel dedi.bebeğin hareketlerini mutlaka say dedi.nst yede aksi bi durum olmazsa 36. haftada başlıcaz dedi.
bizden bu kadar teyzeleri.sizlerde ne var ne yok?

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.eşinle ve bebişinle uzun ömürler diliyorum.

nevresimin ölçüleri şöyle.
nevresim-- 100x150
çarşaf-- 120x150
yastık-- 35x45

cnm maşallah bebeğine :nazar::nazar:
döner bebiş daha zamanı var merak etme.soluna yat genelde.

maşallah cnm:nazar::nazar:kocaman olmuş kızın.

cnm benimde akıntım çok hatta gebeliğimin başından beri var ama gittikçe artıyo.günlük ped neden kullanmıyosun?ben doktoruma sormuştum zararlımı diye zararı yok sadece hepsi herkesin tenine ii gelmez kaşıntı yapmayan varsa sana onu kullanabilirsin demişti.benim kullnadığımdada hiç kaşıntım olmuyo.ben günlük ped kullanmasam çamaşır yetiştiremem çünkü günde en az 3 kere ped değiştiriyorum.

cnm kızın kocaman olmuş maşallah:nazar::nazar:
doğumdan sonra atlatır inşallah sağlığına kavuşur.dualarımız seninle.

ben 3.ayımda 4 kilo birden almıştım ve daha o zaman bıraktım eleviti.bana aşırı kilo aldırdı.doktorumda sebzeni meyveni etini tam ye demişti o zaman.

çok sıkılıyorum..inanılmaz...dünden beri ara ara ağlama nöbetlerine giriyorum... Yanlız hissi sardı beni...oysa herşeyimizi aldık ettik..ama evin dağınıklığı bitiriyo beni... Eşim iş yapıyo sözde 5 saatte 10 dak işi yapıyo bana bıraktığı da cabası.... Bilmiyorum...keşke 1 kızkardeşim olsaydı diyorum... Erkeğe kardeş lazım değilde..kıza kız kardeş lazım kesinlikle daha iyi anladım..

selam canim herseyin yolunda olmasina sevindim..

çok saol cnm

çok sıkılıyorum..inanılmaz...dünden beri ara ara ağlama nöbetlerine giriyorum... Yanlız hissi sardı beni...oysa herşeyimizi aldık ettik..ama evin dağınıklığı bitiriyo beni... Eşim iş yapıyo sözde 5 saatte 10 dak işi yapıyo bana bıraktığı da cabası.... Bilmiyorum...keşke 1 kızkardeşim olsaydı diyorum... Erkeğe kardeş lazım değilde..kıza kız kardeş lazım kesinlikle daha iyi anladım..

esracım eşlerimiz hep aynı benimkide bişi yapmaya kalksın saatlerce sürüyo ardınıda toplamak daha beter.artık dahada hassasız sanırım.ben bazen takmamaya çalışıyorum ama elde değil biliyorum bazende sinirlenip bağırıyorum eşime allahtan anlıyo durumu sesini çıkarmıyo yoksa birbirimize gireriz.sende takmamaya çalış cnm.

merhaba herkese bende akşam bebeğin ve benim hastana kıyafetlerimizi ütüledim bir tek valize koyma işimiz kaldı

haftaya sanırım mobilyaları gelir ondan sonr da yerleştirmeye başlarım ütüleyip diğer cicilerini
haftaya perşembe de dr kontrolumuz var heyecanlıyım baya bakalım meleğim ne kadar olmuş :97:
bu arada karnım bu ara atak yaptı büyüdü baya bakalım nereye kadar büyüyecek güzel meleğim
bu ara babamıza çok kızgınız sinir etti bizi küstük bizde kızımla hiç yüz vermiyoruz oh canımıza değisin :9::9::9:

ooo herkes kocasına küsmüş hayırdır annelerrr ??? bırakın bebişler gelince onlar yüzünden bol bol tartışcaz nasılsa kendınızı o gunlere saklayın :1:

seni iyi anliyorum canim yanliz biri olarak..esyalari yikadim hala hepsini ütüleyemedim diye icim icimi yiyiyoo ama kimseden kimseye fayda yok bunu cok iyi biliyorum.sikma sende canini yavas yavas yap napcan.

kızlar biz çıkıyoruz bugün çok yorulduk oğluşumla dışarsıda buz gibiydi.biraz dinlenelim artık yarın geliriz.
öpüyorum sizi:9::9:

:16:İyi geceler kısslar topikte pek kimse yok herhalde yine de yazmak istedim bilindiği üzere ara tatile girince sizleride ihmal ettik yarın eşimin memleketine gidiyoruz bir hafta yokuz inşallah erken geliriz çünkü benim evimde çok temiz değil gelince tatilin son birkaç günü kız kardeşim ve eşimle güzel bir temizlik yaparız görüşene kadar kendinize ve minnoşlara çok iyi bakın:16::16::16::16:

Artık ağlama moduna girdik demek ki kızlar..Ara ara bende ağlıyorum..Benim de kimsem yok..Bir de her ay temizliğe gelen abla hasta diye gelmedi..Bir de beni yakından tanıyan biri,iş yapmamam gerektiğini de biliyor..Ek iş de bulmuş,evde çocuk bakıyor diye ben kaldım ortada..Eşim de iş yapma diye kızıyor..Evin hali perişan..Viladayla ara sıra etrafı almaya çalışyorum..Bugün de eşimin tarafından aramızda sorun olan akrabaları geldi..Mecbur elektrik süpürgesinkullandım,etrafı derledim,toparladım..Şimdi belim kasıklarım çok ağrıyor..Hep kendime az kaldı diyorum,doğumdan sonra her işi yapacağım diye avutuyorum..Bu da geçecek arkadaşlar..Günler geçmiyor diyoruz ama geçiyor..

ay yazmaya utanıyordum demek sadece ben değilmişim :2:bende de bu aralar özellikle son iki gündür sebepsiz ağlamak geliyor hatta dün akşam eşim allah allah noldu şimdi dedi ben daha da ağlamaya başladım ve bugün de etkisi hala sürüyor ağlamasamda suratım asık istemiyorum ama elimde değil :59:
adamda anlamıyor acayip elektirik yüklüyüm ay neden böle oluyor ya sebepte yok ama böööle kös kös oturmak istiyorum kimse birşey demesin kimse birşey istemesin benden ooofffff oooofffff:59:

Ben işlerimi yapabiliyorum bi sıkıntım yok çok şükür de, garip bi mutsuzluk, huzursuzluk içindeyim. İnsan canı sıkkın olunca canı bişey de yapmak istemiyo, saçma sapan ağlıyorum, bebişime alışveriş yapmaya gitcektim o bile içimden gelmedi.. Umarım bir an önce atlatırım (atlatırız) bu karmaşık ve kasvetli ruh halini..

çok saol cnm

esracım eşlerimiz hep aynı benimkide bişi yapmaya kalksın saatlerce sürüyo ardınıda toplamak daha beter.artık dahada hassasız sanırım.ben bazen takmamaya çalışıyorum ama elde değil biliyorum bazende sinirlenip bağırıyorum eşime allahtan anlıyo durumu sesini çıkarmıyo yoksa birbirimize gireriz.sende takmamaya çalış cnm.
sağol cnm... Ben çok titiz biriyim gerçekten dağınıklığa gelemiyorum evde bi çivi çakılcaksa günler geçse içimde dert oluyo..bundan dolayı eşimle hep papaz oluyorum...şuanda oturuyoruz işler bitti..isteyince yapıyomuş... Ama yine tam istediğim gibi yapamadı artık napalım... Ev darma duman oldu...malum matkapla iş yaptı toz toz sildim anca işimiz bitti... Ama takıyo insan napalım elimde değil...keke gevşek biri olsam...of..
ooo herkes kocasına küsmüş hayırdır annelerrr ??? Bırakın bebişler gelince onlar yüzünden bol bol tartışcaz nasılsa kendınızı o gunlere saklayın :1:
cnm ozaman olsun inş bi güzel kavga edicem..bu sıpa yüzünden..bişey olcak die tam yapamıyorum kavgamı ama herşey üst üste geldi malum..bizde onlara patlıyoruz...yarın yine maç izlemeye gidiyo mesela..ama ben hep evdeyim..yada bana öyle geliyo...allahım..bide erken doğum korkusu sardı...oda geriyo beni:26: Ne alakaysa..vesvese işte..
seni iyi anliyorum canim yanliz biri olarak..esyalari yikadim hala hepsini ütüleyemedim diye icim icimi yiyiyoo ama kimseden kimseye fayda yok bunu cok iyi biliyorum.sikma sende canini yavas yavas yap napcan.
cnm benim.... Benim anam yine yanımda..arada geliyo sağolsun ama insanın ruhu yanlız olunca...seni anlayan birinin...heycanını paylaşamadığın biri olmayınca malum...
:16:iyi geceler kısslar topikte pek kimse yok herhalde yine de yazmak istedim bilindiği üzere ara tatile girince sizleride ihmal ettik yarın eşimin memleketine gidiyoruz bir hafta yokuz inşallah erken geliriz çünkü benim evimde çok temiz değil gelince tatilin son birkaç günü kız kardeşim ve eşimle güzel bir temizlik yaparız görüşene kadar kendinize ve minnoşlara çok iyi bakın:16::16::16::16:
cnm benim sana hayırlı yolcukluklar....sağsalim gidin gelin inş..iyi geçir zamanını...gelince artık geri sayım hızlanıcak malum az kalıcak..bol bol konuşuruz...
artık ağlama moduna girdik demek ki kızlar..ara ara bende ağlıyorum..benim de kimsem yok..bir de her ay temizliğe gelen abla hasta diye gelmedi..bir de beni yakından tanıyan biri,iş yapmamam gerektiğini de biliyor..ek iş de bulmuş,evde çocuk bakıyor diye ben kaldım ortada..eşim de iş yapma diye kızıyor..evin hali perişan..viladayla ara sıra etrafı almaya çalışyorum..bugün de eşimin tarafından aramızda sorun olan akrabaları geldi..mecbur elektrik süpürgesinkullandım,etrafı derledim,toparladım..şimdi belim kasıklarım çok ağrıyor..hep kendime az kaldı diyorum,doğumdan sonra her işi yapacağım diye avutuyorum..bu da geçecek arkadaşlar..günler geçmiyor diyoruz ama geçiyor..
:26: Herkes hemen hemen aynı cnm...yada biz kadınların hepsimi aynı... Yada erkeklerin hepsimi böyle...:50: Sağlıkla atlatalım bugünleri inş... Bebişlerimizin koşuşturmasıyla geçirdiğimiz günleri bi görelim hayırlısıyla...
ay yazmaya utanıyordum demek sadece ben değilmişim :2:bende de bu aralar özellikle son iki gündür sebepsiz ağlamak geliyor hatta dün akşam eşim allah allah noldu şimdi dedi ben daha da ağlamaya başladım ve bugün de etkisi hala sürüyor ağlamasamda suratım asık istemiyorum ama elimde değil :59:
Adamda anlamıyor acayip elektirik yüklüyüm ay neden böle oluyor ya sebepte yok ama böööle kös kös oturmak istiyorum kimse birşey demesin kimse birşey istemesin benden ooofffff oooofffff:59:
utanma cnm...:26: Bende 2 gündür bi garibim..oysa bebiş eksiğim bitti..kaynanam sağolsun aldı eksiklerimizi...hiç ebgellemeden... Dolabımız geldi..malum odamız küçük ama olsun... Güzel şeyler çok ama ufak durumlar etkiliyo bizi...bugünde sulu yemeği gel krem renk pufun üstüne dök..ağladım...ama krize girmemek için zor tuttum kendimi..temizlik için çırpınırken...bide yağı içine çekti...örttüm üstünü görmim dedim..düşün..yoksa halim yaman:84:

ben işlerimi yapabiliyorum bi sıkıntım yok çok şükür de, garip bi mutsuzluk, huzursuzluk içindeyim. Insan canı sıkkın olunca canı bişey de yapmak istemiyo, saçma sapan ağlıyorum, bebişime alışveriş yapmaya gitcektim o bile içimden gelmedi.. Umarım bir an önce atlatırım (atlatırız) bu karmaşık ve kasvetli ruh halini..

inş cnm..inş... Hayırlısıyla az gaha zaman geçse... şöyle 1 ayımız falan kalsa belki daha farklı olur...şimdi kısa ama sanki daha uzun bi zaman var gibi bebeğime kavuşmama geçmicek gibi geliyo..ondanda etkileniyorum mesela ben

gece kuşları toplanmış yine
biz sabah kontrole gidicez teyzeleri kızçemi çok özledim yaaaa sabah olsun hemen... :31: :31: :31: yatmadan bi size bakalım dedik

adamda anlamıyor acayip elektirik yüklüyüm ay neden böle oluyor ya sebepte yok ama böööle kös kös oturmak istiyorum kimse birşey demesin kimse birşey istemesin benden ooofffff oooofffff:59:

Aynen vallahi :)) Okuyunca çok güldüm..Hormonlar canım..Eşim sağolsun anlıyor bunalıma girdiğimi hiç bulaşmıyor..Belli bir zaman sonra kendime geliyorum..Geçen gün eşim süt koydu tam içerken bardak elimden düştü başladım ağlamaya..Eşim ağlama dökülsün canın sağ olsun temizleriz diyor ama ben ağlamaya devam ediyorum..Ama ben sütün döküldüğüne değil,içimdeki sıkıntıdan ağlıyorum..Sonradan anlatınca çok komik geliyor:52:

ımageshack album - 2 images

arkadaşlar yaptığım şekerin resmi ama ben resim eklemeyi beceremiyorum burada yazımın altında gözükmesini istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam .:((uı((

cnm çok kokoş olmuş..ellerine sağlık...bende kendim yapıcam bebğendiğim süsün tenesini bana 1.5 tlden veriyo kadın..ama eminönünde tanesi 850 kuruşa alabiliyorum...bide bu renkli aldığın kocalardan alırım altınada köpük oldu bitti...bide altın yastığı yapıcam..evimde gelin yatak örtümün beyaz kare yastığı var onu yapıcam kullanmıyorum zati.. O parçasını...beşiğimiz kırmızı..tuafiyeye giderim o kırmızı tüymi ne alırı etrafını döberim..4 bi yanınada ona göre bişey alır dikerim oldu bittiç...10-20 arası fiyat ne gerek var...

Back
X