• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben kaçtım iyi akşamlarrr
sarissa tatlım biz bacı gardaş gibiyiz evde

ayy çıkmadan cevaplıyayım dedim zaten yoktu 3-4 kere filan hamileliğimde oldu şimdiden sonra da olmaz herhalde

Bizde de çok nadir ama sırf ben eşime kıyamadığım için.
Yoksa aklıma bile gelmiyor.

Güle güle kızlar :79:

selam annişler ben bugun kızımı gördüm çok şükür aslında kontrolumuz yarındı ama doktor olmucakmış yerinde bugun çağırdı.maşallah 1kılo741 gram olmuş kızım tam göremiyorum kağıttan ama boyuda 41 cmi geçmiş sanırım.yan duruyormuş yine bebeğim eğer buay dönmesse normal doğum yapamassın dedi ayın 26sında tekrar çağırdı ozaman herşey belli olucak kısmetse.doğum tarihi 7 nisan görünüyor kızlar önceden 14 nisandı bakalım nasıl olacak.doğum ücretinide konuştuk ben 9ay takip ettiğim hastamdan ücret almam sezeryanda olsa gecede olsa almam dedi bu yöndende şanslıyız valla.buarada eşimin bukezde diğer sadıcı kızımın eksiklerini tamamlamaya söz verdi bende madem öle parkyatağa sünger uyku setleri nevresımleri salıncağı cibinliği ve örümceği eksik dedim tamam hepsini ben alıcam dedi.kızım gerçekten çok kısmetli geliyor allaha şükür :)):66::27:

Kızlar sorması ayıp cinsel yaşamınız devam edebiliyor mu :26:

canım bir ay öncesine kadar ayda bir kerede olsa oluyodu ama 2 hafta önceki kontrolümde doktorum yasakladı bebeğin eşi aşşağıda olduğu için zaten kanama tehliken var dedi artık tamamen bitti anlıycağın ama eşim çook anlayışlı o benden daha çok korkuyo bebişe bişiy olur diye.

selam annişler ben bugun kızımı gördüm çok şükür aslında kontrolumuz yarındı ama doktor olmucakmış yerinde bugun çağırdı.maşallah 1kılo741 gram olmuş kızım tam göremiyorum kağıttan ama boyuda 41 cmi geçmiş sanırım.yan duruyormuş yine bebeğim eğer buay dönmesse normal doğum yapamassın dedi ayın 26sında tekrar çağırdı ozaman herşey belli olucak kısmetse.doğum tarihi 7 nisan görünüyor kızlar önceden 14 nisandı bakalım nasıl olacak.doğum ücretinide konuştuk ben 9ay takip ettiğim hastamdan ücret almam sezeryanda olsa gecede olsa almam dedi bu yöndende şanslıyız valla.buarada eşimin bukezde diğer sadıcı kızımın eksiklerini tamamlamaya söz verdi bende madem öle parkyatağa sünger uyku setleri nevresımleri salıncağı cibinliği ve örümceği eksik dedim tamam hepsini ben alıcam dedi.kızım gerçekten çok kısmetli geliyor allaha şükür :)):66::27:

canım maşallah bebişine baya büyümüş ohh ne güzel kısmetiyle geliyo senin minik canım önceden 14 nisanken niye şimdi 7 nisan görünüyoki haftasından büyükmü bebişin ondanmı acaba.

[/QUOTE) bende beklemzdim hala saskinim.hatta o gun kiyafetlerin yaninda gelen insanlara ikram icin pasta ,borekleride onlar yapicaklarmis.bana hic bisiy yapma dediler.demekki bunlar herseyi tam yapiyolar istedikleri zaman.
Bravo valla. Bizde bile bu kadarı yapılmıyor.
bizim 1 ay öncesine kadar devam ediyordu ama 1 aydır haftada 1 oluyor...eşim de cok anlayıslı beni zorlamıyor.zaten doktor seyrek olsun demişti seyrekle de kastı haftada en fazla 2 :77:
Zaten eşin anlayışı çok önemli.
Ben de çok anlayışlı olduğu için kıyamıyorum ya zaten.
Yine de haftada 1 beni kasar.

selam guzel anneler ben geldım.herkese mutlu aksamlar:74:
Hoş geldin.
Bebişine maşallah :nazar: kocaman olmuş.
Gerçekten epeyce kısmetliymiş.

canım bir ay öncesine kadar ayda bir kerede olsa oluyodu ama 2 hafta önceki kontrolümde doktorum yasakladı bebeğin eşi aşşağıda olduğu için zaten kanama tehliken var dedi artık tamamen bitti anlıycağın ama eşim çook anlayışlı o benden daha çok korkuyo bebişe bişiy olur diye.
Bizde henüz yasak yok ama insanın içinden gelmiyor zaten.
ben cok zorlaniyorum.esim vermedigim zaman kusuyo.bizde devam ediyo canim.

Hımm, küsmesi çok kötü. Umarım ilerleyen dönemlerde daha anlayışlı olur.

bebegıne masallah.cıcılerınızde hayırlı olsun:9:

canım maşallah bebişine baya büyümüş ohh ne güzel kısmetiyle geliyo senin minik canım önceden 14 nisanken niye şimdi 7 nisan görünüyoki haftasından büyükmü bebişin ondanmı acaba.

sağol tatlım 1 hafta büyük çıktı sadece belki ondan olabilir ama zaten dönmesse bu tariihinde bi anlamı kalmıyor canım doktor belirlicek tarihi öle olursa...

Back
X