• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kas gevsetici zarar veririmi gercekten acaba:26:
ama masaj yapılmazsa duramıyorum önde kaburgama batıyor arkadan da sırtımm :18:

valla canım zarar verir mi ben bilmiyorum kim biliyorsa yazsın da öğrenelim ben eşime masaj yaptırıyorum ama o da işten gelince şimdi mesela ağrıyor gelse de yapsa kendime masör tutucam en sonunda :1:

hoşgeldi,n tatlımmmmmmmmmmmm

harikasın yaaaa :46: :46: :46: :46: :46: :46:
mesanın durumunu okudum çok kötü olmuş yaaa benim gecelikte çok süslü ay bide süslü hasatne terliki aldım kendime hımmm ciciş :52: :52: :52:
sueylül sende çoksa bize gönder amerikali arkadaş :52: :52: :52:

canim sanirim aldiklarimizin cogunu giydiremiycektik.simdi birde amerikalilardan gelicekler var.cogu elimizde kalicak.1 haziranda havalanaindayim istanbulda.gelirseniz hediye olarak verebilirim.

ooo kolay gelsin alıştırma yapıcaksın yani.aynen sırt ağrısı bende de oluyor.kaburgam batıyor.benim bilgisayar başında da kalınca oluyor aslında
bilgisayar en büyük etken zaten tatlım ya arkama yaslanınca sorun yok ne zamanki yazmaya başlıym başlıyo
hemde ne alıştırma gelen tam bir cadaloz bi saniye susmaz yernde durmaz maşallahı var çok tatlı ama

canim sanirim aldiklarimizin cogunu giydiremiycektik.simdi birde amerikalilardan gelicekler var.cogu elimizde kalicak.1 haziranda havalanaindayim istanbulda.gelirseniz hediye olarak verebilirim.

tşk ederiz tatlımmmm

valla canım zarar verir mi ben bilmiyorum kim biliyorsa yazsın da öğrenelim ben eşime masaj yaptırıyorum ama o da işten gelince şimdi mesela ağrıyor gelse de yapsa kendime masör tutucam en sonunda :1:

aynen canım ya eşim de pek nazlıdır ya hamileyim die birsey diyemiyor:60:
en iyisi doğal yağlarla masaj yaptıralım canım biz..

kızlar biraz konu dışı olucak bebişlere cicileri alıyoruz peki kocişlere ne alıcaz malum sevgililer günü neler alacagınızı yazarsanız aklıma hiçbişi gelmiyo cünkü dogum günü yılbası vs alınabilecek her seyi aldım :26:

benim eşimde normal de yapmazdı ama hamileyim diye yapıyor. adam da baydı artık ev işi masaj e napalım katlanacak biraz daha.:1:

3 ay daha dayansınlar yeter canım bize benim eşimde yazık 6 aydır banyo temizliyor çamasırsuyundan zehirlenir cocuk die kendi yaptırmıyor:9:
biraz daha sıksınlar dişlerini lohusalığıda atlattık mı eski hayatımı za döenriz insallah..

kızlar biraz konu dışı olucak bebişlere cicileri alıyoruz peki kocişlere ne alıcaz malum sevgililer günü neler alacagınızı yazarsanız aklıma hiçbişi gelmiyo cünkü dogum günü yılbası vs alınabilecek her seyi aldım :26:

ay koca sussun otursun şimdi çocuk geliyo dünya kadar masraf var valla hiç bişey alamam onunda bana alacağı en fazla bi buket çiçek devir ekonomi devri napalım

Biz sevgililer gününü kutlamıyoruz. :19:
Zaten ocakta benim şubatta da eşimin doğum günü var.
Onun için es geçiiyoruz.

Back
X