• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bebişim iyidir umarım 3 haftadır görmüyorum. Bakalaım bu cumartesi kontrolümüz var. Büyüdümü kerata:1:

Canım benim kızım olacak nasip olursa. Biz beril koymayı düşünüyoruz

allah bagıslasın canım.ne guzel ısım bulmussun.bakalım bzızımkı ne olacak.ayol cocuk dogacak bız daha ısım bulamadık:1:

[ı]birşey soracagım kızlar sata göremi hesaplama yapılıyor hafta hesapalrken tablomuz sata göre..ama ultrasonda bebeğimiz 1 hafta önce gidiyor...hangisi dikkate almalıyım...????bu bir dahaki konmtrolde değişebilirmi acaba yada hep böyle devam edermi ilk bu ay belli oldu bu...[/ı]

sata gore canım.ben oyle bılıyorum

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...Hoşbulduk kızımla....Geçen hafta doktoruma sorudm 30 Nisanda bebeğim dogabilirmi diye oda demezmi o zamana kadar kucagında olur...Nisanın son haftası sanırım dogum gerçekleşir..Sezeryan olacak bizimkisi :(((Hayırlısı olsun...Bebeğin saglıklı olsunda biz razıyız..
Allahım hepimize hayırlı dogumlar nasip eylesin...Kızçemizin ismi İrem Su canlarım...
Sizlerin aldığınzı eşyaları takip ediyorum,eksikleirmi tamamlamaya çalışıyorum ama bitmiyor...Gelin çeyizi gibiymiş vallahi :)))Kiminiz maşallah dogum çantanızı hazırlamaya başlamışsınız okudukça içim tuhaf olmuştu...

Neden sezeryan canım? .ok erken değil mi bu karar için?
Benim doktorum şuan normal doğuma engel bi durum yok son haftalarda netleştiricez dedi de :26:

Kızının ismide çok güzel, ismiyle yaşasın :69:
Bende hastane çantası için gerekenleri en geç 2 hafta içinde yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum
çok tatlı telaşlarmış :69:

hoşbulduk canım:70:. ayy geçmiş olsun ya. fazla yorulmamaya ayakta kalmamaya bak. kasılmayı nasıl anladın canım. ben anlayamam diye korkuyorum da:18:Braxton ı ben de duymuştum

Canım anlaşılmayacak gibi değildi, bende anlamam diyordum ama anlaşılıyor
Karnım sipsivri ve taş gibi oldu çok gerildi, uykumdan uyandım o dereceydi :53:

Ana kucağı şeklinde olan çok güzemiş gerçekten ama bence o yastık yerine normal bir yastık da kullanılabilir.
Çok gerekli bir şey gibi gelmedi bana.

Bende çok gerekli olduğunu düşünüyorum..
Görmeden önce alırım diye düşünüyodum ama taş çatlasa 20 cm dir..

amin canım inşallah...Bizimde aniden belli oldu..İrem Su inşallah...

canım iismi de pek güzelmiş. adıyla yaşasın senin prenses de:69:

allah bagıslasın canım.ne guzel ısım bulmussun.bakalım bzızımkı ne olacak.ayol cocuk dogacak bız daha ısım bulamadık:1:

canım sana belki fikir olur. ben kızım için anket açmıştım. ordan bakabilirsin bizim listedeki isimlere

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zima-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz.html

Benim doktorum şuan normal doğuma engel bi durum yok son haftalarda netleştiricez dedi de :26:

Bende hastane çantası için gerekenleri en geç 2 hafta içinde yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum

Canım anlaşılmayacak gibi değildi, bende anlamam diyordum ama anlaşılıyor
Karnım sipsivri ve taş gibi oldu çok gerildi, uykumdan uyandım o dereceydi :53:

Bende çok gerekli olduğunu düşünüyorum..
Görmeden önce alırım diye düşünüyodum ama taş çatlasa 20 cm dir..

Allah bir daha yaşatmasın demekki başa gelince anlaşılıyormuş:18:vaktinde saatinde gelsinler inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim..İnsan hevesleniyor vallahi..İnsan valizini hazırlamak istiyor erken dogum korkusu kaplıyor içini öle rüyalar görüyorum hep...Mecburi sezeryan tatlım bizimki canım tedavi ile hamile kaldığımdan dolayı...

Birşey soracagım kızlar sata göremi hesaplama yapılıyor hafta hesapalrken tablomuz sata göre..Ama ultrasonda bebeğimiz 1 hafta önce gidiyor...hangisi dikkate almalıyım...????Bu bir dahaki konmtrolde değişebilirmi acaba yada hep böyle devam edermi ilk bu ay belli oldu bu...

ilk 3 aydaki ultrason tarihleri gerçek doğum tarihini gösteriyormuş..
Benim ilk zamanlar 20-25 nisan çıkıyordu..

Allah bir daha yaşatmasın demekki başa gelince anlaşılıyormuş:18:vaktinde saatinde gelsinler inşallah

Amin canım vaktinde zamanında gelsinler :49: zaten dün o kasılmaları yaşarken kasılmalar korkutmadı beni erken mi gelicek korkusu sardı

Canım benim çok teşekkür ederim..İnsan hevesleniyor vallahi..İnsan valizini hazırlamak istiyor erken dogum korkusu kaplıyor içini öle rüyalar görüyorum hep...Mecburi sezeryan tatlım bizimki canım tedavi ile hamile kaldığımdan dolayı...

canım hayırlısı olsun :70:

ilk 3 aydaki ultrason tarihleri gerçek doğum tarihini gösteriyormuş..
Benim ilk zamanlar 20-25 nisan çıkıyordu..

Teşekkürler...Doktorum ilkinde mayıs başı demişti...Şimdi Nisan sonu diyor...Bakalım...Mart ayında kontrolumuz var o zaman netlik kazanabilir herşey yolundaysa...Ne olur olmaz diye bebeğimin hastane çıkışını ve gerekli eşyalarımızı ufak ufak yıkamak istiyorum...Çantam hazır olsun..

Günaydın tatlı anneler....
Şu gece uykuları eziyet artık resmen eziyet....Oğlum uykusuz gecelere şimdiden hazırlamaya başladı beni :)
Bugün yıllardır görmediğim üniversite arkadaşlarımla buluşucam, heyecanlıyım ve mutluyum.Bakalım nasıl geçecek...
Hepinize güzel bir hafta diliyorum şimdiden.Görüşürüz yine...

Ayy ne güzel canımmm böyle aktiviteleri kaçırmamak lazım:34:

kızlar kraft ın sallanır beşik ve mama sandalyesinı almayı dusunuyorum arkadasım kullanıyor cok memnun sızınde bu urun hakkındakı yorumlarınızı alsam

ben çok beğendim ama pahalı geldi açıkçası ama bi sponsor bulursam ilk aldıracağım şey olacak:9:

B[B]Bammik[/B] canım kasılmaların başlamış..Dikkat et canım.Doktorum bana agrıların ritmiş olursa hemen gel dedi...Takip et devamlı dedi..Olup geçiyorsa sorun yok dedi..Benimde geceleri kramplarım oluyor...Uzandığımda yada fazla oturdugumda popomda dahi agrılarım oluyor..

yssknk

nasılsın canım?hoşgeldin:71:

hosbulduk canımmm iyiyim sen nasılsın?
isim konusundan bahsetmişssiniz sonunda karar vermenize sevindim:))beril cok hoş:9:
bizim babamızda teomandan vazgecicek gibi dün bebiş gelsin artık dedim eşimde onun bir adı var dedi ben de neymiş diyince içine sinmiyor değilmi teoman dedi evet dedim hiç teoman demiyorum ben cünkü..
o zamn baska birsey koyalım dedi bende istyorsan teoman kalsın dedim senin içinne sinmiyorsa napalım dedi:60:
azmin sonu yaa benimki ben hiç olmaz hayır die itiraz etmedim ama istemediğimide belirtiyordum..

merhaba herkese hafta sonu arkadaşımdan aldığım beşik geldi resmini eklemiştim cicilerimiz kısmına
bugunde odası gelecek babası dedesi ve amcası kuracak inşallah
byük ihtimalle haftaya bitirmiş oluruz hazırlıkları :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende de uykusuzluk başladı ne varsa sabah 7.30 da hortluyorum hafta sonu bile :97:

canım kasılmaların başlamış..Dikkat et canım.Doktorum bana agrıların ritmiş olursa hemen gel dedi...Takip et devamlı dedi..Olup geçiyorsa sorun yok dedi..Benimde geceleri kramplarım oluyor...Uzandığımda yada fazla oturdugumda popomda dahi agrılarım oluyor..

Saatte 3 ten fazla olursa tehlikeli olabilirmiş, bende takip ettim satte 3 ten fazla olmadı :49:

Yssknk hoşgeldin canım :70: isim konusunda eşinin senin içine sinmediğini farkedip anlayışlı davranması çok hoş zafer senin olucak galiba :23:

Funmak Hoşgeldin canım :70: Beşiğiniz ve odanız hayırlı olsun :66:

Son düzenleme:
kızlar yahu benım karnım acıktı hemen acıkıyorum ne olacak bu halım bılmıyorum helede çalışınca sabah ne kadar kahvaltımı yapsamda tabıkı acele ıle ve az yıyorum sonrada işteyken boyle acıkıyorum hemen 12 olsada cıksam eve gıdıp karnımı doyursam

Yssknk hoşgeldin canım :70: isim konusunda eşinin senin içine sinmediğini farkedip anlayışlı davranması çok hoş zafer senin olucak galiba :23:

Funmak Hoşgeldin canım :70: Beşiğiniz ve odanız hayırlı olsun :66:

hosbulduk hayatım bende hiç beklemiyordum cok mutlu oldum esimle 4 yıldır birlikteyiz hep oğlum olursa teoman koycam diyordu bende oyüzden cok tepki göstermiyordum cook istediği için..
baktıki ben hiç istemiyorum birde herseyi anne cekiyor gece sayıklamadan uyuyamıyorum bile oda bu kaadarını cok görmedi sanırım:9:

Back
X